Ο κακός μας ο καιρός

Reaction score
19.052
Ποιες είναι αυτές οι λύσεις που δε γνωρίζει ο πολίτης?
Ο πολίτης δεν εννούσα ότι κατά ανάγκη πρέπει να ξέρει. Αυτό ανήκει στο πολιτικό -οικονομικό μέρος της εξίσωσης ή εάν θέλει να είναι πληροφορημένος για το που πηγαίνουν τα χρήματα του ή για να ψηφίζει πιο κατάλληλους π.χ. ανθρώπους στη Βουλή ή κυβέρνηση. Αυτό έμενα σαν θέμα δεν με ενδιαφέρει.

Η πολιτεία πρέπει να ξέρει. Και ξέρει. Υπάρχουν έρευνες, η κατάλληλη επιστήμη , έχουν δαιτυπωθεί οι λύσεις σε συνέδρια απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου 20 ετών. Κάποια έχουν ειπωθεί κατά καιρούς και σε τηλεοράσεις, έντυπα κλπ.

Reaction score
19.052
Όπως;
Όπως το .pdf που έβαλα για τις πυρκαγιές εκατό σελίδων και δεν διάβασε κανένας. Οπότε ποιο το νόημα να ξαναβαλω κάτι για την συγκεκριμένη περίπτωση των πλημμυρών ; Και ήταν και εύκολο δηλαδή σαν παραμυθάκι. Τι θες να το κάνουμε εδώ, επιστημονικό συνέδριο ; Ρωτήστε κανέναν υδρογεωλόγο.

Εγω όταν έχω πραγματικά μια απορία (που με ενδιαφέριε όμως όχι καφενείο κατάσταση) αυτό κάνω ρωτάω τους ειδικούς.

Last edited:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.644
Να δώσουμε τα συγχαρητήρια στο δήμαρχο Αθηναίων που τα πάντα παρέλυσαν γιατί κανείς δεν είχε καθαρίσει φρεάτια!
Τα φρεάτια καθαρίστηκαν πριν 40 μέρες. Μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση που έγινε καλοκαιριάτικα.

Αλλά όταν έχουν φτάσει στη Βασ. Σοφίας από τη Βουλή μέχρι το Χίλτον χώματα, κλαδιά και κουκουνάρια από τον Λυκαβηττό λόγω της καταρρακτώδους βροχής, πώς να μην φράξουν τα φρεάτια;

Reaction score
11.357
Τα φρεάτια καθαρίστηκαν πριν 40 μέρες. Μάλιστα μου είχε κάνει εντύπωση που έγινε καλοκαιριάτικα.

Αλλά όταν έχουν φτάσει στη Βασ. Σοφίας από τη Βουλή μέχρι το Χίλτον χώματα, κλαδιά και κουκουνάρια από τον Λυκαβηττό λόγω της καταρρακτώδους βροχής, πώς να μην φράξουν τα φρεάτια;
Fixed

kostas999

Ανάποδη Πυξίδα
Reaction score
1.027

Δικαιολόγησε και αυτό:

Υπάρχουν και κάποια όρια γελοιοποίησης σε αυτό τον τόπο. Αλλά ο μεγάλος περίπατος προχωρά με 1000, κρίμα. Όσο αφορά την "καταρρακτώδη" βροχή, μια απλή μπόρα είναι

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
98.644
Υπάρχουν και κάποια όρια γελοιοποίησης σε αυτό τον τόπο. Αλλά ο μεγάλος περίπατος προχωρά με 1000, κρίμα. Όσο αφορά την "καταρρακτώδη" βροχή, μια απλή μπόρα είναι

Σε ποιο δήμο βάζεις υποψηφιότητα;

TGD

Reaction score
8.641
Πάντως η συγκεκριμένη γέφυρα ήταν φαρδιά, δεν περιόριζε τον χείμαρρο.

Οσό για τους γεωυδρολογους, αυτοί ξέρουν αλλά τους ακούνε; Το φράγμα στο Παναγιωτικο στο Πήλιο φτιάχτηκε σε αλλη θεση από αυτή που υπέδειξαν οι γεωλόγοι, για να γίνει φθηνότερα. Και απ'ότι ακούγεται έχει συνεχώς προβλήματα.

TGD

Reaction score
8.641
Εξαφανίστηκε η κρεμαστή γέφυρα των Τεμπών.

η στάθμη του νερού στις 3 Σεπτεμβρίου ήταν μόλις 129 εκατοστά, ενώ στις 8 Σεπτεμβρίου έφθασε στα 8,43 μέτρα

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.049

Reaction score
16.081
Εδώ έχουν εγκατασταθεί τις τελευταίες ημέρες συννεφάκια στις βόρειες ακτές, με το κλασικό pattern (όπως φαίνεται πάντα σε δορυφορικές φωτογραφίες), όταν ο καιρός έρχεται από βορρά. Έχει λίγες βροχούλες, τίποτα το ιδιαίτερο για την ώρα. Ούτε ο Daniel έδωσε κάτι ιδιαίτερο εδώ. Αλλά ο καιρός αλλάζει συνέχεια βέβαια...

klima.jpg

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.332
Βόρεια Αττική: Ξεκίνησε η βροχούλα κατά τις 4 και μέχρι τώρα έχουν πέσει με διακοπές 6-7 εκατοστά νεράκι.
Δείχνει να έχει ακόμα πράμα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.612
Members
38.210
Νεότερο μέλος
Aris29