Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Reaction score
14
θυμάστε το εκπληκτικό του Τζώρτζ????
Τον ρώτησαν για την ζωή του και είπε:

"Ξόδεψα εκατοντάδες χιλιάδες λίρες σε γυναίκες, αλκοόλ και γρήγορα αυτοκίνητα. Τα υπόλοιπα τα σπατάλησα"

Αυτό είναι η σοφία της ζωής μας!!!!!!

Reaction score
788
Ροναλντινιο ,και το λεω με καθε επιγνωση.Στο τωρινο ποδοσφαιρο ο Μαραντονα ποτε δεν θα μπορουσε να περασει την μιση γερμανια και να βαλει τετοιο ομορφο γκολ.Θα τον ειχαν κλαδεψει πολυ πιο νωρις.Παρολα αυτα, ο Ροναλντινιο σε τετοιες εποχες κανει μαγικα στο γηπεδο απιστευτης συλληψης και εκτελεσης.

1)Ροναλντινιο
2)Μαραντονα
3)Κροιφ
4)Βαν Μπαστεν

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
88.856
Ήμουν παρών στο ΠΑΟΚ Νάπολι το 1988 στην Τούμπα. Μου έχει μείνει στο μυαλό η εικόνα του να κάνει θαύματα με την μπάλα στο ζέσταμα.
Είδα τον Θεό με τα μάτια μου, μαζί με καμία 40000 ακόμα αποσβολωμένους παοκτζήδες :oo_O

Last edited:

gid

Reaction score
9.853
Για το τι ήταν ικανός να κάνει έχουν μιλήσει και συμπαίκτες του στη Νάπολι, ένας είχε πει "δεν ξέρετε τι σημαίνει Μαραντόνα, εμείς ξέρουμε, τον βλέπαμε στην προπόνηση κάθε μέρα..."

Ο ίδιος είχε πει "κοιτάξτε που είμασταν προ Μαραντόνα, παρακατιανή ομάδα στο πρωτάθλημα, και ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ μας ανέβασε να παίρνουμε πρωτάθλημα δύο φορές και να πρωταγωνιστούμε στην Ευρώπη"

Αυτό απλά δεν γίνεται στο ποδόσφαιρο, δεν είναι μπάσκετ να σε ανεβάζει ένας Γκάλης ή ένας Τζόρνταν.

Το άτομο ήταν αλλού, σε άλλη σφαίρα.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.266
Members
38.438
Νεότερο μέλος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΟΥΚΛΗΣ