- Reaction score
- 10.034
Βλέπω τα αρνητικά πάντα εγώ γιατί εσύ βλέπεις μόνο θετικά. Επίσης λέω να σε γλυτώσω απο τα χρήματα της αναβάθμισης των νέων 14 ηχείων που έχεις σκοπό να αγοράσεις ψάχνοντας την αποτύπωση πραγματικότητας.Από τον Θήβα δεν έχω παράπονο, παρακολουθεί όλα τα βιντεακια που βάζω. Τώρα τι καταλαβαίνει από αυτά είναι άλλο θέμα
Ναι μας τα είπε στο βίντεο. Τα καταλάβαμε.Από τον Θήβα δεν έχω παράπονο, παρακολουθεί όλα τα βιντεακια που βάζω. Τώρα τι καταλαβαίνει από αυτά είναι άλλο θέμα
Φαίνεσαι όμως από την άλλη πρόθυμος να έπαιρνες vintage επεξεργαστές σήματος με... αναλογικά delay.Ναι μας τα είπε στο βίντεο. Τα καταλάβαμε.
Ακόμη ψάχνουν πως να στήσουν τα μικρόφωνα οι πολυκαναλικοί ;
Και τι ; Εγώ θα πληρώσω μέχρι να καταλήξουνε και να μάθουνε ;![]()
Ε, να γλυτώσω το dsp δεν λεγαμε ;Φαίνεσαι όμως από την άλλη πρόθυμος να έπαιρνες vintage επεξεργαστές σήματος με... αναλογικά delay.
Κοίτα τουλάχιστον το παρακάτω που είναι πιο πρόσφατης κυκλοφορίας.
Schiit Audio: Audio Products Made in USA
www.schiit.com
Αυτός στο βίντεο να φανταστώ ότι κονομησεΑυτό το βίντεο θα σου χρειαστεί για να πλουτίσεις γρηγορότερα και να μπορείς να τα αγοράσεις.![]()
Δεν στάθηκες όμως στο σχόλιο του Andrew ότι η αναπαραγωγή ήταν πιο καλή από την πραγματικότητα που βίωσε στον χώρο.Ναι μας τα είπε στο βίντεο. Τα καταλάβαμε.![]()
Το μόνο που με προβληματίζει είναι η απουσία της πανκ στις πολυκαναλικες λίστεςΒλέπω τα αρνητικά πάντα εγώ γιατί εσύ βλέπεις μόνο θετικά.
"Ειναι κακογραμμενο διοτι το εχω γραψει live απο το κινητο μου απευθειας απο την τηλεοραση την ωρα που επαιζε η βιντεοκασσετα του 1983".Το μόνο που με προβληματίζει είναι η απουσία της πανκ στις πολυκαναλικες λίστες
Πλάκα πλάκα φαίνεται ενδιαφέρον εργαλείο.Φαίνεσαι όμως από την άλλη πρόθυμος να έπαιρνες vintage επεξεργαστές σήματος με... αναλογικά delay.
Κοίτα τουλάχιστον το παρακάτω που είναι πιο πρόσφατης κυκλοφορίας.
Schiit Audio: Audio Products Made in USA
www.schiit.com
Γίνεται οπίσθιας ακρόασης όπως παλιά λέγαμε οπίσθιας προβολής.ΚΑΝΕΝΑΣ επεξεργαστης αναλογικος ή ψηφιακος δεν μπορει να μετατρεψει εναν δικαναλο ηχο σε σωστο πολυκαναλο αλλα ουτε και θα υπηρχε λογος για κατι τετοιο περα απο χρηση Home cinema.
Οι ορχηστρες, τα group κλπ παιζουν στην σκηνη και οι ακροατες ακουν απο κατω. Εχετε δει ποτε μια ορχηστρα να ειναι γυρω σας ? Ειναι μερικοι που για να υποστηριξουν την γνωμη μους κλειδωνουν την λογικη στο υπογειο και πετανε το κλειδι στην θαλασσα.
Όπως θα έλεγε και ο Bhutia εάν το διαβάσει : "οπίσθιας προσβολής" ;Γίνεται οπίσθιας ακρόασης όπως παλιά λέγαμε οπίσθιας προβολής.
Στις ΄΄ορθόδοξες΄΄ πολυκαναλικές μίξεις η ηχητική σκηνή βρίσκεται σταθερά μπροστά από τον ακροατή. Ομοίως και σε ορθόδοξο upmixing ολιγοκαναλικού περιεχομένου.ΚΑΝΕΝΑΣ επεξεργαστης αναλογικος ή ψηφιακος δεν μπορει να μετατρεψει εναν δικαναλο ηχο σε σωστο πολυκαναλο αλλα ουτε και θα υπηρχε λογος για κατι τετοιο περα απο χρηση Home cinema.
Οι ορχηστρες, τα group κλπ παιζουν στην σκηνη και οι ακροατες ακουν απο κατω. Εχετε δει ποτε μια ορχηστρα να ειναι γυρω σας ? Ειναι μερικοι που για να υποστηριξουν την γνωμη μους κλειδωνουν την λογικη στο υπογειο και πετανε το κλειδι στην θαλασσα.
No serviceable parts inside...Να δούμε τι θα πεί.... κάτι πονηρό σίγουρα.![]()
![]()
Ξεπέρασες κάθε προσδοκία στο σχολιασμό.Στις ΄΄ορθόδοξες΄΄ πολυκαναλικές μίξεις η ηχητική σκηνή βρίσκεται σταθερά μπροστά από τον ακροατή. Ομοίως και σε ορθόδοξο upmixing ολιγοκαναλικού περιεχομένου.
No serviceable parts inside...