- Reaction score
- 103.098
![2023-08-29 20_36_30-Ειδήσεις τώρα από την Ελλάδα και τον κόσμο _ iefimerida.gr.jpg](https://www.avsite.gr/forum/data/attachment-files/2023/08/422673_7a3a0a04c262e9f7cb14ee43dac098ff.jpg)
Στο μεταξύ αν δεις το βίντεο με τις καταιγίδες παίζει να ειναι το επίκεντρο στο χωριό σου +- κάτι ψηλά. Με μπερδεύει λίγο αλλά τέτοια εντύπωση με δίνειΗ φάση είναι ότι τη περιμένουν πως και πως αυτή τη βρόχα στη Θεσσαλία, κάπως πρέπει να αποτίσουν τις παραγωγές εκεί σαπάν ο κόζμος. Όσο νερό και να ρίξει κάποιες φορές πολλοί δεν είναι ευχαριστημένοι. Άμα επιβεβαιωθεί ο Γάλλος θα γίνει καλή δουλίτσα...![]()
Η φάση είναι ότι τη περιμένουν πως και πως αυτή τη βρόχα στη Θεσσαλία, κάπως πρέπει να αποτίσουν τις παραγωγές εκεί σαπάν ο κόζμος. Όσο νερό και να ρίξει κάποιες φορές πολλοί δεν είναι ευχαριστημένοι. Άμα επιβεβαιωθεί ο Γάλλος θα γίνει καλή δουλίτσα...![]()
Το πιο πιθανό και λογικό και πάλι πολύ είναι, πρέπει να βρέχει σχεδόν όλη μέρα.. Ποιός την έκανε ; δεν είδα. Ο παραπάνω χάρτης ; Δεν λεει για πόσο χρόνο είναι αυτά. Τι να πω ;Νομίζω ότι τα 500 χιλιοστά ήταν πρόβλεψη για τη βροχόπτωση ημέρας.
Έχω φουσκώσει τα μπρατσάκια και περιμένω να έρθει το κακό500 χιλιοστά βροχής;;;;;;
Όχι ότι είναι ενθαρρυντικό αλλά τα 500 χιλιοστά είναι για δύο μέρες όπως φαίνεται στο πιο αναλυτικό post του.500 χιλιοστά βροχής;;;;;;
Αυτό είναι παραπάνω από τη βροχή που δέχεται η Θεσσαλονίκη κατά μέσο όρο ολόκληρο το χρονο.
Και αναμένεται να πέσει σε μια μέρα.
Αυτό είναι κατακλυσμός.
Έχω φουσκώσει τα μπρατσάκια και περιμένω να έρθει το κακό
Για μια ακόμα φορά ένα σκασμό υπερβολές από τα ΜΜΕ...
Κάνε τις διαίρέσεις για να βρείς ανά ώρα. ~Ψίχουλα δηλαδή το max βαγίνει 6 mm / hr