bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 50.370
Ναι ρε, οι άνθρωποι μετά ότι έχει συμβεί παίζουν το πουλί τους. Ο κλιματισμός έχει πρόβλημα και μια μέρα σαν τη σημερινή δεν καταφέρνει να κάνει σχεδόν τίποτα.
Με δαύτους θα έχουμε νεκρό χωρίς ατύχημα...Έκανα φυσικά τη έρευνα και διαπίστωσα ότι όλα τα ic έχουν προβλήματα με το AC.
Επχιασα μια καθαρίστρια και με τα ξέρασε όλα, οι υπεύθυνοι δεν μιλάνε.
Έχουμε λιώσει όλοι οι επιβάτες, είμαστε κυριολεκτικά σαν τα ποντίκια, παράθυρα δεν ανοίγουν με λέει ο προϊστάμενος, ευτυχώς του λέω αλλιώς θα σε πετούσα όξω.
Μέχρι να φτάσουμε θα έχω χάσει 15 κιλά, άμα το ήξερα θα έκανα το ταξίδι με το ποδήλατο να γλυτώσω και τις παράδες του εισιτηρίου
View attachment 299923
Φώναζαν οι Καλοκαιράκηδες ότι τους έκλεισε μέσα τον Ιούνιοκακοκαιρία του Ιουνίου
..και ριζικό περπάτειΓια ένα χρόνο που χρησιμοποίησα προαστιακό δεν έχω παράπονο.
Είχε κλιματισμό . Μιλάω για 2017-2018.
Απ' τον κλιματισμό είν' ο ιδρώτας βρε..Έκανα φυσικά τη έρευνα και διαπίστωσα ότι όλα τα ic έχουν προβλήματα με το AC.
Επχιασα μια καθαρίστρια και με τα ξέρασε όλα, οι υπεύθυνοι δεν μιλάνε.
Έχουμε λιώσει όλοι οι επιβάτες, είμαστε κυριολεκτικά σαν τα ποντίκια, παράθυρα δεν ανοίγουν με λέει ο προϊστάμενος, ευτυχώς του λέω αλλιώς θα σε πετούσα όξω.
Μέχρι να φτάσουμε θα έχω χάσει 15 κιλά, άμα το ήξερα θα έκανα το ταξίδι με το ποδήλατο να γλυτώσω και τις παράδες του εισιτηρίου
View attachment 299923
Δικηγορίστικη ερώτηση.Αφού είναι μόνο 300 ευρώ, πώς μπορώ να ναυλωσω κι εγώ ενα σουπερ πουμα να με πέταξε για καφέ μεχρι Πήλιο