Ο κακός μας ο καιρός

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.370
Ναι ρε, οι άνθρωποι μετά ότι έχει συμβεί παίζουν το πουλί τους. Ο κλιματισμός έχει πρόβλημα και μια μέρα σαν τη σημερινή δεν καταφέρνει να κάνει σχεδόν τίποτα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.781
Έκανα φυσικά τη έρευνα και διαπίστωσα ότι όλα τα ic έχουν προβλήματα με το AC.
Επχιασα μια καθαρίστρια και με τα ξέρασε όλα, οι υπεύθυνοι δεν μιλάνε.
Έχουμε λιώσει όλοι οι επιβάτες, είμαστε κυριολεκτικά σαν τα ποντίκια, παράθυρα δεν ανοίγουν με λέει ο προϊστάμενος, ευτυχώς του λέω αλλιώς θα σε πετούσα όξω.
Μέχρι να φτάσουμε θα έχω χάσει 15 κιλά, άμα το ήξερα θα έκανα το ταξίδι με το ποδήλατο να γλυτώσω και τις παράδες του εισιτηρίου

View attachment 299923
Με δαύτους θα έχουμε νεκρό χωρίς ατύχημα... >:(

Αυτό είναι κινούμενος φούρνος.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.370
Κάτι μου λέει ότι στους χώρους που παίζει το προσωπικό και τα γραφεία έχουν AC, οπότε τους δω είναι φρεσκαδούρα. Έχει και αρκετούς τουρίστες μέσα, αγοράζουν παγωμένα νερά και τα βάζουν πάνω τους να δροσιστούν οι άνθρωποι. Τα καλύτερα θα λένε πάλι για τα ΜΜΜ και τη χώρα μας.
Πάμε τώρα να τσακωθούμε στα πολιτικά θέματα να περάσει λίγο η ώρα, θα αργήσω να φτάσω, έχει και 30 λεπτά καθυστέρηση :roflmao:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.101
κακοκαιρία του Ιουνίου
Φώναζαν οι Καλοκαιράκηδες ότι τους έκλεισε μέσα τον Ιούνιο

και τώρα είναι κλεισμένοι όλη μέρα στο σπίτι με κλιματιστικό! :laugh:

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Κλιματισμός και τραίνα πονεμένη ιστορία..
14 χρόνια που χρησιμοποιούσα τον ηλεκτρικό έπαιζα τζόκερ κάθε καλοκαίρι σε τι συρμό θα πέσω.. :cry:
Ευτυχώς έπεφτα συνήθως σε συρμό με χαλασμένο κλιματιστικό οπότε αν και έτρωγα σαν το βόδι διατηρήθηκα στα κιλάμ' :tongue:

:party:

head-stef

Headphones
Reaction score
2.341
Για πολλά χρόνια οι καλοκαιρινοί ταξιδιώτες με IC ψάχναμε επειγόντως φούτερ στις αποσκευές μας γιατί ξεπαγιάζαμε από τα Α/C ακίνητοι στις θέσεις. Έμπαινες από τους 38⁰C στους 20-22 και μετά πάλι έξω στους 38. Οι υπάλληλοι έλεγαν μονίμως ότι το A/C είναι "fix" και δεν ρυθμίζεται, ξεπαγιάστε να το χαρείτε. :headbang:Τρομερή σπατάλη, βλακεία και ασέβεια σε κοινό και στοιχειώδεις κανόνες.
Το ξέρουμε βέβαια ότι οι ελληνικοί σιδηρόδρομοι είναι 70 χρόνια πίσω σε οργάνωση και νοοτροπία...
Τραγικά, εγκληματικά και ηλίθια πίσω...

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.825
Έκανα φυσικά τη έρευνα και διαπίστωσα ότι όλα τα ic έχουν προβλήματα με το AC.
Επχιασα μια καθαρίστρια και με τα ξέρασε όλα, οι υπεύθυνοι δεν μιλάνε.
Έχουμε λιώσει όλοι οι επιβάτες, είμαστε κυριολεκτικά σαν τα ποντίκια, παράθυρα δεν ανοίγουν με λέει ο προϊστάμενος, ευτυχώς του λέω αλλιώς θα σε πετούσα όξω.
Μέχρι να φτάσουμε θα έχω χάσει 15 κιλά, άμα το ήξερα θα έκανα το ταξίδι με το ποδήλατο να γλυτώσω και τις παράδες του εισιτηρίου

View attachment 299923
Απ' τον κλιματισμό είν' ο ιδρώτας βρε..
Αν μπεις απ' τη ζέστα απότομα σε κλιματισμένη αίθουσα ιδρώνεις.. :cry:
Μην σκιάζεσαι..

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.568

"Συγκεκριμένα, το διοικητικό πρόστιμο ανέρχεται στα 300 ευρώ και επιβλήθηκε στον καθέναν απ’ τους δύο 25χρονους. Οι δύο Ελληνοκαναδοί σώθηκαν ύστερα από μεγάλη επιχείρηση στο φαράγγι της Σαμαριάς με τη συνδρομή ελικοπτέρου Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού, δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων και της ΕΜΑΚ Κρήτης."

Αφού είναι μόνο 300 ευρώ, πώς μπορώ να ναυλωσω κι εγώ ενα σουπερ πουμα να με πέταξε για καφέ μεχρι Πήλιο

abcd

Super Moderator
Reaction score
103.101
Αφού είναι μόνο 300 ευρώ, πώς μπορώ να ναυλωσω κι εγώ ενα σουπερ πουμα να με πέταξε για καφέ μεχρι Πήλιο
Δικηγορίστικη ερώτηση.

Κι επειδή ξέχασες ή "ξέχασες" το ερωτηματικό, θα πεις τώρα

το άλλο δικηγορίστικο, δεν ήταν ερώτηση! :biggrin:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.832
@gid Δεν εφαρμόζεται "stop list" στα αεροδρόμια της Ελλάδας; (ρωτάω, δεν ξέρω)

Staff online

• spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.352