Παν... METRIC... Αριστον

Reaction score
4.242
Απάντηση: Παν ........METRIC........Αριστον

Απ οτι εχω καταλαβει μια απο τις πολλες λειτουργιες του μετρικ ειναι να συνδεεται με καποιον προενισχυτη και να αποθηκευει τον χαρακτηρα του και στην συνεχεια χωρις αυτον να αναπαραγει συνδεομενος με καποιον ενισχυτη σαν τον προ που ηδη εχει εχει συγκρατηση στην μνημη του.

Ετσι λοιπον μην παραξενευτειται αν δειτε σε καποια εκθεση στο μελλον τον Αλεξη με την μετρικ παραμασχαλα να μπαινει στα δωματια που εχουν τους πιο ακριβους προενισχυτες. Ξερετε τι θα παει να κανει. Βεβαια αν τον παρουνε χαμπαρι οι εταιριες δεν αποκλειεται να αναρτησουν μπλακ λιστ με την φωτογραφια του.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Παν ........METRIC........Αριστον

Η ώρα της μέτρησης με τον Χρίστο να ελέγχει το σύστημα

Κάποιους απο εμάς να κοιτάμε live τη διαδικασία

και τους άλλους να κρύβονται ετσι ώστε να μήν δημιουργούν μία ανθρώπινη μπασοπαγίδα

Reaction score
777

Αφού τελείωσε η διαδικασία μέτρησης του χώρου οπου ο Χρήστος εντόπισε τα προβλήματα συνεχίσαμε σε επίπεδο ακρόασης.

Στην αρχή το metric ως ένα απλό dac.

Reaction score
777

Και στη συνέχεια ως dac-pro απευθείας συνδεδεμένο πάνω στον krell.

Τί να λέμε...Κουνήθηκε το σύμπαν!!!

Να ρωτήστε και τον Άλεξ!!!

• Like
Reactions: PMC

Reaction score
777
Re: Παν ........METRIC........Αριστον

Νομίζω οτι είναι απο τις εμπειρίες που δέν μπορεί κάποιος να περιγράψει με λόγια.

Ευχαριστώ λοιπόν ξανά για το όμορφο αυτό απόγευμα!!!

Θεωρώ οτι είδαμε ένα 7% αυτής της κάρτας.Δηλαδή τη χρήση της ώς ένα απλό, κοινό dac.Η κάρτα αυτή κρύβει πολλά στα σωθικά της απλά χρειάζεται κάποιον με γνώσεις να την ξεζουμίσει και να την χρησιμοποιήσει.

Ευχαριστούμε Βλασάρα!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: Παν ........METRIC........Αριστον

Volume απο την Mertic ,play στο Amarra και ολικη αποκαθηλωση εγκεφαλου!!!!!!!!!!!!

Με τα οργανα να στηνοντε κυριολεκτικα τοσο αληθινα και με μια διαφορετικη ηχητικη προσεγγιση..

Καποια στιγμη λοιπον βαλλαμε ενα απιστευτο νταμερικο σετ του Γιωργου Τρανταλιδη να χτυπαει αλλυπητα μια GABRIEL DRUMS στο album με τιτλο Enthymion οπου τα 115 DBs μας ταλλιαρωσανε τα τυμπανα σε πραγματικα πολυ δυνατη ενταση.......ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΝΝΟΩ......και αυτο που κυριολεκτικα μου μαμησε το μυαλο ηταν η αισθηση του δερματος της Gabriel και η τρομακτικη περιγραφη του οργανου .......εδω τα ειδα ολα!!!!!!!!!!!!

Με πιατινια αερινα ,παχια και οχι λεπτοηχα οπως εν μερη περιμενα οτι θα ακουσω.....λαθος μου.....την πατησα πραγματικα!!!!!!

• Like

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.734

Αρχικα λιγα λογια για το συστημα του Βλαση. Ειναι απο τους λιγους τυχερους κατοχους των συγκεκριμμενων B&W που τα ακουν να οδηγουνται πραγματικα. Το συστημα συνδιαζει δυναμη, ελεγχο, φινετσα, και ο προενισχυτης με αυτο το μοναδικο cdp φερνουν το συστημα πολυ κοντα στα ανθρωπινα μετρα, στρογγυλευοντας το οπου κ οσο πρεπει, χωρις να ακουγεται ποτε aggressive υψηλα. Μεσαιες, μεσουψηλες για ρεσιταλ, πολυ καλη εικονα σε πλατος κ βαθος, συνυπολογιζομενων παντα των αδυναμιων ενος οικιακου χωρου ακροασης.
Προσωπικα θεωρω οτι ειναι ενα συστημα με το οποιο χαιρεσαι να ακους μουσικη, ξεκουραστα, και για πολλα χρονια.

Το εντυπωσιακο ηταν οταν μπηκε η Metric σαν προ πανω στον Krell. Ολα εγιναν ενα κλικ πιο σαφη, στο κομματι με τα τυμπανα σου εδινε την εντυπωση οτι ο Krell γεμιζε καλυτερα, κ ο ελεγχος κ το σωμα απιστευτο μιας κ ο τελικος δεν αστειευεται.

....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

Αυτο που ακομα με κανει να απορω ειναι μια ερωτηση που εχω κανει αρκετες φορες στον εαυτο μου.........που στα διαλα πηγαν τα προβληματα του χωρου?

Πως εν μερη μαζευτηκε το χαμηλο και εγινε ποιο μετρημενο και ποιο στρογγυλο?

Τωρα θα μου πειτε..φταινε οι λαμπες του προ η του cd player που εχεις......δεν ξερω, μπορει ,παροτι φημηζοντε για την ταχυτητα τους ....δεν μπηκαν επανω τυχαια ομως...ψαχτηκαν και δοκιμαστηκαν πριν καρφωθουν επανω......

Ελεγα το μεσημερι στον Μανωλη οτι εχω την εντυπωση οτι στο συστημα μου να δεις οτι θα εχω μια λεπτυνση και μια εν μερη υψιλοηχη αναλυση και ειχα αυτους τους ενδοιασμους μεχρι που διαψευτηκα .....και σας το λεω με μεγαλη ειλικρινια..........

Δεν πουλαω αναλογα προιοντα η την Metric Halo...ενας απλος ακροατης ειμαι με καποιες γνωσεις....λιγες θα ελεγα αλλα με πολλα χρονια ψαξιματος,πολλες ακροασεις σε συστηματα που κοστιζουν οσο μια Boxter και βαλλε ,με 5 φορες επισκεψη στις εκθεσεις της Γερμανιας στο MOCH στο Μοναχο και σιγουρα με καποιες λαθος αγορες του παρελθοντος και πολλα χρηματα πεταμενα θα ελεγα σε διαφορες τσεπες.........

Τ ο μηχανημα αυτο με εκανε να αισθανομαι οτι η ανατροπη απο τα τετριμενα ειναι ευκολη βασιζομενη στην λογικη που θα ελεγα την αποφευγουμε μιας και μας τα εμαθαν αλλοιως μιας και με καποιο τροπο μας εδιωχναν απο το κομματι της εισοδου των επαγγελματικων μηχανων σε ενα η και σε ολα τα συστηματα!!!!!!!!

Τελικα αξιζει να μην φοβασαι την ανατροπη απο καποια status που μεχρι τωρα προσκυνας........status που θεωρουνται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ δεδομενα στο τι σημαινει Ηι Εnd.....

• Like

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Να'μαι κι εγω.
Απουσια λογω ανωτερας βιας(τελος καλο-ολα καλα)
Θα ποσταρω αργοτερα και λιγες φωτο αυριο.
Εν συντομια............παραδεισος(οχι Αμαρουσιου).
Επρεπε να το ζησω για να δικαιουμαι να λεω "τα'λεγα και πριν ακουσω".
Αν μονο το dac παιζει ετσι.........τοτε τι θα γινετε οταν μπουν στο παιχνιδι και ολα τα σεα και τα μεα της ?
Μονο ενας φραγμος υπαρχει.Οι κατεστημενες αντιληψεις και η στουντιαδικη μορφη της.
Μετα υπαρχει μονο .....Μ Ο Υ Σ Ι Κ Η.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.414

ρε αφού η μέτρικ είναι απλά μια κάρτα!

μα έλεος, σιγά να μη παίζει και καλά....

πάει το Hi-End, το σκοτώσατε πανάθεμά σας...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.734

....αυτο που με εντυπωσιασε με τη Metric ειναι το ποσες δυνατοτητες συγκεντρωνει αυτο το μαγικο κουτακι, και ποσα προβληματα απο αυτα που ταλανιζουν οποιονδηποτε απο μας εχει στησει ενα καλο συστημα στο χωρο του με τις οποιες αδυναμιες αυτου.
Δεδομενα το μαγικο κουτακι λοιπον ειναι ενας απολυτου υψηλης πιστοτητας προενισχυτης-dac, κ αυτο το ακουσαμε.

Αυτο που ακουσα και μου αρεσε ειναι η αντιμετωπιση "τις αδυναμιες του εκαστοτε χωρου, εδω πρεπει να τις μετατρεπουμε σε προτερηματα"

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706

ρε αφού η μέτρικ είναι απλά μια κάρτα!

μα έλεος, σιγά να μη παίζει και καλά....

πάει το Hi-End, το σκοτώσατε πανάθεμά σας...
Να και η παρθενα αισθανομενη δικαιωση........ποιος την ακουει τωρα...........:142::142::434::434:

Νομιζω τωρα οτι ηρθε η ωρα της ενεργης πολυενισχυσης....................ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ CROSS......................τωρα να δειτε τι θα πει η ....ΠΑΡΘΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
777

Νομιζω τωρα οτι ηρθε η ωρα της ενεργης πολυενισχυσης....................ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ CROSS......................τωρα να δειτε τι θα πει η ....ΠΑΡΘΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δέν έχω ζήσει ενεργό b&w αλλα πραγματικά δέν μπορώ να φανταστώ πώς θα είναι το αποτέλεσμα.

Βέβαια...Θα θές 3 krell!!!!:107:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.706
Απάντηση: Re: Απάντηση: Παν ........METRIC........Αριστον

Δέν έχω ζήσει ενεργό b&w αλλα πραγματικά δέν μπορώ να φανταστώ πώς θα είναι το αποτέλεσμα.

Βέβαια...Θα θές 3 krell!!!!:107:

Ναι ρε γαμωτο.............και θα ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1.685

Εχω κατι καλα επαγγελματικα για πουλημα, σκετο live σας λεω, να φερω τιποτα κατα κει?

Τσαμπα πραμα, σε εσας θα κανω και ειδικες τιμες...χαιενταδηκες...

Μην μου τρελενετε το νεαρουλη μας βρε... :116:

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
390

Το δωμάτιο του Βλάσση είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα δωματίου με + και - αφου δεν είναι φτιαγμένο απο την αρχή για ακροάσεις.

Ένα καλο είναι πως ακούει σχετικά κοντά οπότε η ακρόαση έχει αρκετή direct πληροφορία. Υπάρχει μεγάλη ασσυμετρία δεξιά - αριστερά που φαίνεται στις μετρήσεις θορύβου πλήρους φάσματος αλλά ακούγεται έντονα και με το αυτί.

Αυτό είναι κοινότατο πρόβλημα σε συστήματα οικιακά που (ευτυχώς για την ψυχολογία) οι περισσότεροι βέβαια δεν γνωρίζουν.

Παρακάτω είναι οι μετρήσεις δεξιού - αριστερού καναλιού.

Left :

Right :

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.019
Members
38.278
Νεότερο μέλος
lagoudas1957