ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

Reaction score
672
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

Κοιτα να δεις gpol...

Επειδη το θεμα του topic ειναι η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορα ενος εντυπου (και το ψαρι ως γνωστον βρωμαει απο το κεφαλι..), και δεν εχει να κανει με ηχητικες επιδοσεις,δεν εχει νοημα να κοντραριζομαστε εδω για τετοιου ειδους θεματα..

Σας προτεινα να ρθειτε παρεουλα να ακουσετε καθ'οτι φυσει φιλοξενος και να μου πειτε τις εντυπωσεις σας (ουτε του diabolical κραταω κακια...αν και θα πρεπε). Αντιστοιχα θα μπορουσα κι εγω αν με δεχεστε να πεταχτω προς Ν.Ερυθραια μερια να ακουσω (ειναι γνωστο πως πρωτιστως ειμαι ακραιφνης χαιφιντελιστας και μετα εμπορος)..

Η εταιρια μας θα συμμετασχει στο επερχομενο Athens High End Show 2009 (30/10-1/11/2009) εχοντας ηδη κλεισει την αιθουσα στην οποια περυσι επαιζαν τα grand utopia.

Εκει θα εχουν οι παντες την ευκαιρια να βγαλουν τα συμπερασματα τους (αν και στο showroom μας εχουμε σαφως καλυτερο ηχο).

Ολα τα υπολοιπα που μου προτεινετε ειναι προς διαφημιστικη καταναλωση...Αν ο κ.Τασος θεωρει οτι εχει ενα top of the top προιον,θα επρεπε να εχει φροντισει να συμμετεχει κι αυτος στο show οπου θα εχει την ευκαιρια να αντιπαρατεθει με ΟΛΟΥΣ.
τι να σου πω εγω....

το τι κανει ο καθε αντιπροσωπος ειναι δικη του δουλεια αλλα δε νομιζω οτι χανεις και τιποτα να στησεις ενα κορυφαιο συστημα διπλα στου οποιουδηποτε. Βασικα απο οτι μου εχει πει ο συγκεκριμενος αντιπροσωπος το προβλημα του ειναι οτι θεωρει οτι η εκθεση Hi End δεν λειτουργει ετσι ωστε να βοηθησει εναν ακροατη να διαμορφωσει ακριβη αποψη (ειτε λογω φασαριας, ειτε λογω χωρου κλπ) για την αποδοση ενος κορυφαιου συστηματος. Επειδη λοιπον δε θελει να υποβαθμιζει τα προιοντα που πουλαει για αυτο θελει να οργανωσει κατι εναλλακτικο. Θα ηταν καλο να συμμετασχουν και αλλοι οπως εσυ και οχι για θεμα οποιασδηποτε κοντρας...

Εγω θελω να ερθω να ακουσω το συστημα με τα Gryphon οπως εχω ξαναερθει στο παρελθον αλλα με αυτα που μου σερνεις θεωρωντας υποπτες καποιες προτιμησεις μου (τις οποιες οπως σου εχω πει τις εχω πληρωσει δε μου τα χαρισανε) με αποθαρρυνεις...

τωρα για τα σχολια για το φροντιστηριο, τα 2-3 top συστηματα στην Ελλαδα κλπ σε βρισκω λιγο υπερβολικο.... Υπαρχουν καποια καλα συστηματα που μαλλον δε τα εχεις ακουσει...

Reaction score
4
Απάντηση: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

για να καταλαβω, ολη η φασαρια εχει γινει για δυο γραμμες στο τελος του αρθρου που λεει οτι ο κυριος ταδε σκεφτεται να αναβαθμισει τα ενισχυτικα του; αντι να γραψει οτι ηθελε κατι αλλο...

συγνωμη αλλα... big fucking deal, γραψανε μια πατατα και τι εγινε; αναθεμα και καταλαβαν 5 ατομα το λαθος, ειτε αυτο ηταν σκοπιμο ειτε οχι.

μηπως βλεπετε συνομωσιες παντου μερικοι; δλδ τωρα εγω που διαβασα αυτο θα αλλαξω γνωμη για τα δεινα ενισχυτικα; εδω το ατομο στο αρθρο αλλαζε τα παντα καθε εξαμηνο που λεει ο λογος, η τελευταια γραμμη του αρθρου θα μου σχηματιζε γνωμη;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.506

Κι εγώ μπουκάλα. Βρήκα ένα μεταχειρισμένο τεύχος και διαβάζω. Πάλι καλά...

Δε μου λέτε; Αυτό το κουτάκι με τα άσπρα μεγαφωνάκια που χρεώνεται δέκα χιλιάρικα με τις βάσεις, τί έχει πάνω του; Δακτυλικά αποτυπώματα του Έντισον, ή κανένα αυτόγραφο της Μαίρυλιν;

Reaction score
4
Απάντηση: Re: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

Είχε purifiers μέσα γι' αυτό...:204:
........:135:.......... !

Να προτείνουμε στο περιοδικό να τους κάνει ένα ρεβιού ;
- μπορούν ?

Και μετά στα κύπελλα.
Αυτά δεν απασχολούν την audio κοινότητα :137:

"Οι Ελληνικές προσπάθειες και ο Ασιάτης δάσκαλος".

Σκέψου λέει, να τα μετρήσουν και να δουλεύουν !!! :111:
Αυτά ενδιαφέροντα πράγματα, βρε.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Κι εγώ μπουκάλα. Βρήκα ένα μεταχειρισμένο τεύχος και διαβάζω. Πάλι καλά...

Δε μου λέτε; Αυτό το κουτάκι με τα άσπρα μεγαφωνάκια που χρεώνεται δέκα χιλιάρικα με τις βάσεις, τί έχει πάνω του; Δακτυλικά αποτυπώματα του Έντισον, ή κανένα αυτόγραφο της Μαίρυλιν;
Αχ που να ήξερες φτωχέ, πλην τίμιε, lo-fi τύπε από R&D και εργατοώρες και αποσβέσεις. Τι νομίζεις τυχαίο είναι το ηχείο; Ή μήπως οι βάσεις δεν σου γεμίζουν το μάτι. Που στις δίνουν τσάμπα (2000€ μόνο) και πάλι παραπονιέσαι. Και τα ηχεία μόνο 8400€. Σύνολο μόνο 10400€ lo-fi τύπε. Έτσι κι αλλιώς τι μπορεί να αγοράσεις σήμερα με 10400€? Ούτε ένα αμάξι της προκοπής...

Daewoo Matiz

Citroen C1

Dacia Logan

Ford Ka

Hyundai Getz

ΚΙΑ Rio

Mitsubishi Colt

Nissan Micra

Lada Grand Tour

Peugeot 107

Renault Twigo

Seat Ibiza

Ούτε καν ένα Smart δεν μπορείς να πάρεις...

Reaction score
0
Να σου πω λίγο George...
Αυτό που εσύ ονομάζεις λογοκρισία εγώ το ονομάζω ευγένεια. Αυτό που εσύ ονομάζεις αγώνα κατά των κακών που προσπαθούν να σε χαντακώσουν, εγώ το ονομάζω άκρατο συμφεροντολογισμό. . Όλος ο καημός σου είναι πως θα γίνει να λένε όλοι τι καλά συστήματα που έχεις και δεν υπολογίζεις απολύτως τίποτα, κανενός είδους δεοντολογία - αποδεδειγμένα. Τα περί χόμπι, ελευθερίας λόγου και λοιπά είναι η σάλτσα επάνω στο κρέας. Μην νομίζεις ότι πείθεις και κανέναν.

Για το AVSite λίγα λόγια όμως σε παρακαλώ και μετρημένα. ΟΚ;

...
Μα το θεμα ειναι Nick οτι αυτα τα χαλια, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΝΑ!!!

ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ!

Υπαρχει ΑΝΙΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ και ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

(....με παρασκηνιο προς ιδιο οφελλος φυσικα...οχι τσαμπα)

Τουτεστιν ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ με αποδεκτη τον ανυποψιαστο αναγνωστη.

Comprende??

H μιλαω ΚΙΝΕΖΙΚΑ???

Reaction score
0
Και συγνωμη αλλα το κοψιμο, πνιξιμο και τις ....τελιτσες, ΔΕΝ ξερω πως αλλιως να τις χαρακτηρισω!!!

Ευγενεια??:107:

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ:116:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

....μηπως βλεπετε συνομωσιες παντου μερικοι;
Φιλε μου δεν βλεπουμε...Υπαρχουν.

Υπαρχει μεγα παρασκηνιο.

Και ξεχειλισε το ποτηρι...

Εννοειται πως αυτο το big fucking deal που λες, εχει γινει επανειλλημενως στο παρελθον με μας, και φυσικα συνεχιζεται με αλλους ανυποψιαστους επαγγελματιες και στο παρον (διοτι εμεις εχουμε διακοψει επαφες ως γνωστον).

Εισαι και συμπαθης στον γραφοντα...(nice nickname!:444:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

τι να σου πω εγω....

το τι κανει ο καθε αντιπροσωπος ειναι δικη του δουλεια αλλα δε νομιζω οτι χανεις και τιποτα να στησεις ενα κορυφαιο συστημα διπλα στου οποιουδηποτε. Βασικα απο οτι μου εχει πει ο συγκεκριμενος αντιπροσωπος το προβλημα του ειναι οτι θεωρει οτι η εκθεση Hi End δεν λειτουργει ετσι ωστε να βοηθησει εναν ακροατη να διαμορφωσει ακριβη αποψη (ειτε λογω φασαριας, ειτε λογω χωρου κλπ) για την αποδοση ενος κορυφαιου συστηματος. Επειδη λοιπον δε θελει να υποβαθμιζει τα προιοντα που πουλαει για αυτο θελει να οργανωσει κατι εναλλακτικο. Θα ηταν καλο να συμμετασχουν και αλλοι οπως εσυ και οχι για θεμα οποιασδηποτε κοντρας...

Εγω θελω να ερθω να ακουσω το συστημα με τα Gryphon οπως εχω ξαναερθει στο παρελθον αλλα με αυτα που μου σερνεις θεωρωντας υποπτες καποιες προτιμησεις μου (τις οποιες οπως σου εχω πει τις εχω πληρωσει δε μου τα χαρισανε) με αποθαρρυνεις...

τωρα για τα σχολια για το φροντιστηριο, τα 2-3 top συστηματα στην Ελλαδα κλπ σε βρισκω λιγο υπερβολικο.... Υπαρχουν καποια καλα συστηματα που μαλλον δε τα εχεις ακουσει...
Οκ. Οτι πεις....:114:

Κι εγω στην θεση σου δεν θα πηγαινα να ακουσω τα Gryphon...Δυναται να αποβει ολιγον τι ψυχοφθορο....:142:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Καλά το εμεπεδώσαμε...

Είσαι ο super έμπορας με τα super προϊόντα και τους super πελάτες. Επίσης όποιου δεν του αρέσουν τα μηχανήματά που εισάγεις είναι κουφός ή εγκάθετος. Επίσης "ουκ έσονται" άλλοι έμποροι πλην εσού. Επίσης έχεις τον καλύτερο χώρο ακρόασης πανελληνίως και παγκοσμίως. Και επίσης μόνο εσύ ξέρεις από Hi-fi πανελληνίως και παγκοσμίως.

Και τέλος ρε φίλε με τέτοια επιχειρηματολογία δεν πείθεις ούτε 13χρονο...

Χαίρομαι πάντως που προωθείς την πραμάτια σου μέσω του Avsite. Γιατί έτσι αποδεικνύεις έμπρακτα 2 πράγματα:

Α) ότι καλύτερο μέσο ενημέρωσης την σήμερον εποχή είναι το διαδίκτυο

Β) είμαστε οι μοναδικοί που σε ανεχόμαστε στο ελληνικό διαδίκτυο

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Re: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

Καλά, είσαι εντελώς απαράδεκτος!!! Μου παίρνεις την πατέντα έτσι, αέρα πατέρα; Είπαμε, για φροντιστήριο, εγώ είμαι ο δάσκαλος, και δεν θα είναι φροντιστήριο, θα είναι σεμινάριο. (Μέχρι τον Οκτώβριο θα το έχω πάρει το ECDL, οπότε θα νομιμοποιούμαι να κάνω σεμινάρια).
Για το ECDL δεν ξέρω...

Για το CCUCS_CLTYF θα τόχεις πάρει σίγουρα...
(Certificato Constructioni Ultimados Calodios Sonicos Con Las Tostieras Y Fritezzas)

:142: :139: :140:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009

Καλά το εμεπεδώσαμε...

Είσαι ο super έμπορας με τα super προϊόντα και τους super πελάτες. Επίσης όποιου δεν του αρέσουν τα μηχανήματά που εισάγεις είναι κουφός ή εγκάθετος. Επίσης "ουκ έσονται" άλλοι έμποροι πλην εσού. Επίσης έχεις τον καλύτερο χώρο ακρόασης πανελληνίως και παγκοσμίως. Και επίσης μόνο εσύ ξέρεις από Hi-fi πανελληνίως και παγκοσμίως.

Και τέλος ρε φίλε με τέτοια επιχειρηματολογία δεν πείθεις ούτε 13χρονο...

Χαίρομαι πάντως που προωθείς την πραμάτια σου μέσω του Avsite. Γιατί έτσι αποδεικνύεις έμπρακτα 2 πράγματα:

Α) ότι καλύτερο μέσο ενημέρωσης την σήμερον εποχή είναι το διαδίκτυο

Β) είμαστε οι μοναδικοί που σε ανεχόμαστε στο ελληνικό διαδίκτυο

Γεια σου ρε Σπυρο!!

Αργησες αλλα απαντησες....δεν αντεξες, ε??:142::142::142:

Χαιρετισματα στον φιλο σου!

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Το παρασκήνιο που υπάρχει στην αντίπερα όχθη και σχεδόν, παρακαλετά, υποκινεί τους αναγνώστες να αγοράσουν συγκεκριμένες συσκευές είναι βολικό?

Κάποια άρθρα συγκεκριμένων ατόμων είναι σχεδόν εμετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον αναγνώστη.

Και δεν ξέρω αν το επιτρέπει η <<Δημοσιογραφική>> δεοντολογία, να αναφέρονται μέσα στο κείμενο τεχνικά χαρακτηριστικά, από άτομα που δεν έχουν την παραμικρή τεχνική κατάρτιση, σαν να έκαναν οι ίδιοι μετρήσεις.

Αυτά δε είναι ακριβής αντιγραφή των χαρακτηριστικών του κατασκευαστή.

Έλεος πια, λίγο φιλότιμο δεν βλάπτει.

Reaction score
10
Eτσι είναι αυτά, ο Ηχος γλύφει κάποιον αντιπρόσωπο το high fidelity έχει γίνει σχεδόν θυγατρική (copyright geopolitis :142:) κάποιου άλλου, αυτά έχει η ζωή. :143::135:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Θα διαφωνήσω ότι είναι επιλογή ολόκληρου του περιοδικού η υποστήριξη συγκεκριμένων μαγαζιών.

Αυτά τα φαινόμενα συνέβαιναν και συμβαίνουν από μεμονωμένα άτομα-δοκιμαστές.

Reaction score
0
Δεν νομιζω το High Fidelity να εχει ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ κι ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ καποιο αρθρο ενος reviewer ποτε.

Εδω τα πραγματα ειναι συγκεκριμενα. Υπαρχει ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ του αρχικου κειμενου προς το χειροτερο, και το λεει ο ιδιος ο reviewer!

Δεν το λεω εγω.

Εγω σας λεω οτι ΞΕΡΩ οτι αυτο γινεται επανειλλημενως. Δεν ειναι η πρωτη φορα.

Οσον αφορα τις "θυγατρικες¨ αυτα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε, και παραμυθια της χαλιμας.

Δεν νομιζω το high fidelity να εχει θαψει κανεναν ποτε. Το αντιθετο μαλιστα.

Το "παραπονο" ολων ειναι οτι λεει καλα λογια για ΟΛΟΥΣ:142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386
Δεν νομιζω το high fidelity να εχει θαψει κανεναν ποτε. Το αντιθετο μαλιστα.

Το "παραπονο" ολων ειναι οτι λεει καλα λογια για ΟΛΟΥΣ:142:
Όχι αν μπορεί κάποιος να ''διαβάσει πίσω απ τις γραμμές''...
:104:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.506

Λοιπόν, μόλις διάβασα ολόκληρο το επίμαχο άρθρο του κ. Παπαγεωργίου, και κατά τη γνώμη μου, πρόκειται περί όνου σκιάς. Απλώς, κατά τη σελιδοποίηση του περιοδικού απεκόπη ένα μικρό τμήμα του κειμένου του κ. Παπαγεωργίου, που αποτελούσε συνέχεια των γραφομένων στο ειδικό μπλε ένθετο, όπου απλώς αναφέρονται για άλλη μια φορά οι γνωστές υπερθετικές αστειότητες, ότι το σύστημα είναι «εξαφανισμένο», ό «ήχος του βινυλίου» και η «λάμπα», τα «κορυφαία δυναμικά», οι «διάφανες χροιές», το «ύψος» της στερεοφωνικής εικόνας και άλλες τέτοιες χαζομάρες, δίκην κολακείας προς τον οικοδεσπότη. Μπορεί αυτό το τμήμα του κειμένου να απεκόπη, αλλά αυτό δεν αλλάζει το νόημα των γραφομένων του συντάκτη. Χώρος υπήρχε, αλλά όπως είναι ευρέως γνωστό, η σύγχρονη αντίληψη περί αρθρογραφίας, τουλάχιστον έτσι όπως ασκείται στην Ελλάδα, προκρίνει την εικόνα έναντι του κειμένου, και έτσι, επί συνόλω εννέα στηλών (σε τρεις σελίδες), το φωτογραφικό υλικό καταλαμβάνει τα 2/3 του χώρου. Υπʼ αυτό το πρίσμα, ορθώς η αρχισυνταξία απέκοψε το συγκεκριμένο τμήμα του κειμένου. (Φώτη, περί των σύκων και της σκάφης, με ξέρεις).

Τελικώς, δεν πρόκειται παρά για την υπερευαίσθητη δυσφορία ενός κακομαθημένου ιδιοκτήτη, που είναι πελάτης ενός ακόμα πιο κακομαθημένου εμπόρου, ο οποίος στο κάτω της γραφής δεν εμπλέκεται στην όλη παρουσίαση, αλλά δεν διστάζει να κάνει την τρίχα τριχιά, για να το παίξει ήρωας και αδικημένο παιδί του λαού, και να κάνει τζάμπα ντόρο.

Αν σας ενδιαφέρει το πλήρες κείμενο του κ. Παπαγεωργίου, που προοριζόταν για το έγχρωμο ένθετο στο άρθρο του, αυτό υπάρχει δημοσιευμένο εδώ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.200
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike