Ο κακός μας ο καιρός

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.633
Δηλαδή δε φταίει το γλόμπα γουώρμιν;
Ανέβηκαν οι τιμές των προϊόντων λόγω Ουκρανίας, λάδι, τυρί, ροκφόρ κ.α.
Ανέβηκε η βενζίνη, το ρεύμα, το αέριο.
Ανέβηκε το σίδερο, το ανοξείδωτο, το αλουμίνιο, ο ορείχαλκος.

Άσε που ανέβηκε το πιτόγυρο πάνω από τα 4€. :cry:

Reaction score
242
Προσοχη .......αν μενεις στο πειραια και κοβεις βολτες με το αμαξι σου, χωρις να εχεις μαζι σου αλυδιδες, απο σημερα το βραδυ εως και αυριο το απογευμα θα τρως προστιμο και ας εχει 10 βαθμους θερμοκρασια....
Καλο χιονοπολεμο αδερφια εκει στον πειραια🤣🤣😂😂.
...

Reaction score
624
Προσοχη .......αν μενεις στο πειραια και κοβεις βολτες με το αμαξι σου, χωρις να εχεις μαζι σου αλυδιδες, απο σημερα το βραδυ εως και αυριο το απογευμα θα τρως προστιμο και ας εχει 10 βαθμους θερμοκρασια....
Καλο χιονοπολεμο αδερφια εκει στον πειραια🤣🤣😂😂.
...
Σιγά το σοβαρό κόστος και τον σοβαρό χώρο που πιάνει ένα ζευγάρι αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες να έχει κάποιος στο αυτοκίνητό του τους χειμερινούς μήνες.

Γιατί τους καλοκαιρινούς βλέπω αρκετό κόσμο να κυκλοφορεί μόνιμα στο αμάξι με με μια οικοσκευή από καρεκλάκια, ψάθες, ομπρέλες, πετσέτες, αντηλιακά κλπ.

Οπότε λίγη υπευθυνότητα δε βλάπτει. Ας έχει έξω και 15 βαθμούς, ο καιρός έχει δείξει ότι μπορεί να γίνει απρόβλεπτος (το ίδιο και οι ανάγκες για ταξίδι οπουδήποτε)...

Και για να μή προτρέξει κανείς, ναι κάθε χρόνο από αρχές Οκτώβρη ώς και τέλη Απρίλη προσωπικά κουβαλάω στο πορτ μπαγκάζ ένα σετ και δε νιώθω περιορισμένος να ταξιδέψω όπου και όποτε θέλω.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.133
Εμένα στη γειτονιάμ στη Αθήνα έχουν όλοι αλυσίδες στα αυτοκίνητα, το θέμα είναι ότι δεν ξέρουν να τις τοποθετούν. Πρόπερσι που χιόνισε έδειξα σε κάνα δγιό πως τοποθετούνται και μετά βρήκα το μπελάμ, με χτυπούσαν τα κουδούνια όλοι οι άλλοι. Εκεί που εκνευρίστηκα ήταν που δεν θέλαν να τους δείξω, ήθελαν να τους τις τοποθετήσω, με τα χέρια στις τσέπες με κοιτούσαν, μη κρυώσουν τα δαχτυλάκια... Δεν σταματά να με εκπλήσσει αυτή η φυλή των Αθηναίων...

Έχω και καταπληκτική ιστορία από έναν γείτονα που τον βοήθησα να φορτίσει τη μπαταρία γιατί από το ξαφνικό κρύο παρέδωσε πνεύμα η μπαταρία.
Τη βγάζουμε, τη παίρνω σπίτι, τη βάζω στο φορτιστή, τη άλλη μέρα τον παίρνω τηλ. του λέω, έτοιμη η μπαταρία, έλα να τη πάρς να τη βάλς στο αμάξι. Έρχετε που λες το άτομο και μετά από λίγο με χτυπάει το κουδούνι, "έλα με λέει δεν μπορώ να βγάλω άκρη" πάω και τι να δω... Είχε βάλει το θετικό στο αρνητικό πόλο και τον αρνητικό πόλο τον είχε βιδωσει πάνω στο σασί του αυτοκινήτου δίπλα στη μπαταρία... Σε μιλάω για απείρου κάλους ιστορίες!! :roflmao:

Last edited:

Reaction score
624
Εμένα στη γειτονιάμ στη Αθήνα έχουν όλοι αλυσίδες στα αυτοκίνητα, το θέμα είναι ότι δεν ξέρουν να τις τοποθετούν. Πρόπερσι που χιόνισε έδειξα σε κάνα δγιό πως τοποθετούνται και μετά βρήκα το μπελάμ, με χτυπούσαν τα κουδούνια όλοι οι άλλοι. Εκεί που εκνευρίστηκα ήταν που δεν θέλαν να τους δείξω, ήθελαν να τους τις τοποθετήσω, με τα χέρια στις τσέπες με κοιτούσαν, μη κρυώσουν τα δαχτυλάκια... Δεν σταματά να με εκπλήσσει αυτή η φυλή των Αθηναίων...
Βιντεάκι στο youtube να βλέπουν να το κάνουν η ίδιοι. Τέρμα το τζάμπα subcontracting επειδή βαριούνται ή δε θέλουν να λερωθούν.

Και πες να σου στελνουν email ή viber, για να τους στέλνεις το λινκ, μήν χτυπάνε κουδούνια κι ενοχλούν. :D

Αλυσίδες:

Χιονοκουβέρτες:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.133
Για να πχιάσει το χέρι πρέπει να δίνει τις ανάλογες εντολές και το μυαλό, άμα το μυαλό δεν νογάει τι εντολές να δώσει στα χέρια???
Όσα βίντεο και να δουν... Τσάμπα το μπάντγουιθ...

Reaction score
624
Για να πχιάσει το χέρι πρέπει να δίνει τις ανάλογες εντολές και το μυαλό, άμα το μυαλό δεν νογάει τι εντολές να δώσει στα χέρια???
Όσα βίντεο και να δουν... Τσάμπα το μπάντγουιθ...
Με μια διαφορά. Το πρόβλημά τους, παραμένει πρόβλημά τους και δε μεταφέρεται σε σένα.
Κι έχεις και τη συνείδησή σου καθαρή γιατί πρακτικά βοήθησες κι έδειξες το πώς να το λύσουν. ;)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.133
Κρύβε λόγια... :rolleyes: :roflmao:
Συ είπας, εγώ δεν ξέρω τίποτα!!

Μιας και ξεκίνησα τις ιστορίες θα αναφέρω ακόμη μια, μιας και το παίζεις μηχανόβιος :lolsign:

Ταξιδεύω στη εθνική με τη μοτοσυκλέτα, ξαφνικά βλέπω ένα ζευγάρι στη άκρη του δρόμου να σέρνουν ένα tdm. Είχε πάθει λάστιχο στο πίσω τροχό και είχε βάλει τη κοπέλα να σπρώχνει. Αυτός καβάλα στη μότο, είχε κουμπώσει πρώτη και πήγαινε σιγά σιγά και η άλλη από πίσω να σπρώχνει κιόλας.
Ο τύπος δεν είχε οδική και το πλησιέστερο βουλκανιζατερ ήταν πολλά χλμ. μακριά.
Σταματώ, βγάζω το σέτ επισκευής ελαστικού με τα κορδόνια και τις αμπούλες, μέσα σε 3 λεπτά ήταν έτοιμο το ελαστικό. Άκουγα εντωμεταξύ τη γκόμενά που έβραζε από τα νεύρα όσο έκανα δλειά στο ελαστικό. Λογικά μετά από αυτό πρέπει να χώρισαν. :roflmao:
Αυτός ο μπούφος και σέτ επισκευής να είχε, δεν νομίζω να κατάφερνε να σιάξει το ελαστικό.
Έχει πολλούς τέτοιους κει έξω, απλά είναι σκρόπιοι...

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
27.913
Εχω σετ επισκευής ελαστικού από την πρώτη μέρα , που αγόρασα το βούτυρο.
Το έχω αδειάσει από κορδόνια και πήρα άλλα τόσα , αλλά ξέμεινα από αμπούλες.
Αγόρασα δεύτερο .
Τώρα είμαι στο τρίτο .
Κάποια εποχή όταν κατέβαινα Λαγονήσι στον αδερφό της γυναίκας πάντα τσίμπαγα βίδες , νοβοπανόβιδες .

Reaction score
16.407
Εγώ έχω ξάδερφο που δεν ήξερε ότι ο γρύλος που είχε στο πορτ μπαγκάζ, έχει μανιβέλα και προσπαθούσε να ανυψώσει το αμάξι με ένα... κατσαβίδι στο δακτύλιο που μπαίνει η μανιβέλα... Με φωνάζει, βλέπω τι κάνει, και του λέω, μήπως λείπει κάτι από το γρύλο, έτσι στον έδωσαν; Ρίχνει μια ματιά.... α ναι, ήταν κι αυτό λέει! :geek: :gamer:

60663.jpg

25-30 χρόνια οδηγός τώρα...
:geek:

Last edited:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.064
μέσα σε 3 λεπτά ήταν έτοιμο το ελαστικό. Άκουγα εντωμεταξύ τη γκόμενά που έβραζε από τα νεύρα όσο έκανα δλειά στο ελαστικό. Λογικά μετά από αυτό πρέπει να χώρισαν. :roflmao:
Την κάλεσες για μπάμιες σπίτι;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.133
Εχω σετ επισκευής ελαστικού από την πρώτη μέρα , που αγόρασα το βούτυρο.
Το έχω αδειάσει από κορδόνια και πήρα άλλα τόσα , αλλά ξέμεινα από αμπούλες.
Αγόρασα δεύτερο .
Τώρα είμαι στο τρίτο .
Κάποια εποχή όταν κατέβαινα Λαγονήσι στον αδερφό της γυναίκας πάντα τσίμπαγα βίδες , νοβοπανόβιδες .
Στα 30+ χρόνια που οδηγώ μοτοσυκλέτες έχω πάθει μια φορά λάστιχο στη εθνική όπου και χρειάστηκα το σέτ επισκευής. Από τότε ανανεώνω κορδόνια και αμπούλες στο σέτ επειδή εξαντλούνται σε επισκευές ελαστικών άλλων.
Την κάλεσες για μπάμιες σπίτι;
Άνετα του τη φόρτωνα και φεύγαμε, από τη ενέργεια που υπήρχε στη ατμόσφαιρα κατάλαβα ότι θα μπορούσαν να κάνουν το ταξίδι με άλλους τρόπους, προφανώς ο τύπος επέμενε να το κάνουν με τη μοτοσυκλέτα, γιαυτό τα είχε πάρει στο κρανίο. Οι γυναίκες δεν γουστάρουν τις μοτοσυκλέτες, θα σφίξουν τα δόντια όσο το ζευγάρι είναι στα ντουζένια και θα ανέβουν. Όταν σοβαρεύει η σχέση και δέσουν το γάιδαρο δεν ξανά ανεβαίνουν στη μότο ποτέ ξανά, το ίδιο ισχύει με τα μεγάλα ηχεία, τα πολλά ηχεία και τα sub. :lolsign:

Last edited:

Reaction score
2.789
Οι γυναίκες δεν γουστάρουν τις μοτοσυκλέτες, θα σφίξουν τα δόντια όσο το ζευγάρι είναι στα ντουζένια και θα ανέβουν. Όταν σοβαρεύει η σχέση και δέσουν το γάιδαρο δεν ξανά ανεβαίνουν στη μότο ποτέ ξανά, το ίδιο ισχύει με τα μεγάλα ηχεία, τα πολλά ηχεία και τα sub. :lolsign:
Μην το γενικεύουμε. Σε πολλές γυναίκες αρέσουν τα παραπάνω.

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.902
Members
38.258