Παν... METRIC... Αριστον

Reaction score
4.242
Απάντηση: Παν ........METRIC........Αριστον

Ρε παιδια ο Αλεξης στην φωτο μου φαινεται πολυ αδυνατισμενος, ειναι απο το πολυ διαβασμα?

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390

Ξεκινησαμε που λετε με το στησιμο του μικροφωνου στην θεση ακροασης και το αναλογο προγραμμα (δυστυχως δεν το ρωτησα)οπου αρχισαμε να μετραμε τον χωρο μου .
Το Spectra Foo της Metric Halo

http://www.mhsecure.com/products/SpectraFoo/

http://mhsecure.com/products/SpectraFoo/sf_pg5.html

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Παν ........METRIC........Αριστον

Πρώτα λοιπόν θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την τόσο ευχάριστη παρέα.
Γιατί πραγματικά το πιστεύω οτι στη ζωή δέν έχει σημασία το χρήμα, τα μηχανήματα και τα υλικά αγαθά αλλα οι φίλοι.
Και πραγματικά όταν έχεις μία παρέα και μοιράζεσαι τη γνώση και τις εμπειρίες είσαι γεμάτος.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ξεχωριστά τους
Βλάση για τη φιλοξενία
Χρήστο και Ανέστη(?) για το κουβάλημα του εξοπλισμού αλλα και για την τόσο όμορφη κουβέντα που είχαμε περι μουσικής και mastering στην ταβέρνα μετά:107:
Άλεξ για τη βοήθεια και...το γλυκό...:105:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Η ωρα ομως του διαφορετικου παιχνιδιου εφτασε ,κατι που σιγουρα ολοι περιμεναμε θα ελεγα με περιεργεια αλλα και ψιλοανυπομονησια να ακουσουμε.......

Τοσην ωρα η κυραMetric απλα περιμενε καρτερικα την σειρα της επι του καναπεως και φυσικα εκληθη να παρει θεση στην συγκεκριμενη αλλα σιγουρα οχι τοσο συνηθισμενη ακροαση.

Στηθηκε λοιπον με τα απλα της καλωδιακια ΧLRια σε καρφι και καρφωθηκε στον προενισχυτη με το AMR εκτος και ως player ηταν το Mac ειτε ως τρανσπορτ ειτε απο τον σκληρο.............και εδω αρχιζει το παραμυθι να παιρνει αλλη τροπη ...

Με το παρων σεταπ βγαινουν εκτος οι λαμπες του player και αυτο φυσικα και παιζουν οι δυο 6H30 -DE supertube με μια λαμπα στην ανορθωση NOS MULLARD 1963 big base του προενισχυτη !

Τα αποτελεσματα αρχιζουν να μας κανουν να κοιταζομαστε μιας και αυτο που διακρινουμε ειναι η ποιο πιστη αναπαραγωγη ,ο μεγαλυτερος αερας στα οργανα και η περιγραφη να γινεται ποιο συγκεκριμενη με ποιο κοντρολαρισμενο το χαμηλο στον χωρο με τα προβληματα που σας ειπα οτι υπηρχαν πριν.....

Το κουλο εδω ομως ηταν οτι παιζοντας με το ανω σεταπ εχεις την αισθηση οτι η συγκεκριμενη καρτα ηχου διορθωνει η μαλλον βελτιωνει τον χωρο εκτοπιζοντας εν μερει τα χωροταξικα προβληματα....

Δυστυχως οι γνωσεις μου σχετικα με αυτα τα θεματα ειναι ελαχιστες και ενω θελω δεν μπορω να τεκμηριωσω σωστα αυτο που εγινε.....ελπιζω ο κυριος Χατζησταμου να μας τα πει εκτενεστερα ωστε να τα μαθω και γω :410::410::410:

Reaction score
777

Όπως είπαμε λοιπόν το σύστημα του Βλάση είναι σίγουρα ένα σύστημα αναφοράς.

Περιλαμβάνει ένα φοβερό ηχείο

• Like
Reactions: PMC

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Σίγουρα θα εκτιμήσει το μη γκρέμισμα των δοκαριών.:103:
Ναι βρε παιδι μου....και τοχα εννοια.......αντε τωρα χειμωνιατικα να πρεπει να ριχνω τα δοκαρια με σκοπο να βελτιωσω την τρυπα στους 160 κυκλους!!!!!!!!!!!!!!!:425::425:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Mac ,Ammara ,σκληροι και καφεδες ....μια ωραια συνταγη για το ξεκινημα του απογευματος μας!!!!!:619::621::610:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.736

Απο την μερια μου θελω να ευχαριστησω θερμα το φιλο Βλαση για την αψογη φιλοξενια που απ την πρωτη στιγμη σε εκανε να αισθανεσαι την ανεση που εχεις στο σπιτι σου, καθως και το ωραιο παρεακι που στηθηκε χτες. Ενα ευχαριστω και στον κυριο Χατζησταμου ο οποιος μας εδωσε τη δυνατοτητα να δουμε απο κοντα κ στην πραξη τις δυνατοτητες ενος ξεχωριστου μηχανηματος τεχνολογιας αιχμης, σαν κρικο ενος οικιακου ηχοσυστηματος υψηλου επιπεδου. Τα σχολια μου απο τις ακροασεις εν καιρω. Ας δωσουμε χωρο στην περιγραφη.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Θα ανεβουν και τα διαγραμματα απο τις μετρησεις που εγιναν ωστε να εχετε μια ποιο κοντινη αποψη για το τι καναμε εμεις τα παλιοπαιδα εψες το βραδυ στο τσαρδι μου!!!!!!!!

Οποτε εσεις που το κατεχετε το αθλημα παρτε θεσεις μαχης και σχολιων!!!

Reaction score
777
Re: Παν ........METRIC........Αριστον

να συνεχίσω με φωτογραφικό υλικό και περιγραφές ή να αφήσω το Βλάση πρώτα?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Τωρα ομως η ωρα της μεγαλης ζημιας.....και μαλλον κατα γενικη ομολογια .....η ωρα οπου μαλλον θα ελεγα οτι ηρθαν τα πανω κατω χωρις να μετακινησουμε τα ηχεια η να αλλαξουμε καποιο η καποια καλωδια παρα μονο να.......

Μας εσκασες ρε παπαρα Βλαση........πες τα γαμ@μενα .......

πολυ ταραχη βρε παιδια ......

Νταμπλας ηχητικος θα ελεγα χωρις ορια οπου ακομα και ο χωρος μασησε και θα ελεγα υποταχθηκε...οσο κουλο η μαλακια να ακουγεται εκ μερους μου!!!!!!!

Μια στιγμη να αναψω ενα παλιοτσιγαρο ....................:616:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Βημα πρωτο....βγαινει εκτος ο προ.

Βημα δευτερο....καρφωνουμε την Metric απευθειας επανω στον Krell.

Bημα τριτον......παταμε play στο προιγουμενο ασμα.

Βημα τεταρτον.........τον ηπιαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Like

Reaction score
777

H συζήτηση άναψε λοιπόν με τον Κυριάκο να ελέγχει μία λάμπα.

απο όλες τις πιθανές γωνίες

• Haha

Reaction score
777

τον Άλεξ να παίζει ξύλο με τα ζιζάνια του Βλάση

και το κτήνος να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.Ε ρε που να ξερε...

Reaction score
777

Η ακρόαση ξεκίνησε με το σύστημα και το setup του Βλάση

Reaction score
777

Ένας ήχος δηλαδή που πάνω κάτω γνωρίζω άριστα.

Η ομάδα άκουγε με ενδιαφέρον το σύστημα

και εμένα να παρατηρώ αν έχει καλά μπάσα.

Reaction score
777

Αστειεύομαι φυσικά...είναι η ώρα του γλυκού...και του παιδιού!!!

και αρχίζει λοιπόν το στήσιμο...

στην αρχή η χαμηλή κάρτα της σειράς χωρίς τον πρό δηλαδή.Αυτή συνδέθηκε στον προ του Βλάση ετσι ώστε να μετρηθεί ο χώρος.

Μικρόφωνα,....Μήλα...κακό...

Reaction score
777

Έγιναν λοιπόν διάφορες μετρήσεις με το ηχείο να μετακινείται σε διαφορετικά μήκη, πλάτη και γωνίες

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.173
Members
38.301
Νεότερο μέλος
902 TV