bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 50.312
Θα πνιγούμε όλοι!!ποιες υπερβολές, ορίστε στη Ζαγορά ήδη έχει 368 χιλιοστά και είναι ακόμη πρωί. Στον Βόλο 164!
Θα πνιγούμε όλοι!!ποιες υπερβολές, ορίστε στη Ζαγορά ήδη έχει 368 χιλιοστά και είναι ακόμη πρωί. Στον Βόλο 164!
Έεεεε ... ναι. Short of γιατί μπορεί να είναι (είναι) συνολική προβλεπόμενη και να πέσει πιο πολύ σε ένα χρονικό διάστημα και πιο λίγο σε άλλο.6 χιλιοστά ανά ώρα, κάθε ώρα, για 4 μέρες;
δηλ ποιο φρεάτιο δεν θα βουλώσει με όλα αυτά τα κλαδιά, πέτρες, σκουπίδια, μπάζα που συγκεντρώνονται απο την βροχή ;;;Περιμένω να ακούσω για βουλωμένα φρεάτια από τους δημοσιογράφους
και φυσικά ο πρώτος μόλις τώρα το είπε …. Ιορδανης Χασαπόπουλος για το Βόλο …
Μια φίλη μου όμως δεν ήταν τυχερή, έφυγε όλο το ταβάνι της κουζίνας κι ευτυχώς που κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρα.
¨Εφυγε ο σαβάς εννοεί. Ήρθε όλος κάτω.όταν λες 'εφυγε'; Δλδ κατέρρευσε???
Ωχ, λέει στην TV ότι θα συνεχίσει όλη μέρα στην Μαγνησία (επιμένει εκεί). Αύριο ίσως είστε τυχεροί και πάει λίγο πιο Δυτικά αλλιώς και αύριο.100 και 199 off...
Δεν ξέρω τι διαβάζετε για 70 εκατοστά βροχή.Εδώ να βλέπετε Poseidon το max που δίνει τώρα είναι 40 mm / το τρίωρο.
Είδα ένα πυροσβέστη να λέει τι εννοούν. Χιλιοστά ανά στρέμμα (ή μεταφραζόμενο σε τόνους νερού ανά στρέμμα). Και αυτό δεν λέει κάτι συγκεκριμένο. Ανάλογα που. Ποιός ξέρει κάτι "πυροσβεστικό", γεωπονικό jargon είναι. Τι σημαίνει δηλαδή ανά στρέμμα , σε τι , πόση έκταση ; Τι εκτιμάνε με αυτό ; Πιθανές αγροτικές, οικονομκές κλπ ζημιές, κινδύνους, συγκέντρωση σε περιοχές και άρα επικινδυνότητα ; Δεν έχω ιδέα. Είμαι παιιδί πόλης.Θα πρόσεξες ωστόσο ότι 40 χιλ/3ωρο είναι το μέγιστο της κλίμακας. Έχεις δει το Τσερνόμπιλ στο HBO που τα δοσίμετρα μετρούσαν 'μόνο' 3,6 ρέντγκεν; Ε κάτι τέτοιο.
Που φυσικά 40χιλιοστά το 3ωρο δεν είναι καθόλου λίγα.