Ο θάνατος του δικάναλου σετάπ, και γιατί

Reaction score
9.573
Θα σε βάλω @thva και άλλο ένα να δεις.

Πως με την βοήθεια ενός πολυκαναλικού συστήματος outdoors μπορούμε να προσομοιώσουμε συνθήκες indoors χωρις η αντήχηση να γίνεται αντιληπτή ως ξένο σώμα από τους θεατές, όπως θα συνέβαινε με το στέρεο.
Είχες κάτι τέτοιες απορίες θυμάμαι :biggrin:

Reaction score
22.409
Από τον Θήβα δεν έχω παράπονο, παρακολουθεί όλα τα βιντεακια που βάζω. Τώρα τι καταλαβαίνει από αυτά είναι άλλο θέμα :biggrin:
Βλέπω τα αρνητικά πάντα εγώ γιατί εσύ βλέπεις μόνο θετικά. Επίσης λέω να σε γλυτώσω απο τα χρήματα της αναβάθμισης των νέων 14 ηχείων που έχεις σκοπό να αγοράσεις ψάχνοντας την αποτύπωση πραγματικότητας. :D

Αυτό το βίντεο θα σου χρειαστεί για να πλουτίσεις γρηγορότερα και να μπορείς να τα αγοράσεις. :D Αφού το λέει το ιντερνετ θα ισχύει. :D

θα το χρειαστείς με τον Μέρτς εκεί. :D

Reaction score
22.409
Από τον Θήβα δεν έχω παράπονο, παρακολουθεί όλα τα βιντεακια που βάζω. Τώρα τι καταλαβαίνει από αυτά είναι άλλο θέμα :biggrin:
Ναι μας τα είπε στο βίντεο. Τα καταλάβαμε. :D

Ακόμη ψάχνουν πως να στήσουν τα μικρόφωνα οι πολυκαναλικοί ; :D

Και τι ; Εγώ θα πληρώσω μέχρι να καταλήξουνε και να μάθουνε ; :D

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.587

Ακόμη ψάχνουν πως να στήσουν τα μικρόφωνα οι πολυκαναλικοί ; :D

Και τι ; Εγώ θα πληρώσω μέχρι να καταλήξουνε και να μάθουνε ; :D
Φαίνεσαι όμως από την άλλη πρόθυμος να έπαιρνες vintage επεξεργαστές σήματος με... αναλογικά delay.
Κοίτα τουλάχιστον το παρακάτω που είναι πιο πρόσφατης κυκλοφορίας.

Reaction score
22.409
Φαίνεσαι όμως από την άλλη πρόθυμος να έπαιρνες vintage επεξεργαστές σήματος με... αναλογικά delay.
Ε, να γλυτώσω το dsp δεν λεγαμε ; :D

Λίγο ανακλάσεις απο δυο ηχεία πίσω ... κάτι είναι και αυτό ώς ημίμετρο. Μετά μόνο ο δρόμος του Ear. Ε, σιγά μην (ξανα) δίνω τόσα λεφτά. :D Εάν μου το έστηνε ο ίδιος (και επι πληρωμή) ... κάτι πες να το σκεφτόμουνα. :D

Reaction score
9.573
Αυτό το βίντεο θα σου χρειαστεί για να πλουτίσεις γρηγορότερα και να μπορείς να τα αγοράσεις. :D
Αυτός στο βίντεο να φανταστώ ότι κονομησε 🤣
Δεν στάθηκες όμως στο σχόλιο του Andrew ότι η αναπαραγωγή ήταν πιο καλή από την πραγματικότητα που βίωσε στον χώρο. :D
Μετά σας λέω για υπέρρεαλισμό και με κοιτάτε σαν εξωγήινο :D

Reaction score
22.409
Το μόνο που με προβληματίζει είναι η απουσία της πανκ στις πολυκαναλικες λίστες :biggrin:
"Ειναι κακογραμμενο διοτι το εχω γραψει live απο το κινητο μου απευθειας απο την τηλεοραση την ωρα που επαιζε η βιντεοκασσετα του 1983".

===============

Ένας λόγος της αναβίωσης του πάνκ και του πόστ πάνκ και ιδιαίτερα στην Ελλάδα ήταν για να μπορέσει ο κόσμος να ξανακούσει τα κομμάτια αυτά με καλύτερα όργανα και εξοπλισμό αλλά και εγγραφές. Αλλά και παιγμένα - στην περίπτωση του live - σε καλύτερους χώρους.

Οι νέοι δείχνει να αποδέχονται την αλήθεια, την αυθεντικότητα του εγχειρήματος που άλλαξε την πορεία που είχε πάρει η ρόκ, έστω και ενσωματώνοντας μέρη απο όλα αυτά στις δεκαετίες που ακολούθησαν.

Προσωπικά εάν η ρόκ δεν εχει ένα στοιχείο 20-25 % πάνκ μέσα , εμένα δεν μου αρέσει.

Πραγματική πάνκ υπήρξε για πολυ λίγο χρονικό διάστημα και πέθανε. Αντίθετα με τηνμυθολογία γύρω απο αυτήν α) ήταν συνέχεια της ρόκ β) σε μερικά μέρη αποτέλεσε απλώς fast playing ροκ εν ρόλ.

Πανκας που ακούει πάνκ απο πολυκάναλο ; Ανέκδοτο είναι αυτό ; Μόνο εσύ υπάρχεις στον κόσμο. :D

==============

Είπε τέτοιο πράγμα ο Andrew ; Τσουτσούριασα.

Πολλά λέει και αντιφατικά βλέπω.

Last edited:

Reaction score
4.820
Μου κάνει εντύπωση που οι περισσότεροι βάζετε video από άλλους(ξένους) τους οποίους του παρουσιάζετε σαν guru. Αυτό δείχνει ότι ακόμα είστε σε πρώιμο επίπεδο γνώσης. Δεν έχετε δικιά σας άποψη και εμπειρία. Καλύτερο θα ήταν να βάζετε papers κατασκευαστών ή επαγγελματιών ή επιστημονικά που είναι απρόσωπα και "ουδέτερα".
Συνεχίστε να παπαγαλίζετε υποκειμενικές απόψεις τυχαίων που απλά θέλουν να μαζέψουν likes στο ytube.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
33.012
Πλάκα πλάκα φαίνεται ενδιαφέρον εργαλείο.

Reaction score
1.686
ΚΑΝΕΝΑΣ επεξεργαστης αναλογικος ή ψηφιακος δεν μπορει να μετατρεψει εναν δικαναλο ηχο σε σωστο πολυκαναλο αλλα ουτε και θα υπηρχε λογος για κατι τετοιο περα απο χρηση Home cinema.

Οι ορχηστρες, τα group κλπ παιζουν στην σκηνη και οι ακροατες ακουν απο κατω. Εχετε δει ποτε μια ορχηστρα να ειναι γυρω σας ? Ειναι μερικοι που για να υποστηριξουν την γνωμη μους κλειδωνουν την λογικη στο υπογειο και πετανε το κλειδι στην θαλασσα.

TGD

Reaction score
10.034
Δεν έχω ακούσει ηχογράφηση surround σαν να είμαι στη μέση της ορχήστρας. Το πολύ-πολύ στη θέση του μαέστρου. Εκτός αν υπάρχει οδηγία του συνθέτη για μουσικούς εκτός σκηνής.

Reaction score
4.820
ΚΑΝΕΝΑΣ επεξεργαστης αναλογικος ή ψηφιακος δεν μπορει να μετατρεψει εναν δικαναλο ηχο σε σωστο πολυκαναλο αλλα ουτε και θα υπηρχε λογος για κατι τετοιο περα απο χρηση Home cinema.

Οι ορχηστρες, τα group κλπ παιζουν στην σκηνη και οι ακροατες ακουν απο κατω. Εχετε δει ποτε μια ορχηστρα να ειναι γυρω σας ? Ειναι μερικοι που για να υποστηριξουν την γνωμη μους κλειδωνουν την λογικη στο υπογειο και πετανε το κλειδι στην θαλασσα.
Γίνεται οπίσθιας ακρόασης όπως παλιά λέγαμε οπίσθιας προβολής.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.587

Στις ΄΄ορθόδοξες΄΄ πολυκαναλικές μίξεις η ηχητική σκηνή βρίσκεται σταθερά μπροστά από τον ακροατή. Ομοίως και σε ορθόδοξο upmixing ολιγοκαναλικού περιεχομένου.

Να δούμε τι θα πεί.... κάτι πονηρό σίγουρα. :D 😍
No serviceable parts inside...

Reaction score
22.409
Στις ΄΄ορθόδοξες΄΄ πολυκαναλικές μίξεις η ηχητική σκηνή βρίσκεται σταθερά μπροστά από τον ακροατή. Ομοίως και σε ορθόδοξο upmixing ολιγοκαναλικού περιεχομένου.

No serviceable parts inside...
Ξεπέρασες κάθε προσδοκία στο σχολιασμό. :D :D 😍

Που τα σκαρφίζεσαι ; :D

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.511
Members
38.456
Νεότερο μέλος