Ο κακός μας ο καιρός

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.098
Κακοκαιρία Daniel: Γάλλος μετεωρολόγος τρόμαξε από την πρόβλεψη για τη Θεσσαλία -«Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο»

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.369
Η φάση είναι ότι τη περιμένουν πως και πως αυτή τη βρόχα στη Θεσσαλία, κάπως πρέπει να αποτίσουν τις παραγωγές εκεί σαπάν ο κόζμος. Όσο νερό και να ρίξει κάποιες φορές πολλοί δεν είναι ευχαριστημένοι. Άμα επιβεβαιωθεί ο Γάλλος θα γίνει καλή δουλίτσα... 🌊

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Η φάση είναι ότι τη περιμένουν πως και πως αυτή τη βρόχα στη Θεσσαλία, κάπως πρέπει να αποτίσουν τις παραγωγές εκεί σαπάν ο κόζμος. Όσο νερό και να ρίξει κάποιες φορές πολλοί δεν είναι ευχαριστημένοι. Άμα επιβεβαιωθεί ο Γάλλος θα γίνει καλή δουλίτσα... 🌊
Στο μεταξύ αν δεις το βίντεο με τις καταιγίδες παίζει να ειναι το επίκεντρο στο χωριό σου +- κάτι ψηλά. Με μπερδεύει λίγο αλλά τέτοια εντύπωση με δίνει

IMG_1597.jpeg

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.564

500 χιλιοστά βροχής;;;;;;
Αυτό είναι παραπάνω από τη βροχή που δέχεται η Θεσσαλονίκη κατά μέσο όρο ολόκληρο το χρονο.
Και αναμένεται να πέσει σε μια μέρα.
Αυτό είναι κατακλυσμός.

Reaction score
11.521
Περιμένω να ακούσω για βουλωμένα φρεάτια από τους δημοσιογράφους >:(

και φυσικά ο πρώτος μόλις τώρα το είπε …. Ιορδανης Χασαπόπουλος για το Βόλο …

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.875
Μέχρι στιγμής ναι μεν βρέχει πολύ ώρα αλλά είναι σταθερά χωρίς αυτό το απότομο της καταιγίδας που δεν προλαβαίνουν να φύγουν τα νερά.
Αν εδώ έριξε 60mm δεν μπορώ να φανταστώ τα 500mm στο Πήλιο

Reaction score
19.881
Ανάλογα εάν αυτά είναι ανά ώρα, ανά τρίωρο ή συνολικά μέχρι τώρα σε κάθε περιοχή επειδή βρέχει ήδη π.χ. 6 ώρες στη μία 5 στην άλλη ή το peak κ.ο.κ. Απο ότι είδα πάντως οι προβλέψεις ήταν για max 40-50 mm / τρίωρο.

Reaction score
19.881
Νομίζω ότι τα 500 χιλιοστά ήταν πρόβλεψη για τη βροχόπτωση ημέρας.
Το πιο πιθανό και λογικό και πάλι πολύ είναι, πρέπει να βρέχει σχεδόν όλη μέρα.. Ποιός την έκανε ; δεν είδα. Ο παραπάνω χάρτης ; Δεν λεει για πόσο χρόνο είναι αυτά. Τι να πω ;

εδιτ : Α, λέει 96 ώρες. total precipitation

Κάνε τις διαίρέσεις για να βρείς ανά ώρα. ~Ψίχουλα δηλαδή το max βαγίνει 6 mm / hr

Στην περιοχή μου ο χάρτης λέει ότι βρέχει εδω και κάποιες ώρες ... αλλά δεν βρέχει. :D (απο τις έξι που ξύπνησα)

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
93.785
500 χιλιοστά βροχής;;;;;;
Αυτό είναι παραπάνω από τη βροχή που δέχεται η Θεσσαλονίκη κατά μέσο όρο ολόκληρο το χρονο.
Και αναμένεται να πέσει σε μια μέρα.
Αυτό είναι κατακλυσμός.
Όχι ότι είναι ενθαρρυντικό αλλά τα 500 χιλιοστά είναι για δύο μέρες όπως φαίνεται στο πιο αναλυτικό post του.

Screenshot_20230905_093828_X.jpg

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.564
Έχω φουσκώσει τα μπρατσάκια και περιμένω να έρθει το κακό :biggrin:
Για μια ακόμα φορά ένα σκασμό υπερβολές από τα ΜΜΕ...

ποιες υπερβολές, ορίστε στη Ζαγορά ήδη έχει 368 χιλιοστά και είναι ακόμη πρωί. Στον Βόλο 164!

Reaction score
11.521
Μόλις έγινε κάτι παράξενο.
ηρθε ειδοποίηση 112 στο τηλέφωνο της γυναίκας μου αλλά δεν ήρθε ούτε στο δικό μου ούτε στης κόρης μου :dance: πέρασαν ήδη 10’.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.370
Members
38.306
Νεότερο μέλος
Vasilis67