- Reaction score
- 21.904
Δηλαδή δε φταίει το γλόμπα γουώρμιν;Τι άλλο θα πάθουμε συνεπεία της Ουκρανίας;
Δηλαδή δε φταίει το γλόμπα γουώρμιν;Τι άλλο θα πάθουμε συνεπεία της Ουκρανίας;
Ανέβηκαν οι τιμές των προϊόντων λόγω Ουκρανίας, λάδι, τυρί, ροκφόρ κ.α.Δηλαδή δε φταίει το γλόμπα γουώρμιν;
Σιγά το σοβαρό κόστος και τον σοβαρό χώρο που πιάνει ένα ζευγάρι αλυσίδες ή χιονοκουβέρτες να έχει κάποιος στο αυτοκίνητό του τους χειμερινούς μήνες.Προσοχη .......αν μενεις στο πειραια και κοβεις βολτες με το αμαξι σου, χωρις να εχεις μαζι σου αλυδιδες, απο σημερα το βραδυ εως και αυριο το απογευμα θα τρως προστιμο και ας εχει 10 βαθμους θερμοκρασια....
Καλο χιονοπολεμο αδερφια εκει στον πειραια.
...
Βιντεάκι στο youtube να βλέπουν να το κάνουν η ίδιοι. Τέρμα το τζάμπα subcontracting επειδή βαριούνται ή δε θέλουν να λερωθούν.Εμένα στη γειτονιάμ στη Αθήνα έχουν όλοι αλυσίδες στα αυτοκίνητα, το θέμα είναι ότι δεν ξέρουν να τις τοποθετούν. Πρόπερσι που χιόνισε έδειξα σε κάνα δγιό πως τοποθετούνται και μετά βρήκα το μπελάμ, με χτυπούσαν τα κουδούνια όλοι οι άλλοι. Εκεί που εκνευρίστηκα ήταν που δεν θέλαν να τους δείξω, ήθελαν να τους τις τοποθετήσω, με τα χέρια στις τσέπες με κοιτούσαν, μη κρυώσουν τα δαχτυλάκια... Δεν σταματά να με εκπλήσσει αυτή η φυλή των Αθηναίων...
Με μια διαφορά. Το πρόβλημά τους, παραμένει πρόβλημά τους και δε μεταφέρεται σε σένα.Για να πχιάσει το χέρι πρέπει να δίνει τις ανάλογες εντολές και το μυαλό, άμα το μυαλό δεν νογάει τι εντολές να δώσει στα χέρια???
Όσα βίντεο και να δουν... Τσάμπα το μπάντγουιθ...
Την κάλεσες για μπάμιες σπίτι;μέσα σε 3 λεπτά ήταν έτοιμο το ελαστικό. Άκουγα εντωμεταξύ τη γκόμενά που έβραζε από τα νεύρα όσο έκανα δλειά στο ελαστικό. Λογικά μετά από αυτό πρέπει να χώρισαν.
Στα 30+ χρόνια που οδηγώ μοτοσυκλέτες έχω πάθει μια φορά λάστιχο στη εθνική όπου και χρειάστηκα το σέτ επισκευής. Από τότε ανανεώνω κορδόνια και αμπούλες στο σέτ επειδή εξαντλούνται σε επισκευές ελαστικών άλλων.Εχω σετ επισκευής ελαστικού από την πρώτη μέρα , που αγόρασα το βούτυρο.
Το έχω αδειάσει από κορδόνια και πήρα άλλα τόσα , αλλά ξέμεινα από αμπούλες.
Αγόρασα δεύτερο .
Τώρα είμαι στο τρίτο .
Κάποια εποχή όταν κατέβαινα Λαγονήσι στον αδερφό της γυναίκας πάντα τσίμπαγα βίδες , νοβοπανόβιδες .
Άνετα του τη φόρτωνα και φεύγαμε, από τη ενέργεια που υπήρχε στη ατμόσφαιρα κατάλαβα ότι θα μπορούσαν να κάνουν το ταξίδι με άλλους τρόπους, προφανώς ο τύπος επέμενε να το κάνουν με τη μοτοσυκλέτα, γιαυτό τα είχε πάρει στο κρανίο. Οι γυναίκες δεν γουστάρουν τις μοτοσυκλέτες, θα σφίξουν τα δόντια όσο το ζευγάρι είναι στα ντουζένια και θα ανέβουν. Όταν σοβαρεύει η σχέση και δέσουν το γάιδαρο δεν ξανά ανεβαίνουν στη μότο ποτέ ξανά, το ίδιο ισχύει με τα μεγάλα ηχεία, τα πολλά ηχεία και τα sub.Την κάλεσες για μπάμιες σπίτι;
Μην το γενικεύουμε. Σε πολλές γυναίκες αρέσουν τα παραπάνω.Οι γυναίκες δεν γουστάρουν τις μοτοσυκλέτες, θα σφίξουν τα δόντια όσο το ζευγάρι είναι στα ντουζένια και θα ανέβουν. Όταν σοβαρεύει η σχέση και δέσουν το γάιδαρο δεν ξανά ανεβαίνουν στη μότο ποτέ ξανά, το ίδιο ισχύει με τα μεγάλα ηχεία, τα πολλά ηχεία και τα sub.