- Reaction score
- 672
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΡΤΙΟΣ 2009
το τι κανει ο καθε αντιπροσωπος ειναι δικη του δουλεια αλλα δε νομιζω οτι χανεις και τιποτα να στησεις ενα κορυφαιο συστημα διπλα στου οποιουδηποτε. Βασικα απο οτι μου εχει πει ο συγκεκριμενος αντιπροσωπος το προβλημα του ειναι οτι θεωρει οτι η εκθεση Hi End δεν λειτουργει ετσι ωστε να βοηθησει εναν ακροατη να διαμορφωσει ακριβη αποψη (ειτε λογω φασαριας, ειτε λογω χωρου κλπ) για την αποδοση ενος κορυφαιου συστηματος. Επειδη λοιπον δε θελει να υποβαθμιζει τα προιοντα που πουλαει για αυτο θελει να οργανωσει κατι εναλλακτικο. Θα ηταν καλο να συμμετασχουν και αλλοι οπως εσυ και οχι για θεμα οποιασδηποτε κοντρας...
Εγω θελω να ερθω να ακουσω το συστημα με τα Gryphon οπως εχω ξαναερθει στο παρελθον αλλα με αυτα που μου σερνεις θεωρωντας υποπτες καποιες προτιμησεις μου (τις οποιες οπως σου εχω πει τις εχω πληρωσει δε μου τα χαρισανε) με αποθαρρυνεις...
τωρα για τα σχολια για το φροντιστηριο, τα 2-3 top συστηματα στην Ελλαδα κλπ σε βρισκω λιγο υπερβολικο.... Υπαρχουν καποια καλα συστηματα που μαλλον δε τα εχεις ακουσει...
τι να σου πω εγω....Κοιτα να δεις gpol...
Επειδη το θεμα του topic ειναι η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμπεριφορα ενος εντυπου (και το ψαρι ως γνωστον βρωμαει απο το κεφαλι..), και δεν εχει να κανει με ηχητικες επιδοσεις,δεν εχει νοημα να κοντραριζομαστε εδω για τετοιου ειδους θεματα..
Σας προτεινα να ρθειτε παρεουλα να ακουσετε καθ'οτι φυσει φιλοξενος και να μου πειτε τις εντυπωσεις σας (ουτε του diabolical κραταω κακια...αν και θα πρεπε). Αντιστοιχα θα μπορουσα κι εγω αν με δεχεστε να πεταχτω προς Ν.Ερυθραια μερια να ακουσω (ειναι γνωστο πως πρωτιστως ειμαι ακραιφνης χαιφιντελιστας και μετα εμπορος)..
Η εταιρια μας θα συμμετασχει στο επερχομενο Athens High End Show 2009 (30/10-1/11/2009) εχοντας ηδη κλεισει την αιθουσα στην οποια περυσι επαιζαν τα grand utopia.
Εκει θα εχουν οι παντες την ευκαιρια να βγαλουν τα συμπερασματα τους (αν και στο showroom μας εχουμε σαφως καλυτερο ηχο).
Ολα τα υπολοιπα που μου προτεινετε ειναι προς διαφημιστικη καταναλωση...Αν ο κ.Τασος θεωρει οτι εχει ενα top of the top προιον,θα επρεπε να εχει φροντισει να συμμετεχει κι αυτος στο show οπου θα εχει την ευκαιρια να αντιπαρατεθει με ΟΛΟΥΣ.
το τι κανει ο καθε αντιπροσωπος ειναι δικη του δουλεια αλλα δε νομιζω οτι χανεις και τιποτα να στησεις ενα κορυφαιο συστημα διπλα στου οποιουδηποτε. Βασικα απο οτι μου εχει πει ο συγκεκριμενος αντιπροσωπος το προβλημα του ειναι οτι θεωρει οτι η εκθεση Hi End δεν λειτουργει ετσι ωστε να βοηθησει εναν ακροατη να διαμορφωσει ακριβη αποψη (ειτε λογω φασαριας, ειτε λογω χωρου κλπ) για την αποδοση ενος κορυφαιου συστηματος. Επειδη λοιπον δε θελει να υποβαθμιζει τα προιοντα που πουλαει για αυτο θελει να οργανωσει κατι εναλλακτικο. Θα ηταν καλο να συμμετασχουν και αλλοι οπως εσυ και οχι για θεμα οποιασδηποτε κοντρας...
Εγω θελω να ερθω να ακουσω το συστημα με τα Gryphon οπως εχω ξαναερθει στο παρελθον αλλα με αυτα που μου σερνεις θεωρωντας υποπτες καποιες προτιμησεις μου (τις οποιες οπως σου εχω πει τις εχω πληρωσει δε μου τα χαρισανε) με αποθαρρυνεις...
τωρα για τα σχολια για το φροντιστηριο, τα 2-3 top συστηματα στην Ελλαδα κλπ σε βρισκω λιγο υπερβολικο.... Υπαρχουν καποια καλα συστηματα που μαλλον δε τα εχεις ακουσει...