Y
Yiannis_B
Guest
- από sub, πως πας?Αη βρε χαμενε πουλα μου κανενα ηχειο, ενα για κεντρικο θελω μονο, γι αρχη.
https://locationsound.gr/special-offers/

- με έχει γαμήσει ο ear, ότι θέλω τουλάχιστον δύο, και δεν ξέρω...
- από sub, πως πας?Αη βρε χαμενε πουλα μου κανενα ηχειο, ενα για κεντρικο θελω μονο, γι αρχη.
4 ζευγάρια διαφορετικά atc;;;2 x ATC SCM50
2 x ATC SCM20
2 x ATC SCM11
2 x ATC SCM7
Καταρχην οι αγγελιες του Θεμη μπορει και να ειναι δυο ετων. Επισης εγω ειμαι τσιπης, δε δινω τοσα λ7 για ενα σαμπ πλεον. Καλη συνεχεια!- από sub, πως πας?
https://locationsound.gr/special-offers/
![]()
- με έχει γαμήσει ο ear, ότι θέλω τουλάχιστον δύο, και δεν ξέρω...
Και για τα 100-αρια του νταποστ είναι μια λογική επιλογή.προτείνω ανεπιφύλακτα αυτό.
- έχεις δίκιο, η ερώτηση είναι αν μπορώ να κινηθώ σε SVS πχ. και να μην έχω θέμα με το integration - που μάλλον δεν θα έχω.Καταρχην οι αγγελιες του Θεμη μπορει και να ειναι δυο ετων. Επισης εγω ειμαι τσιπης, δε δινω τοσα λ7 για ενα σαμπ πλεον. Καλη συνεχεια!
- άρα τουλάχιστον, δεν υπάρχει θέμα, που δεν είναι όλα ίδια?4 ζευγάρια διαφορετικά atc;;;
Αντιπροσωπεία έχεις;
Τα 50-αρια είναι τερατάκια, τα υπόλοιπα πιο "νορμάλ" ας πούμε..
Σου λείπει το κεντρικό. Πρέπει να βρεθεί κάτι να ταιριάξει με τη δύναμη των 50 που προφανώς θα αναλάβουν το ρόλο των κυρίως.
Άρα χρειάζεται να αγοράσεις ένα ηχείο για κεντρικό.
Σαφώς εξαιρετική επιλογή θα ήταν να πάρεις ένα 50-αρι ακόμα, αλλά δε θα σε βολεψει με τίποτα για την οθόνη κεντρικά... Οπότε απορρίπτεται αυτή η σκέψη.
Οπότε προτείνω ανεπιφύλακτα αυτό. Προσωπικά δε βλέπω άλλη σοβαρή λύση. Τα 2 τεμάχια 6,5" θα είναι ο,τι πρέπει για να φανεί αντάξιο με τα 50-αρια, και το σχήμα του ηχείου βολεύει πολύ για χρήση ως κεντρικό. Για μένα είναι το ιδανικότερο ηχείο που βγαίνει από την atc για οικιακή χρήση...
Τα 20-αρια μπορούν να λάβουν θέση για σαραουντ, στις 90 μοίρες.
Τα 7-αρια και 11-αρια, θα πρέπει να αποφασίσεις που θα μπουν. Μάλλον θα βάλεις πίσω ηχεία τα 7-αρια και ατμος τα 11-αρια, αν μείνεις με 2 ατμος. Αν είναι να πας σε 4 ατμος, ε, βάλε όποια θες πάνω και πάρε 2 ακόμα ίδια, θα πρότεινα σε αυτή την περίπτωση για λόγους οικονομίας τα 7-αρια πάνω και να πάρεις 2 ακόμα 7-αρια.
Θα χρειαστείς έναν av προ με dirac και βλέπω ως πιο προσιτή επιλογή τα Ναντ.
Για σαμπ, κάτι θα σκεφτείς.![]()
Θέμα; Όχι.- άρα τουλάχιστον, δεν υπάρχει θέμα, που δεν είναι όλα ίδια?
Γι'αυτό τα 20-αρια παν στις 90 μοίρες για σαραουντ, που θα σου έρχονται καρφί στο αυτί. Τα άλλα, από πίσω και από πάνω, θα είναι πιο δυσδιάκριτα διαφορετικά από τα εμπρός.+ ότι τα SCM50 και 20, φοράν πολύ καλύτερο tweeter από τα υπόλοιπα, - το ακούω, όχι μ@λακίες.
Αμάν αμάν, αυτό είναι επιχείρημα αντάξιο του γνωστού "καλά, εσένα όταν μπουν σπίτι σου μην φωνάξεις την αστυνομία", απευθυνόμενο βέβαια με δικαία αγανάκτηση εναντίον του μικρόνοου που θα ήθελε να κάνει μία πολιτική κριτική στο, χρησιμότατο κατά τα άλλα, σώμα αυτό. H επιστήμη μου σώζει την ζωή, η επιστήμη μού την αφαιρεί επίσης! Εξάλλου, τώρα είμαστε όλοι καθάρματα, όπως μας διαβεβαίωσαν τα πλέον αρμόδια χείλη κατόπιν μιας κάποιας θανατηφόρας αφορμής. Αστειότητες πράγματι, υποκριτικές ενδεχομένως, σίγουρα όμως διασκεδαστικές για κάποιους (και για εμένα τον ίδιο επίσης), πράγμα καθόλου ευκαταφρόνητο, όχι;Τωραδά μιλούσα με το Βελτγκάιστ, μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο. Μου είπε να σας πω, ότι είστε υποκριτής. Αλλά ό,τι και να είστε, αυτό θα καραδοκεί πάντοτε στη γωνία, να σας σώσει ή να σας επιμηκύνει τη ζωή, όταν και αν χρειαστεί, όπως για παράδειγμα, όταν σας μετρήσουν συγκέντρωση 700mg γλυκόζης στο αίμα, σε κάποιο ιατρείο στο Καγιάο ή το Γιακούτσκ. Μέχρι τότε, αυτό το κακό, το χιμαιρικό και αφόρητα καθολικό βελτγκάιστ σας επιτρέπει να λέτε δημοσίως όλες αυτές τις αστειότητες, είτε αυτές το ενοχλούν, είτε όχι.
- μεγάλο μ@υνόπανο, μόνος του τα κολλάει?ΥΓ. Για σαμπ, μη ξεχνάτε τον ζαπ...
Μπορεί να μην τα βιώσαμε στον χρόνο που συνέβησαν,αλλά έχουν μείνει τα...ιστορικά δεδομένα...Το καλό με την εξέλιξη της τεχνολογίας είναι ότι τώρα έχουμε internet, forums και μένουν τα γραπτά. Στο μέλλον, όταν έχει παγιωθεί το σετάπ που πρεσβεύουν οι πολυκάναλοι και θα είναι σε "διαμάχη" με το νέο φορμά εκείνης της εποχής, θα μπορούν να ανατρέξουν στο παρελθόν και να δουν τις συζητήσεις που γίνονται τώρα και να είναι σε θέση να γνωρίζουν τη διαμάχη που προέκυψε. Εμείς ποτέ δεν θα μάθουμε τί συνέβη όταν πέρασε το audio απο το ένα ηχείο στα δύο.
Εγω δεν καταφερα να ενσωματωσω σωστα τα svs. Δεν μπορω να το τεκμηριωσω σε δυο γραμμες αλλα εν συντομια τα μεσοχαμηλα του svs ηταν αλλανταλλων σε σχεση με τα μεσοχαμηλα των atc. Και αν θελεις να παρεις πραγματικα υψηλες εντασεις, θα χρειαστει να βοηθησεις τα μεσοχαμηλα των 50. Απο μονα τους δε φτανουν για σταθμες και αποκριση φλετσερ μανσον. Δεν ειναι τυχαιο που βγαινουν και 200, 300.- έχεις δίκιο, η ερώτηση είναι αν μπορώ να κινηθώ σε SVS πχ. και να μην έχω θέμα με το integration - που μάλλον δεν θα έχω.ι.![]()
- είμαστε όλοι καθάρματα, τώρα και για πάντα. - σε αυτό συμφωνώ, (-και ας αστειεύεσαι) -δεν χρειάζεται να μας το διαβεβαιώσει κανένας - απλά υπάρχουν πολύ χειρότερα (καθάρματα). - και με νοιάζει - προσωπικά, πως θα τους κάνω την ζωή, λίγο πιο δύσκολη.Αμάν αμάν, αυτό είναι επιχείρημα αντάξιο του γνωστού "καλά, εσένα όταν μπουν σπίτι σου μην φωνάξεις την αστυνομία", απευθυνόμενο βέβαια με δικαία αγανάκτηση εναντίον του μικρόνοου που θα ήθελε να κάνει μία πολιτική κριτική στο, χρησιμότατο κατά τα άλλα, σώμα αυτό. H επιστήμη μου σώζει την ζωή, η επιστήμη μού την αφαιρεί επίσης! Εξάλλου, τώρα είμαστε όλοι καθάρματα, όπως μας διαβεβαίωσαν τα πλέον αρμόδια χείλη κατόπιν μιας κάποιας θανατηφόρας αφορμής. Αστειότητες πράγματι, υποκριτικές ενδεχομένως, σίγουρα όμως διασκεδαστικές για κάποιους (και για εμένα τον ίδιο επίσης), πράγμα καθόλου ευκαταφρόνητο, όχι;
Υπερβολές αυτά περί τηγανιών και στεγνωτήρων· μία φωτογραφία από τους ψυγειοκαταψύκτες του Toole, ή μία τομογραφία με ακτίνες Χ από το έσω αυτί του Δόκτωρος του forum, εμένα θα μου αρκούσε. Από εκεί και πέρα, το τι κάνεις ο καθένας στο σπίτι και το κρεβάτι του, εμένα αδιάφορο μου είναι, όπως και οι προσωπικές μου απόψεις περί audio, που δεν τις πολυλογαριάζω άλλωστε, διότι είναι γνωστό τι λένε για δαύτες.
Αν πας για svs, το μικρότερο αποδεκτό είναι το sb4000Χ2.η ερώτηση είναι αν μπορώ να κινηθώ σε SVS πχ. και να μην έχω θέμα με το integration - που μάλλον δεν θα έχω.
Τον φιλοσοφικό που τον είδες?Μ'αρεσει αυτο το περιεργο μιγμα απο φιλοσοφικο στοχασμο,
εκτονωση και κουβεντουλα chat room
με παραλληλη ενημερωση για τις τελευταιες τεχνολογικες εξελιξεις και ψαγμενες συμβουλες.
Ολα αυτα στα πλαισια ξεχωριστων μονολογων....
sb ή pb έχεις?Εγω δεν καταφερα να ενσωματωσω σωστα τα svs. Δεν μπορω να το τεκμηριωσω σε δυο γραμμες αλλα εν συντομια τα μεσοχαμηλα του svs ηταν αλλανταλλων σε σχεση με τα μεσοχαμηλα των atc. Και αν θελεις να παρεις πραγματικα υψηλες εντασεις, θα χρειαστει να βοηθησεις τα μεσοχαμηλα των 50. Απο μονα τους δε φτανουν για σταθμες και αποκριση φλετσερ μανσον. Δεν ειναι τυχαιο που βγαινουν και 200, 300.
Συνεπως, ζαπ δαγκωτο. Ή atc φυσικα αν τρωγεσαι. Ή καποιο αλλο στουντιακο ή κανενα jl με ερωτηματικο.
Οτιδήποτε δικάναλο, δεν κολλάει σε πολυκάναλο σεταπ.το weiss DAC202 προφανώς δεν κολλάει πουθενά ή όχι?
Οταν τοποθετουνται πανω στο οντιο, ανθρωποι σαν τον Μπουτχια, τον γιατρο, τον Ντιμη και τον Κογια, ο μονολογος ειναι μοιραιος. Οι νουνεχείς μαθαινουν και κανουν τον κοσμο (του χομπυ) τους καλυτερο. Οι υπολοιποι αντιδρουν.Μ'αρεσει αυτο το περιεργο μιγμα απο φιλοσοφικο στοχασμο,
εκτονωση και κουβεντουλα chat room
με παραλληλη ενημερωση για τις τελευταιες τεχνολογικες εξελιξεις και ψαγμενες συμβουλες.
Ολα αυτα στα πλαισια ξεχωριστων μονολογων....
Είναι απίστευτα πράγματα αυτά, που πας και τα βρίσκεις δε ξέρω!Απόσπασμα από τις τότε συνοδευτικές σημειώσεις της (Electra) Nonesuch για τα στερεοφωνικά remaster σε αυθεντικές μονοφωνικές εκδόσεις του καταλόγου της
Rosinante αναρωτιεμαι,
Εισαι γενικως τοσο skyla;
στέλνουν αυτοί Αθήνα...ή μόνο νότια μακεδονία ?Αν είναι πολλά αυτά για πούλημα, μπορεί να μαζέψουν λεφτά για κάνα τρινοβ..
.