Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
30.455
Και ύστερα ισχυρίζονται κάποιοι ότι έχω...ακατανόητη γραφή.:cool:
Ανεξήγητη θα έλεγα....

Την ανεξήγητη γραφή να λύσω πολεμώ

που εχάραξε σου ο γκουρού ο χιντεν στις λαγόνες.

Γυμνοί με ξύλινους φαλλούς τριγύρω απ'το λαιμό

σου κάναν μπουλινγκ οι γιατροί οι νοτιομακεδόνες.

Ασήμι δώσε στον Λεανδρό να πάψει να αλυχτά

και στείλε τ' άρτιεξηντα σου στον Ντιμιφουτ ρεγάλο.

Πες μου πώς βρέθηκε η λυχνία μέσα στου Κωσταυτιά;

και το πικάπ με τον μακρύ βραχίονα τον μεγάλο;

Για τη μαγεία της μουσικής κινήσαμε μικροί

ψυχή αγνή αναλογική σαμπγουφερ δε σου πρέπει.

Για εσέ που άκουες έγχορδα παρθένα τζιτερ-φρι

με γράμμα συμβουλευτικο του Κουκαράμ στην τσέπη.

Του Άκαρλ δώστου το Ρογήρο Κλάψα να γροικά

όλα τα φόρα εγύρισες για ιμμερσιβ εμπειρία

Επάνω απ'τα κεφάλια μας πετάγαν τα βιολιά

σα βγήκε στου άτμος το φορμά η ενάτη συμφωνία.

Σημάδι οι ακίδες άφησαν κι ας ήρθαν τα ενεργά

στου Τομμαν.Ντε την αγορά έγινες επαΐων. .

Και πέταξε ο μουσικός θεούλης των A.C.As

μες την απελπισία του τα λιφτ των καλωδίων.

Μεσάνυχτα και ακούς βινύλια δίχως τα ενεργά

φοβάσαι πως τα ενδεικτικά τα λεντ τους σε προδίνουν.

Μα πρίμα μπάσα ρύθμισες πολύ σχολαστικά

διαβάζοντας με προσοχή τα πεϊπερς του Μπουτίνου.

Last edited:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
11. Μια ανά κανάλι
Τα λαμπατα μαναμ με μια ανα καναλι ειναι κηροπηγια οχι phono :laugh: Ετσι τα λεμε.All the way tube or get a solid state one.
Aν τωρα εννοεις το 11 μαλιστα :thumbsup::welcome:
Δυο κερακια στην εισοδο και δη 12ax7 η 12at7 για MC ξεχνα το.Για ΜΜ χαμηλης προς μετρια τιμη οκ.
Απ εκει και περα χρειαζεται κατι πιο σοβαρο.Το "the simpler the better" δεν ισχυει παντου και παντα.Ωραια θα ηταν αλλα δυστυχως δεν...

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.680
Τα λαμπατα μαναμ με μια ανα καναλι ειναι κηροπηγια οχι phono :laugh: Ετσι τα λεμε.All the way tube or get a solid state one.
Aν τωρα εννοεις το 11 μαλιστα :thumbsup::welcome:
Δυο κερακια στην εισοδο και δη 12ax7 η 12at7 για MC ξεχνα το.Για ΜΜ χαμηλης προς μετρια τιμη οκ.
Απ εκει και περα χρειαζεται κατι πιο σοβαρο.Το "the simpler the better" δεν ισχυει παντου και παντα.Ωραια θα ηταν αλλα δυστυχως δεν...
Βάλε όσα χρειάζονται και τα άλλα να φέγγουν, και ασε τις επεξηγήσεις

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
32.406
Γι αυτά τα Κάπα Σίγμα έχω διαβάσει τέτοια παράπονα σε αγγλόφωνα φόρα.
Αυτά που διάβασα, ήταν όχι για θόρυβο στο σήμα αλλά για βόμβο από τα ενισχυτικά των ηχείων.

Dimifoot

Editor
Reaction score
88.680
Ολα χρειαζονται εκει που τα χρησιμοποιουμε και ολα φεγγουν.Που ειδες επεξηγησεις? !!!!!
Ακούω προτάσεις.
Βασικό προσόν η εμφάνιση. Λάμπες Και XLR.

Θα πάρω και ένα Degritter και θα φέρω όλα τα παρατημένα βινύλια που έχω στης μητέρας μου στην Αθήνα.

Άντε να σας δω.

Όλα με Auro3d

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ακούω προτάσεις.
Βασικό προσόν η εμφάνιση. Λάμπες Και XLR.

Θα πάρω και ένα Degritter και θα φέρω όλα τα παρατημένα βινύλια που έχω στης μητέρας μου στην Αθήνα.

Άντε να σας δω.

Όλα με Auro3d
1.Την εμφανιση την ξερεις,δεν αλλαζει.
2.XLR στα δικα μας λαμπατα δεν χρησιμοποιουμε (πλεον) .
3.MC η ΜΜ ? Για ΜΜ μπορεις να επιλεξεις οποιο δηποτε μοντελο.Για MC δεν σου κανει το νεο που βγαινει συντομα,εκτος κι αν επιλεξεις SUTs της προτιμησης σου.Το νεο ειναι μονο ΜΜ.
4.Λαμπες : 6c45p,6c19,E88CC/6922,ECC81,82,83 αναλογως μοντελου.
5.Ξερω οτι δεν σε ενδιαφερει :tongue:
Ασχετως τουτου πες και μπατζετ να σου προτεινω μοντελο.

Last edited:

Dimifoot

Editor
Reaction score
88.680
1.Την εμφανιση την ξερεις,δεν αλλαζει.
2.XLR στα δικα μας λαμπατα δεν χρησιμοποιουμε (πλεον) .
3.MC η ΜΜ ? Για ΜΜ μπορεις να επιλεξεις οποιο δηποτε μοντελο.Για MC δεν σου κανει το νεο που βγαινει συντομα,εκτος κι αν επιλεξεις SUTs της προτιμησης σου.Το νεο ειναι μονο ΜΜ.
4.Λαμπες : 6c45p,6c19,E88CC/6922,ECC81,82,83 αναλογως μοντελου.
5.Ξερω οτι δεν σε ενδιαφερει :tongue:
Ασχετως τουτου πες και μπατζετ να σου προτεινω μοντελο.
ΜΜ
Στείλε λινκ/πληροφορίες- τα λέμε με πμ

Dimifoot

Editor
Reaction score
88.680
Έλεγα σημερα στον Εαρ υποθετικό σενάριο:
Μπαίνει κλέφτης σπίτι σου και με τη απειλή όπλου σου λέει:

“Σου κλέβω ολα τα σαραουντ+οροφής και το κεντρικό, δώστα μου τώρα”

Η σωστή απάντηση είναι: “φιλαράκι, να σε βοηθήσω να πάρεις και τα L-R; τι να τα κάνω μετά, άχρηστα θα είναι”

:D

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Έλεγα σημερα στον Εαρ υποθετικό σενάριο:
Μπαίνει κλέφτης σπίτι σου και με τη απειλή όπλου σου λέει:

“Σου κλέβω ολα τα σαραουντ+οροφής και το κεντρικό, δώστα μου τώρα”

Η σωστή απάντηση είναι: “φιλαράκι, να σε βοηθήσω να πάρεις και τα L-R; τι να τα κάνω μετά, άχρηστα θα είναι”

:D
Υπο την απειλη οπλου δεν θα τον βοηθουσες.Ολα ΕΣΥ θα τα κουβαλουσες :roflmao:

Reaction score
299
Παραβλέποντας τα κακεντρεχή σχόλια που έσπευσαν να πανηγυρίσουν με την - κατά τα φαινόμενα μόνο - άτακτη υποχώρηση μου, δηλώνω παρών στο (οριστικά δεδικασμένο υπέρ της πολυκαναλικής φράξιας, εφόσον παρατηρείται μία αναντίρρητη υπεροχή της σε ό,τι αφορά στην τεχνική κατάρτιση) θρεντ αυτό, αν και λόγοι ανωτέρας μουσικοφιλικής βίας με ανάγκασαν να σταθώ μακριά για λίγο. Φρονώ πως δεν έγινε αντιληπτό πως οι ενστάσεις μου εδράζονταν σε μία κατ' αρχήν (επί της αρχής δηλαδή) διαφωνία με την επαπειλούμενη συρρίκνωση του όλου πράγματος σε μία αμιγώς τεχνοκρατική αντιμετώπιση που και αβασάνιστη είναι και ιδιαιτέρως επιθετική όταν κραδαίνει σαν άλλος Άγιος Γεώργιος την σπάθα που εξοντώνει με ηρωϊσμό και ασκητική αυταπάρνηση τον δράκο του δικάναλου σεταπ με παθητικά ηχεία και ασορτί ενισχυτή.

Ακόμα χειρότερα, η αντίληψη αυτή [που δεν της αρκούν 1-2 sub, αλλά ζητάει και άλλα και άλλα· σε ποιόν χώρο δεν μας λέτε όμως συνάδελφοι - εγώ έχω 15 τμ. όλα και όλα, αν βάλω 4 σαμπ 10'' σε κάθε γωνιά θα μου μείνει τοίχος, ή να περιμένω τον επόμενο μετασεισμο μπας και ακούσω σωστά μουσική αφού θα συνδυαστούν οι υπόκωφες τεκτονικές δονήσεις με έναν δίσκο του Dr. John που είχα την (κουτσή) χαρά να προμηθευτώ εσχάτως και να ζήσω τοιουτοτρόπως την αληθινή εμπειριά του Mardi Gras κάτω από τον καυτό αττικό ουρανό που ούτε βάλτους ούτε voodoo ματζούνια έχει;] επιμένει να κρύβεται πίσω από τα φουστάνια κάποιων - αξιοσέβαστων και σημαντικών, το δίχως άλλο - μηχανικών ήχου και μίας αντικειμενικότητας που κατάνταει πιο χιμαιρική και φαντασματική και από το περίφημο Weltgeist του Εγέλου, ενώ η επιστημολογία που την υποβαστάζει αντέχει σε σοβαρή κριτική ανάλυση τόσο, όσο άντεξε και ο κλασικός αγγλικός εμπειρισμός του του Λοκ και του Χιούμ, δηλαδή ελάχιστα ως καθόλου. Φυσικά, είναι μία θέση όπως όλες οι άλλες, και ως τέτοια μοιράζεται εξίσου την μερικότητα και την υποκειμενική τους φόρτιση, αλλά αρκετά μέχρι εδώ.

Τώρα, εγώ ξέρω πως, αν το ηχοσύστημα σου λειτουργεί ως προέκταση του ανδρισμού σου και των προικισμένων προσόντων σου στην επίμαχη περιοχή, σπεύδεις εναγωνίως να το διαφημίσεις και να το επιδείξεις παντοιοτρόπως, εξού και εκτιμώ τον κύριο Μπούτια που αντιστάθηκε αγέρωχα και με αξιοπρέπεια σε κάθε παραίνεση να ενδώσει σε αυτήν την ανώφελη κοκορομαχία που μόνο σε επιδειξιομανείς νεόπλουτους αρμόζει, και την οποία αποπειράθηκα και ο ίδιος να στηλιτεύσω χιουμοριστικά και με μια αιχμηρή δόση ειρωνείας, όπως μου αναγνωρίζεται αλλού.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.146
Members
38.415
Νεότερο μέλος
arishonda