Όχι, αλλά θα περιμένω υπομονετικά τα νέα για το φόνο σαν το πιστό σκυλί Hachi-ko..Michi - Hachi θα ελεγα ................. αλλα μην ζητησεις μεταφραση για το Hachi τωρα
Most visitors online was 3215 , on 1 May 2025
Όχι, αλλά θα περιμένω υπομονετικά τα νέα για το φόνο σαν το πιστό σκυλί Hachi-ko..Michi - Hachi θα ελεγα ................. αλλα μην ζητησεις μεταφραση για το Hachi τωρα
PS Audio GCPH.... εξαιρετικο phono.Δεν υπήρχε μέχρι σήμερα άλλο phono που να είχε έλεγχο στάθμης (τηλεχειριζόμενο ή μη); Περίεργο.
Τους αλήτες ...Αυτό διαθέτει και είσοδο - έξοδο μέσω βυσμάτων XLR.
Καπάκι?αλλά με μαύρο ματ καπάκι να μπαινοβγαίνει.
Oλα τα καπακια μπαινουν και βγαινουν βρε.Ξερεις κανενα που δεν βγαινει η δεν μπαινει?Εγώ θέλω ένα λαμπάτο, αλλά με μαύρο ματ καπάκι να μπαινοβγαίνει.
Με αυτά ακριβώς τα σημαντικά χαρακτηριστικά.
[DOUBLEPOST=1564229380][/DOUBLEPOST]Σοβαρά
Και καπακι Μελιδης και πολλα αλλα.Ακους Μελιδη?Καπάκι?
Μελίδης!
Δεν θα παρει τοσο πολυ απ'οτι (το) ακουωΌχι, αλλά θα περιμένω υπομονετικά τα νέα για το φόνο σαν το πιστό σκυλί Hachi-ko..![]()
Α να χαθείς, εγώ παίζω μόνο χριστιανικές ταινίες.
Unfair.η σκηνή με το μπουκκάκε;
Καλό μεν, κλασικό, αλλά μπουκκάκε-φρη...
Αρκετά ενεργά ηχεία της χαμηλής αλλά και μεσαίας κατηγορίας τιμής, από μικρές αλλά και από μεγάλες εταιρίες έχουν τέτοια θέματα.Κι ένα περαιτέρω στοιχείο για όσους θα σκόπευαν να προπονήσουν ενδεκάδα ηχείων με...ενεργούς παίκτες.
Για να μην βγαίνουν πιθανώς απογοητευμένοι χρήστες παραπονούμενοι ότι δεν προειδοποιήθηκαν επ'αυτού.
Προτού αποκτήσουν τους παίκτες,οφείλουν με κάποιον τρόπο να τσεκάρουν ότι τα συγκεκριμένα ενεργά ηχεία δεν θα παράγουν διακριτό βόμβο.Ο βόμβος περιορίζει το εύρος δυναμικής ζώνης και με δεδομένο ότι θα είχαμε πολλαπλές πηγές στην πολυκαναλική σύσταση,η στάθμη του θα αυξανόταν σε αισθητό βαθμό εντός κλειστού οικιακού περιβάλλοντος.
Αυτό το στοιχείο μπορεί να πιστοποιηθεί - αν δεν μπορεί να γίνει απευθείας επαφή - είτε εκ των προδιαγραφών,είτε - εφόσον δεν θα προσφερόταν από εκείνες - μέσω διαδικτυακής έρευνας σε κύκλους χρηστών από γνωστούς ιστοτόπους του εξωτερικού.
Ο Ear σημειωτέον το είχε σαφώς καρατσεκάρει,αφού προμηθεύτηκε ενεργά τα οποία είχαν προδιαγεγραμμένη επισήμως και αρκετά χαμηλή τη στάθμη του θορύβου που θα παρήγαγαν τα ίδια σε κατάσταση λειτουργίας.
Αυτό είναι και άλλη μία περίπτωση όντως. Εγώ πιο πολύ μιλάω όταν αυτό συμβαίνει ανεξαρτήτου ευαισθησίας εισόδου, όταν με όλες τις ρυθμίσεις έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.Μερικές φορές το πρόβλημα με το θόρυβο κάποιων ενεργών, είναι πως ρυθμίζονται στο τέρμα (από την ένταση που έχουν στην πλάτη τους) με σκοπό να ρυθμίζεται ή ένταση τους από κάποιο προηγούμενο στάδιο...
Αν όμως το προηγούμενο στάδιο έχει κάποιο λιγοστό θόρυβο, ενισχύεται ...και ακούγεται...
Για παράδειγμα αν βάλω τα ενεργά μου στο τέρμα και τα συνδέσω στον υπολογιστή μου με σκοπό να ρυθμίζω την ένταση από τα windows, επειδή θα αναγκάζομαι να έχω την ένταση του υπολογιστή χαμηλά (για normal καταστάσεις) και δεδομένου πως ο θόρυβος από τον υπολογιστή θα είναι σταθερός, θα έχει σαν αποτέλεσμα χαμηλό λόγο σήματος προς θόρυβο του σήματος που βγαίνει από τον υπολογιστή, πράγμα που μετά την ενίσχυση στα ενεργά θα ...ακούγεται...
Στο παράδειγμα μας, αν αφήσω τα ενεργά στο τέρμα, βάλω και τον υπολογιστή δυνατά ή στο τέρμα (οπότε από την πλευρά του θα έχω καθαρότερο σήμα) και οδηγήσω τα ενεργά μέσω ενός παθητικού εξασθενητή (π.χ. https://www.thomann.de/gb/swissonic_m_control.htm), επειδή θα αναγκαστώ να χαμηλώσω την ένταση από αυτόν, αναγκαστικά θα χαμηλώσω (ή μηδενίσω) τον θόρυβο του υπολογιστή...
Στις κλασσικές υλοποιήσεις παθητικών ηχείων/ προενισχυτών / ενισχυτών το πρόβλημα δεν υφίσταται ακριβώς γιατί το volume control είναι μετά τον προενισχυτή (στην ίδια συσκευή).
Αν συμβαίνει με κάθε ρύθμιση της έντασης εισόδου, τότε ναι... υπάρχει θέμα...Αυτό είναι και άλλη μία περίπτωση όντως. Εγώ πιο πολύ μιλάω όταν αυτό συμβαίνει ανεξαρτήτου ευαισθησίας εισόδου, όταν με όλες τις ρυθμίσεις έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.
11. Μια ανά κανάλιΠοσες λαμπες θελεις ?