Παν... METRIC... Αριστον

Reaction score
2.002
Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον

ΥΓ έλα ρε χαζούλη, μεταξύ μας, το πιο "καλό" είναι το πιο "ακριβές-ορθό", όσο για τις χροιές, το πιο "ακριβές-ορθό" τις βγάζει πιο καλές, οκ? άντε που μου κόλλησες στις "λέξεις" τάχαμου τάχαμου! τες πα, ας δούμε την άποψη του χρήστου, αν έχει άποψη δηλαδή ο άνθρωπος. Στις μετρήσεις πάντως, μέχρι κει που πάει το λάβρι, "τα σπάει". ε, και? :137:
:114: :114:

Μεταξύ μας ναι, απλά μου αρέσει να σ ακούω να το λες! :114:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παν... METRIC... Αριστον

ε ντάξ...εγώ είπα 7%!!!!!!!!!
Είναι που δεν έχετε "καλιμπραριστεί"
...όλα τα μηχανήματα ακριβείας καλιμπράρονται.. :137:

Ειλικρινά ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σας έχει κάνει τέτοια εντύπωση το μηχανάκι.
Δεν λέτε πολλά για αναπαραγωγή αλλά ότι κάνει για παπάδες + (ψαγμένους κιόλας) :138: ώστε να μετρήσουν κιόλας, να αντιγράψουν χαρακτήρα(..?) για να παίξει τέλεια !
8 είσοδοι για να χρησιμοποιήσεις 2 (βάζω και κασσετόφωνο ;) και 8 έξοδοι για χρησιμοποιήσεις 1 !
(τα 8 adc τα καταλαβαίνω, τα 8 dac τι κάνουν ? (σίγουρα έχει 8 dac ?)

Αν κάποιος θέλει επεξεργασία σήματος, είμαι της άποψης να πάρει το κατάλληλο μηχάνημα και όχι ένα που είναι "φιλοσοφημένο" (από ?00 guru-beta) για ηχογραφήσεις.

Τώρα θα μου πεις αφού γράφει καλά γιατί να μην παίζει το ίδιο καλά ?
Βρε καλά παίζει :137: ...αλλά άλλη δουλειά κάνει το "effect" που είναι προγραμματισμένο για ηχογράφηση και άλλο για αναπαραγωγή.
Δηλαδή άλλο το σήμα του μικροφώνου που ηχογραφεί ένα όργανο ή μια φωνή και άλλο το να παίζεις cd !
ή
τι να κάνεις το κάνεις το (M/S Decode!!)-Reverb-Delay κτλ!! Άμα είσαι ο μπλάκμαν πάρτο !! :138:

Με τον τόσο ενθουσιασμό που έχετε προτείνω να κάνετε ένα γράμμα εδώ, που γράφουν την γνώμη τους οι χρήστες... http://www.mhsecure.com/ULN-8Collage/ και μιλήστε τους για Hi-End κτλ που λέμε εδώ..

Βάζω στοίχημα ότι δεν θα το αναρτήσουν... :414:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Πάλι αδιάβαστος είσαι...

Η Uln 2 δε παίζει, έχει παλιώσει. Η Uln 8 παίζει, αυτή άκουσε ο βλάσης και τα ίδια έχει μέσα της η Lio 8. Το ξερω ημουν παρων ενω εσυ.......ζηλια .......ψωρα

τώρα από τιμές, έχω μείνει στην έκπτωση...:116::116: και με την εκπτωση 2600 εκανε
Α να χαθεις ρε.....το τειθω διαλεκτικα και ευγενικα...:114::114::114:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.403

...8 είσοδοι για να χρησιμοποιήσεις 2 (βάζω και κασσετόφωνο ;) και 8 έξοδοι για χρησιμοποιήσεις 1 !
(τα 8 adc τα καταλαβαίνω, τα 8 dac τι κάνουν ? (σίγουρα έχει 8 dac ?)...
διόρθωση: τα 8 ντακ είναι 8 κανάλια ντακ, κι η στέρεο μουσική είναι 2 κανάλια ντακ.
Ομοίως περί adc, αν βάλεις κασέτα και φόνο, πιάνεις 4 εισόδους, κι ένα ράδιο, πας στις 6.

οκ?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.403

Α να χαθεις ρε.....
επειδή έχεις και μια "α" ηλικία, δε μπορώ να σου μιλήσω όπως θα έπρεπε, παππού...:138::137::604::604::604:

(βρε αϊ στα διάλα, μπαμπόγερε μαθουσάλα...):143::135::142::146:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.444
Re: Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον

Ναί έτσι νομίζω.

Ο Lavry είναι κάτι σαν το αμερικάνο Weiss (απλά λίγο τρελαμμένος) , δεν φτιάχνει μηχανήματα πάνω απο 96kHz γιατί πιστέυει παίζουν χειρότερα και έχει και άρθρα που το τεκμηριώνει.

Αξίζει να ακούσεται το δίσκο του μήνα στο Stererophile που γράφτηκε με μια ULN-8 στα 192 kHz και 2 Earthworks σε φυσικό χώρο για να δείτε (όπως μου αρέσει να λέω τελευταία) που έχει φτάσει το πράγμα.

http://www.stereophile.com/category/recording-month

http://www.soundkeeperrecordings.com/equinox.htm#photos
Αυτό αξίζει να το αγοράσουμε, είναι διαθέσιμο μέχρι και σε 24/192! Πρέπει να είναι εξαιρετική ηχογράφηση.

Reaction score
4

διόρθωση: τα 8 ντακ είναι 8 κανάλια ντακ, κι η στέρεο μουσική είναι 2 κανάλια ντακ.
Ομοίως περί adc, αν βάλεις κασέτα και φόνο, πιάνεις 4 εισόδους, κι ένα ράδιο, πας στις 6.

οκ?
Σωστός :126:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Παν... METRIC... Αριστον

Δεν λέτε πολλά για αναπαραγωγή αλλά ότι κάνει για παπάδες + (ψαγμένους κιόλας) :138: ώστε να μετρήσουν κιόλας, να αντιγράψουν χαρακτήρα(..?) για να παίξει τέλεια !
8 είσοδοι για να χρησιμοποιήσεις 2 (βάζω και κασσετόφωνο ;) και 8 έξοδοι για χρησιμοποιήσεις 1 !
(τα 8 adc τα καταλαβαίνω, τα 8 dac τι κάνουν ? (σίγουρα έχει 8 dac ?)

Αν κάποιος θέλει επεξεργασία σήματος, είμαι της άποψης να πάρει το κατάλληλο μηχάνημα και όχι ένα που είναι "φιλοσοφημένο" (από ?00 guru-beta) για ηχογραφήσεις.

Τώρα θα μου πεις αφού γράφει καλά γιατί να μην παίζει το ίδιο καλά ?
Βρε καλά παίζει :137: ...αλλά άλλη δουλειά κάνει το "effect" που είναι προγραμματισμένο για ηχογράφηση και άλλο για αναπαραγωγή.
Δηλαδή άλλο το σήμα του μικροφώνου που ηχογραφεί ένα όργανο ή μια φωνή και άλλο το να παίζεις cd !
ή
τι να κάνεις το κάνεις το (M/S Decode!!)-Reverb-Delay κτλ!! Άμα είσαι ο μπλάκμαν πάρτο !! :138:

Με τον τόσο ενθουσιασμό που έχετε προτείνω να κάνετε ένα γράμμα εδώ, που γράφουν την γνώμη τους οι χρήστες... http://www.mhsecure.com/ULN-8Collage/ και μιλήστε τους για Hi-End κτλ που λέμε εδώ..

Βάζω στοίχημα ότι δεν θα το αναρτήσουν... :414:
Θα σου πώ...

Με τα 8 dac ρυθμίζεις 8 μεγάφωνα.Δηλαδή με τα 6 ρυθμίζεις 6 μεγάφωνα.Άρα 2 τρίδρομα ηχεία.Όμως θέλεις και 3 δικάναλους ενισχυτές.
Το κάθε μεγάφωνο έχει συγκεκριμένα specs τα οποία ρυθμίζονται απο την κάρτα.Συχνότητες αποκοπής κ.τ.λ.

Τα 8 adc χρησιμεύουν ως είσοδοι αναλογικού line σήματος.Πές οτι χρησιμοποιείς κανα δυο και στα άλλα βάζεις μερικά μικρόφωνα που τα σκορπίζεις στην θέση ακρόασης και στο χώρο.
Αυτομάτως γνωρίζεις πώς συμπεριφέρεται ο χώρος σου.Κάνεις ρυθμίσεις κ.τ.λ.
Στο τέλος του χτυπάς να είναι φλάτ.Δηλαδή αν ο χώρος+το ηχείο σου δίνει +3 db στα 60hz το ισοσταθμίζεις σε 0db στα 60hz.
Φυσικά ρυθμίζεις κάθε ηχείο ξεχωριστά ετσι ώστε να υπάρχουν οι ίδιες στάθμες.Μή σου πώ και σε κάθε μεγάφωνο...υπο προυποθέσεις.
Με απλά λόγια στο λέω διότι έχει πολύ φαί το πράμα.Μήν βάλεις τον Άλεξ Ζ. να στα πεί.Έχεις ζαλιστεί στο λεπτό.Μου μιλούσε στο τηλ για καμια ώρα και πραγματικά...λύγισα.:114:

Ουφ...σιγά σιγά θα τα μάθουμε.

Ειλικρινά ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σας έχει κάνει τέτοια εντύπωση το μηχανάκι.
Μάλιστα να και μία ερώτηση ουσίας...Γιατί μου κάνει εντύπωση...

Περιμένω λοιπόν απο τον οποιονδήποτε να μου βρεί ένα μηχάνημα που κάνει όλα τα παραπάνω και κοστίζει τόσα χρήματα.Α ναι...που κάνει τα παραπάνω και έχει και αντίστοιχης ποιότητας hardware.Και φυσικά έχει και ανάλογης ποιότητας software.

Άντε...ρίχτε τα νούμερα στο τραπέζι...

Και μετά συγκρίνετε τα ακουστά αποτελέσματα με τα picosecond του jitter που μου τα έχετε ζαλίσει.Δέν έχετε τίποτα άλλο να κάνετε και ψάχνετε τους χρονισμούς.Αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ με τον ίαρ για την αναγκαιότητα ύπαρξης εξωτερικού κλόκ!

Reaction score
3.901

Ωραία η κουβεντούλα, δε λέγω....εγώ πάντως ζουλεύω τον Άλεξ!!

Τώρα θα με πείτε χ..τήκαμε για τον ποιόν ζηλεύεις.

Ναι, σιούρ κ με το δίκηό σας, αλλά δεν ξέρετε γιατί τον ζηλεύω!!

Είναι το ρημάδι το όπεν μάηντ που λέμε στο χωριό μας.

Χωρίς αυτό εσαεί γουρλώνεις τα μάτια στις χάντρες ή ανταλάσσεις γνώμες για το σχήμα της χάντρας ή για τις χάντρες του γείτονα.

Ζηλεύω τον Άλεξ διότι αφ ενός "πλήρωσε" τη γνώμη του, αφ ετέρου έστρωσε κώλο -κ αυτό το λέμε στο χωριό- διάβασε κ θα διαβάσει για να απολαύσει ένα "άχαντρο" αντικείμενο-εργαλείο του χόμπυ μας, αλλά κ να πληροφορήσει κ μας τους υπόλοιπους για τα καλούδια του αντικειμένου.

Εκτός της Αλεξοζούληας μου, καταθέτω κ την απόλαυση που εισπράττω διαβάζοντας τις τοποθετήσεις του Χρήστου (φέρνει κ τα Λιπίνσκια ο άτιμοσσσσ..) που νομίζω κοσμούν το κάθε θέμα στο οποίο τοποθετείται.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.050

Λοιπόοοον πέρα απο τα lipinkskia του αδερφού geomiat , (αμαν μας έχεις ζαλίσει με δαύτα), να πω και εγω δυο κουβέντες. Είναι απλά περίεργο που αρέσουν μόνο κάποιοι τύποι ηχείων.Δλδ πως γίνεται να αρέσουν μόνο τα πάνελς σε μερικούς και μόνο τα η/δ σε κάποιους άλλους?
Σε αυτούς που αρέσουν τα πάνελς , ετσι θα παραμείνουν , ενω οι άλλοι μπορεί και να αλλάξουν.Μπορεί και οχι. .Οι άλλοι των πάνελς θα παραμείνουν πανελάκηδες η οχι?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Παντως βρε Χρηστο κατι πρεπει να κανουμε με ενα ερωτευμενο μελος ......το λενε Geomiat και εχει καψουρα με τα Limpinskia.....του αρεσουν λεει και τα θελει απεναντι του να τα βλεπει....να τα ζαχαρωνει.......

Και αργοτερα να του στειλλεις και τα 2 κουτια με τα 7 ιντζα ετσι για την ολοκληρωση ρε γαμωτο!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
3.901

Σιγά μην έχω καψούρα να τα βλέπω...ψιλοάσχημα είναι...αλλά αυτό που αναπαράγουν....υπέροχο!!!

Reaction score
4

Να ρωτήσω πάλι.. σίγουρα έχει 8 !διαφορετικές! εξόδους ?? (8 dac)
Συμφώνησα παραπάνω στο μήνυμα του Κώστα (εαρ) αλλά ως προς τον λάθος υπολογισμό μου στα κανάλια (stereo=2) το υπόλοιπο μήνυμα δεν το κατάλαβα...:120:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Εχει 8 εισοδους μονοφωνικες =4 στερεοφωνικες
Και αντιστοιχες εξοδους με dac η καθε μια τους.
Ειναι σαφες η να πιασω κατσαβιδι και να ανοιξω του Ζαπαντη....:114::114::114:

Αφου λογας ρε κουνιαδο....γιατι δεν διαβαζεις το manual απο την σελιδα της Metrc Halo :118:

Reaction score
4

Ειναι σαφες η να πιασω κατσαβιδι και να ανοιξω του Ζαπαντη....

Αφου λογας ρε κουνιαδο....γιατι δεν διαβαζεις το manual απο την σελιδα της Metrc Halo :118:
Ευχαριστώ :132:

Μέχρι να το ψάξω μπας και ξέρει κανείς με τι είδους αρχεία (μουσική-αναπαραγωγή) είναι συμβατό ? + ποια players ?

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Παν... METRIC... Αριστον

Ειναι σαφες η να πιασω κατσαβιδι και να ανοιξω του Ζαπαντη....:114::114::114:

Ωπ!!!!έκανα και εγώ λάθος στα νούμερα!!!σωστοοοος!!!

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Ευχαριστώ :132:

Μέχρι να το ψάξω μπας και ξέρει κανείς με τι είδους αρχεία (μουσική-αναπαραγωγή) είναι συμβατό ? + ποια players ?
Για μισό λεπτό, ρωτάς στα σοβαρά "με τι είδους αρχεία + ποια players" είναι συμβατή μια ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ, ή ένα standalone DAC το οποίο μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσω AES/EBU?

Βρε Γιάννη, μπας και μας δουλεύεις;

Reaction score
4

.... μέσω AES/EBU?

...
Αυτό από που θα το πάρεις ? (χαρντγουέρ)

-edit-
Εμένα θα με ενδιέφερε το μηχάνημα αλλά όχι για να ακούω μουσική.. Θα πέρναγα τα βινυλιά μου ήσυχος.. ότι ψηφιοποιούντε "τέλεια" :610:
Δηλαδή νομίζω ότι είναι χρήσιμο σε αυτούς που ακούν από δίσκους και οχι 'ψηφιακούς'.

Τόχουνε μυριστεί...? :137:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.403

μόνο φλακ παίζει.

Reaction score
3.901

ναι και φλιπ-φλοπ...