JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 29.090
2 έχω...στέρεο....τι τις θες τις άλλες...?![]()
Εγω? τίποτα. ....... το Γωγουλίνι δεν ξέρω μήπως θέλει και μερικές surround έτσι για το πολυκάναλον του θέματος.

2 έχω...στέρεο....τι τις θες τις άλλες...?![]()
Το stereo πέθανε. Πρέπει να προμηθευτείς άλλες 3 τουλάχιστον.2 έχω...στέρεο....τι τις θες τις άλλες...?![]()
Αυτή η omnipolar θα μας φάει.Εχω ηδη πολυκαναλο συστημα και μαλιστα με παντοκατευθυνση
Ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η μ@@.Ισοστάθμιση έχει το audyssey xt32
Έλα μου ντε.Το δεύτερο λάθος είναι οτι συγκρίνουμε δικάναλα που παίζουν με πανάκριβα ντακ και ενισχυτές, με πολυκάναλα που παίζουν με ολοκληρωμένους AV του χιλιάρικου. Για να είναι σωστή η σύγκριση θα πρέπει τα μηχανήματα να είναι ανάλογης αξίας.
μπα...δικιά σας είναι...Εγω? τίποτα. ....... το Γωγουλίνι δεν ξέρω μήπως θέλει και μερικές surround έτσι για το πολυκάναλον του θέματος.![]()
για sub τι να βάλω?Το stereo πέθανε. Πρέπει να προμηθευτείς άλλες και 3 τουλάχιστον.
Ας αφήσουμε το κωμικό audyssey xt32 προς το παρόν.Μια χαρά είναι ο επεξεργαστής , με το dts neo x του και με τα όλα του. Το ότι δεν υποστηρίζει atmos δεν λέει κάτι.
Εχει κανάλια ύψους και πλάτους τα οποία και δεν χρησιμοποιώ.
Τα ηχεία δεν είναι ακριβώς diy , μιάς και κάποτε τα κατασκευάζαμε και πωλούσαμε για hifi. Όχι απλώς επαρκή αλλά επαρκέστατα για κάθε χρήση. Ισοστάθμιση έχει το audyssey xt32 Το οποίο ποτέ μου δεν χώνεψα.
Αυτό που κάνουν οι αλγόριθμοι δεν μου αρέσει , δλδ το υποτιθέμενο upmix που λέτε εσύ και ο ear.
Σε πολυκάναλο περιεχόμενο από blue ray μια χαρά παίζει. Το stereo σε πολυκάναλο απλά δεν. Όχι μόνο με dts αλλά και με prologic, και κάποια άλλα προγράμματα που έχει.
Από όσο έχω διαβάσει οι κώδικες δεν έχουν αλλάξει στα τελευταία χρόνια τόσο πολύ που να θεωρούνται απαρχαιωμένοι αυτοί του δικού μου.
Παπουτσοθήκη!!!!για sub τι να βάλω?![]()
για sub τι να βάλω?![]()
διαφωνώ...το audyssey στη σημερινή μορφή ,για το τσάμπα που προσφέρει...και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο τσάμπα ανταγωνισμό άλλων εταιριών...κάνει τη δουλειά που πρέπει σε χώρους με νορμάλ προβλήματα...Παιδιά, να σοβαρευτούμε, λίγο.
Μας λέτε ότι δεν σας αρέσει, με Αudyssey;
δεν θα κάνουν θόρυβο τα φανάκια όμως?View attachment 133820
Τίγκαρε το στα γυαλικά, ρίχτου και μια ισοστάθμηση και είσαι κομπλέ.
Πάρε τέσσερα για αρχή και μετά βλέπουμε...
Είναι και ενεργό.
Είναι για το bass reflex. Μην ανησυχείς. ΄Εχω δει τις μετρήσεις, παίζει καλά σε λεω.δεν θα κάνουν θόρυβο τα φανάκια όμως?![]()
Διαφωνώ.διαφωνώ...το audyssey στη σημερινή μορφή ,για το τσάμπα που προσφέρει...και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο τσάμπα ανταγωνισμό άλλων εταιριών...κάνει τη δουλειά που πρέπει σε χώρους με νορμάλ προβλήματα...
Ενεργή ή παθητική;Ενώ η ξανθιά, ήταν το κάτι άλλο
ααααα κατάλαβα...θα είναι σαν και εκείνα τα sub με τα φουρφούρια που πιάνουν 1hzΕίναι για το bass reflex. Μην ανησυχείς. ΄Εχω δει τις μετρήσεις, παίζει καλά σε λεω.
πέρυσι που άλλαξα ενισχυτή....είχα ψάξει για τα συστήματα ισοστάθμισης(τα τσάμπα)Διαφωνώ.
Όταν έχεις ως τσάμπα επιλογή το ARC μέσα στον Anthem είναι απλά μονόδρομος.
Πόσο μάλλον όταν έχεις DIRAC μέσα σε NAD.
Νομίζω, ότι με τη παραπάνω τοποθέτηση σου δε διαφωνεί κανείς!.Παιδιά δεν μπορείται να κρίνετε αν σας αρέσει ή οχι το πολυκάναλο, αν δεν το ακούσετε σωστά στημένο. Σε σαλόνι είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει αυτό. Ακόμα και δικάναλο είναι δύσκολο να στήσεις σωστά. Άντε τώρα να βάλεις 11 ηχεία στις προβλεπόμενες θέσεις μέσα σε σαλόνι με έπιπλα και διακοσμητικά. Δύσκολα τα πράγματα.
Το δεύτερο λάθος είναι οτι συγκρίνουμε δικάναλα που παίζουν με πανάκριβα ντακ και ενισχυτές, με πολυκάναλα που παίζουν με ολοκληρωμένους AV του χιλιάρικου. Για να είναι σωστή η σύγκριση θα πρέπει τα μηχανήματα να είναι ανάλογης αξίας.
Όσοι φίλοι λοιπόν έχουν εμπειρίες από πολυκάναλο που δεν τους άρεσαν, να αναλογιστούν πρώτα αν αυτό που άκουσαν ήταν σωστά υλοποιημένο. Και από κακοστημένα δικάναλα φαντάζομαι όλοι έχουμε εμπειρίες. Δεν απορρίψαμε όμως το δικάναλο λόγο αυτών.
Μην βιαζεστε να απορρίψετε κάτι που δεν έχετε ακούσει ποτέ υπο τις κατάλληλες συνθήκες.