- Reaction score
- 4.938
Αυτή είναι η φύση της δουλειάς.Γιατί;
Αυτή είναι η φύση της δουλειάς.Γιατί;
Επειδή κ εγώ εργάζομαι σε εξωτερικό χώρο γενικότερα, αναλογιστείτε κ εμάς. Σκεφτείτε πόσα επαγγέλματα κ πόσοι άνθρωποι κατ' επέκταση είναι εκτεθειμένοι στις όποιες καιρικές συνθήκες. Βροχή, αέρας, ήλιος. Όλοι αυτοί που το καλοκαίρι φεύγουν απ' τον κλιματισμό του σπιτιού τους, μπαίνουν στο κλιματιζόμενο αυτοκίνητο τους κ πηγαίνουν στο κλιματιζόμενο γραφείο με την αντίστοιχη επιστροφή. Σου λένε: "Τι ωραίο που είναι το καλοκαιράκι..!" Έλα γλυκιά μου έξω να νιώσεις τη λάβρα στο κορμί σου, να κολλάνε τα ρούχα πάνω σου κ να είσαι όλη μέρα μούσκεμα (στον ιδρώτα).Δουλεύω σε εξωτερικό χώρο…

Μη με πείς ότι φοβάσαι τις αστραπές!!
Εδώ σαπάν στη Λάρσα έβρεχε δυνατά όλο το βράδυ μέχρι και νωρίς το πρωί, έριξε πολύ νερό, πάει η μέρα στράφι για τις ελιές, θέλω λίγο ακόμα να τελειώσω και δεν θα πάω γιατί θα είναι τα χώματα λάσπη, άσε που θα χτυπάω τα δέντρα και θα πέφτει το νερό πάνω μου.
Πχιός αρέ θα φτύσει τον Μπρέτσο τον τελικανή, βροχή είναι μάλλον...Δεν εξετάζεται δλδ το ενδεχόμενο απλώς να σε φτύνουν;
Πχιός αρέ θα φτύσει τον Μπρέτσο τον τελικανή,
Να, προληπτικά για κάτι τέτοιες περιπτώσεις δεν φοράνε βρακί ...Μέχρι και το βρακί βράχηκε…