- Reaction score
- 81.015
ναι...μαζί με τα γκειθαν σου...απατεωνάκοΠου το ξέρεις; τα έχεις ακούσει όλα;
ναι...μαζί με τα γκειθαν σου...απατεωνάκοΠου το ξέρεις; τα έχεις ακούσει όλα;
Ρε άσε τι έχω ακούσει εγώ. Εσύ που είσαι αξιόπιστος ποια έχεις ακούσει;ναι...μαζί με τα γκειθαν σου...απατεωνάκο
έχεις όρεξη και θέλεις να αποκτήσω και εγώ?Ρε άσε τι έχω ακούσει εγώ. Εσύ που είσαι αξιόπιστος ποια έχεις ακούσει;
Κατάλαβα, δεν έχεις κανένα, απλά παπαγαλίζεις, ευχαριστώ για την απάντηση.έχεις όρεξη και θέλεις να αποκτήσω και εγώ?
Έχεις τεκμηριωμένη απόφαση γι αυτό; αν όχι παρακαλώ ανακάλεσε.ότι πεις ψυχάκια![]()
...πολύπλευρη προσωπικότητα?όταν είσαι πολυμπαναρισμένος και παρόλα αυτά εξακολουθείς να ανοίγεις απανωτά δεκάδες λογαριασμούς όπου κάθε φορά συστήνεσαι ως διαφορετικό πρόσωπο πως το λένε?
Δεν είναι έτσι όπως τα λες αλλά σταματάω γιατί είμαστε off topic.όταν είσαι πολυμπαναρισμένος και παρόλα αυτά εξακολουθείς να ανοίγεις απανωτά δεκάδες λογαριασμούς όπου κάθε φορά συστήνεσαι ως διαφορετικό πρόσωπο πως το λένε?
Πολυκαναλική για να είμαστε εντός θέματος....πολύπλευρη προσωπικότητα?![]()
Το εθερνετ είναι ακόμα ένας τρόπος μεταφοράς ψηφιακού σήματος AES/EBU που χρησιμοποιείται στο πρωτόκολλο DANTE.με εθερνετ μόνο μπορούν να παίξουν ?
θέμα είναι αν ισχύει για τα τζενελεκ αυτόΤο εθερνετ είναι ακόμα ένας τρόπος μεταφοράς ψηφιακού σήματος AES/EBU που χρησιμοποιείται στο πρωτόκολλο DANTE.
Δεν φαίνεται να ισχύει, αλλά αν τυχόν ενδιαφέρεσαι, πρέπει να ρωτήσεις την Genelec. Πιθανώς να υπάρχει τρόπος να δουλέψουν μέσω της εισόδου ethernet, ιδίως εάν μπορεί να παίξει τόνους μέσω της σύνδεσης ethernet, με ασύνδετες τις άλλες εισόδους των ηχείων.θέμα είναι αν ισχύει για τα τζενελεκ αυτό
γιατί στο εθερνετ τους γράφουν μόνο GLM NETWORK
Πηγή-προ-ντακ.τι εννοείς ολ ιν ουάν?
Ακριβώς. Βγάζουν και update, οπότε όντως πρέπει να το συνδέσεις...άρα το εθερνετ είναι μόνο για το καλιμπρέισον από το τζιελεμ...άντε και κάνα απντέιτ αν βγάλουν στο ντιεσπι
αν δεν κουμπώσει xlr δεν παίζουν τίποτα
θέμα είναι αν ισχύει για τα τζενελεκ αυτό
γιατί στο εθερνετ τους γράφουν μόνο GLM NETWORK
Ναι, το AVsite περίμεναν!Δεν φαίνεται να ισχύει, αλλά αν τυχόν ενδιαφέρεσαι, πρέπει να ρωτήσεις την Genelec. Πιθανώς να υπάρχει τρόπος να δουλέψουν μέσω της εισόδου ethernet, ιδίως εάν μπορεί να παίξει τόνους μέσω της σύνδεσης ethernet, με ασύνδετες τις άλλες εισόδους των ηχείων.
Αντέχει το μπουγαδοσυρμα η θ' ανοίξει κανένα κεφάλι;Ναι, το AVsite περίμεναν!
https://www.genelec.com/smart-ip
Ήχος, ρεύμα και έλεγχος μέσα από ένα καλώδιο...
M@l@ki@, δε μπορείς να βάλεις special καλώδιο ρεύματος, δεν έχουν ρευματολήπτη!
Κρεμιέται και σαν κόσμημα:
View attachment 358641
View attachment 358640