- Reaction score
- 59.686
Μπορεί ο ίδιος να μην είμαι γαστρεντερολόγος, αποκλειστικά δικαναλικός ούτε καν... νορμάλ , είμαι όμως βέβαιος ότι θα μπορούσα να σε συμβουλεύσω χρήσιμα εάν κι εφόσον σε ταλαιπωρούσε κάποιο πρόβλημα....
Εχεις κανένα γνωστό γαστεντερολόγο να μα συστήσεις που να είναι νορμάλ άνθρωπος δικάναλος ;
Αγαπημένε μας Γουνέτε σκέτε , καταρχάς αυτό που αναπαράγεις εδώ εν είδει AI σοφίας δεν είναι αξιόπιστη και τεκμηριωμένη επιστημονική άποψη αλλά μια συνισταμένη σε συνάρτηση με τον αλγόριθμο αναζήτησης από πλήθος δημοσιευμένων απόψεων στο διαδίκτυο. Αυτές οι εφαρμογές AI όπως πλασάρονται στο κοινό λαμβάνουν χαρακτήρα baiting γι ανυποψίαστους. Συμπεραίνεται κάτι τέτοιο εύκολα από τη διάλεκτο των απαντήσεων.και επειδή υπάρχουν και πιο άνετοι στα λεφτά... πάμε στα 30Κ !
View attachment 370586
View attachment 370587
View attachment 370589
View attachment 370590

"Can I use empty coffee cans for supporting shelves on a hifi sound system?"
While empty coffee cans can be used in some creative, non-conventional sound system setups, like building DIY speakers, they are not recommended for supporting shelves in a standard hi-fi system. Their structural integrity is insufficient to safely support the weight of audio equipment and they lack the stability needed for a proper sound system setup. For shelf support, it's best to use materials designed for that purpose, such as wood or metal, with appropriate hardware for secure mounting.
Here's why coffee cans are unsuitable:
- Lack of structural strength:
Coffee cans are typically made of thin metal or cardboard and are designed to hold coffee, not heavy equipment. They can easily bend, collapse, or break under the weight of speakers, amplifiers, or other audio components. - Instability:
Coffee cans lack the necessary stability to prevent wobbling or tipping, which can be dangerous and damaging to your equipment. - Vibration:
The cans can vibrate or resonate, potentially affecting the sound quality of your system. - Safety concerns:
A shelf supported by coffee cans could collapse, potentially damaging your equipment and posing a safety risk.
- Dedicated shelving units: These are designed to hold electronic equipment and offer stability and weight distribution.
- Wall-mounted shelves: These can provide a sturdy and space-saving solution, especially for lighter components.
- Strong, stable furniture: A solid piece of furniture like a media console can also work well.
Όχι απαραίτητα, ίσως όμως καταλάβουμε κάποτε πως δεν θα χρειαζόμασταν να ζηλεύουμε κάποιο ακριβότερο γι ό,τι θα μας έκανε σύντομη εντύπωση.Άκουγα ένα μπλουζάκι με Κλάπτον και ΒΒΚιγκ σε ένα στέρεο σύστημα καλύτερο και δυστυχώς ακριβότερο από τα Γκριμ και πραγματικά σηκώθηκα όρθιος, όταν άκουσα τη φωνή του Κλαπτον να τερματίζει με πολύ μεγαλύτερο πλούτο -σε κάποιο σημείο- απ ότι στα Γκριμ.
Κατόπιν άκουσα ένα πολύ καλύτερο σύστημα και εκεί πλέον οι διαφορες ήταν χαώδεις και στα επίπεδα των μεσαίων.
Ζήλεψα.
Δεν πειράζει.
Αυτές οι διαφορες θα αποδωθούν και σε ένα καλό πολυκαναλο με μονάδες των τριών χιλιάδων, έ;![]()

Last edited: