ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ-ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑ

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.703
Τι εγινε ρε παιδια.........ετσι μια καλημερα ηθελα να πω............................(καλα ντε μην βριζετε)απλα θελω να δω τι νουμερα θα πιασουμε με αυτη την επικεφαλιδα....................

Reaction score
2.156
Από πότε άρχισες να ενδιαφέρεσε κι εσύ για τα νούμερα ?

Μήπως είστε το Νο. 10 ?

Reaction score
5
Ώστε έτσι πάτε να πιάσετε νούμερα στην Hiend ε;;;;; Με επικοινωνιακά τριξ....:p

(vlasis, κοίτα τώρα τι νούμερα θα πιάσετε, πρόσεξε τι έχουν να μου σούρουν τώρα... :mrgreen: :mrgreen: )

Reaction score
5
Το θέμα έχει βαθύτερο νόημα! Θα προτιμούσα τα άσχετα θέματα παρά τα άσχετα post! Τα πρώτα θα με ταλαιπωρήσουν 2-3 φορές τα άσχετα post πολλές φορές καθημερινά!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.703
φιλε Αντωνη μια καλημερα συνοδευομενη απο λιγο χιουμορ μεσα στην μονοτονη καθημερινοτητα και ειδικα μεταξυ ανθρωπων που αγαπουν αυτο το χομπυ πιστευω οτι χωρα!μηπως τελικα παρεξηθηκα¨?οκ no more jokes

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527
Δεν παρεξηγήθηκες, πραγματικά μην στεναχωριέσαι. Οι καλές προθέσεις φαίνονται. Σε αντίθετη περίπτωση το θέμα θα είχε ταξιδέψει ήδη για την κατηγορία "δίχως όρια και θέμα".

- Θα προτιμούσα όμως η θεματολογία των "εντός θέματος" κατηγοριών να είναι... εντός θέματος, οπότε δεν θα ήθελα να επαναληφθεί.

Καλό μεσημέρι.

Reaction score
5
Καμία παρεξήγηση τουλάχιστον από εμένα! Και τα αστεία καλά είναι φτάνει να είναι μέσα στο πνεύμα του θέματος και χωρίς υπερβολές;)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.703
Για να εξιλεωθω λοιπον για το πρωτο μου χιουμοριστικο λαθος προτεινω για ακουσμα το cd της TBM του TSUYOSHI YAMAMOTO TRIO στο album Live at the Misty το 4ο κομματι οπου αν παιξεις δυνατα νοιωθεις τα χαμηλα να σε αγκαλιαζουν νομιζοντας οτι ο TAKAHASH παιζει διπλα σου και ο YAMAMOTO με το πιανο του σε κανει να φευγεις με τις αρμονικες του!!!!!!!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.871
χμ χμ χμ,
καλή επιλογή.

πάντως για μπάσσο και πολύ καλή ηχογράφηση άκουσε και το toward, "to west" του satoko fujii, μαζί με τους mark dresser και jim black, cd της enja records (enj-9382 2) του 2000.

Για πιάνο μια σκέψη είναι κι ο toshiko akiyoshi, στο δίσκο piano at maybeck, cd της concord records ccd-4635 του 1995.
8) 8) 8)

Για πλακάκια τοίχου και κρυφό φωτισμό ρώτα τον RD... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.703
Costas ηδη το ψαχνω,ευχαριστω.Τελικα δεν καταστραφηκα μιας και μου δινεται η ευκαιρια να ψαξω για δυο αξιολογους καλλιτεχνες !Ειδες τελικα το AVSITE FORUM..............

Reaction score
5
costas EAR said:
Για πιάνο μια σκέψη είναι κι ο toshiko akiyoshi, στο δίσκο piano at maybeck, cd της concord records ccd-4635 του 1995.
8) 8) 8)
Εννοείς η Toshiko...

Τα ψάχνω και εγώ πάντως, thanx guys!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.871
Έχεις απόλυτο δίκιο ak1s, τώρα το βρήκα ότι δεν είναι άντρας! Μα με τέτοιο όνομα που να βγάλω άκρη? Ας τη λέγανε Μαρία, Κατερίνα, κάτι φυσιολογικό βρε παιδί μου! Κοίτα να δεις τι μαθαίνω για τους δίσκους μου! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και φυσικά "αλλαγε το crossover το και το διελυσε το ηχειακι........" 8)

Reaction score
14
τελικά οι Νότιοι απο το "α" ξεκινάτε και στο "ω" καταλήγετε... δια μέσω όλης της αλφαβήτου

Είστε καταπληκτικοί!!!!! :p :p :p :p

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.703
Kαλημερα σε ολους.Ενα πυκνωτακι MKP ειπα να αλλαξω και μου το διαλυσατε το ηχειο!!!!!Τι στον παγκο το ξαπλωσατε,τι να παρω καινουρια crossover,τι να παρω αλλο ενα ζευγαρι......ημαρτον!!!!!!!!!γιαυτο λοιπον ακουστε λιγο Doug MCLEOD στο You can't take my Blues απο JVC xrcd K2 kai stamathste την γκρινια.!!!!!!!!

Reaction score
2.156
Tα MKP του εμπορίου δεν κάνουν για εμάς. Θα φτιάξουμε δικά μας πυκνωτάκια με λάδι ελιάς.
Βάζω και λίγο φυτοφάρμακο μέσα για να μην πιάνουν δάκο.
Να ψεκάσεις εσωτερικά και εξωτερικά το B&W με ΤΕΖΑ γιατί οι προβολικές υψηλές που ακούς είναι το σαράκι που τρώει τα ξύλα. Η Αγγλία έχει πολύ σαράκι και αρουραίους. Οι τελευταίει μπορεί να μας φάνε τα καλώδια και τους πυκνωτές ελαίου.

Εχώ βρει κι ένα καλό ποντικοφάρμακο audiophile grade που μπορείς να προμηθευτείς από το site της TheSpeakerRatsConnection.orgio

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.833
Members
38.244
Νεότερο μέλος
takis17