- Reaction score
- 88.834
Γιατι όχι, καλό μου φαίνεταιή να την κάνουμε όπως το Μουντιάλ...κάθε χρόνο κ άλλη πόλη![]()
Γιατι όχι, καλό μου φαίνεταιή να την κάνουμε όπως το Μουντιάλ...κάθε χρόνο κ άλλη πόλη![]()
Το είδα χτες με το "κούρεμα" στο acount μου αλλά δεν το έκανα θέμα. Θα απαντήσω μόνο σαν τον Μάρκου..εμείς νιμα δεν σε ξεχνάμε πάντως ...να ξερς![]()
Tο 15χρονο δεν είναι ένα πιτσιρίκι που αδυνατεί να κατανοήσει τι έγινε τότε.Ασε μας ρε θείο που θες το πιτσιρικι 15 χρονών να κατανοήσει και να βιώσει στο κεφαλάκι του τι έγινε πριν 200 χρόνια. Να τελειώσει να πάει για καφε με τα γκομενέτα θέλει (όπως καναμε και εμείς όταν ήσαντο 15), όχι να συναγωνιστεί τον ουκά στο βήμα...
Όταν μεγαλώσει θα μάθει αν θέλει και θα καταλάβει αν νιώθει από μόνο του αρκετά πράγματα.
Στο ενδιάμεσο όμως...να δώσουμε και εμείς κάτι, κάνα παράδειγμα, καμιά προσπάθεια κάτι ρε αδερφε....
Μακάρι να το βλέπουμε όλο και ποιο συχνά. Είναι ότι ποιο υγειές να διακομωδούν οι έφηβοι μας φασιστικά έθιμα.Αυτό δεν πρέπει να το ξαναδούμε.
Αυτό δεν πρέπει να το ξαναδούμε.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑΜακάρι να το βλέπουμε όλο και ποιο συχνά. Είναι ότι ποιο υγειές να διακομωδούν οι έφηβοι μας φασιστικά έθιμα.
είδες πως αλλάζουν οι καιροί?Αρχες του 1980 στο ΑΠΘ γινοταν σκοτωμος μεταξυ των μελων της ΚΝΕ για μια προσκληση για την παρακολουθηση της παρελασης στην κοκκινη πλατεια.
Αν το βλέπεις σαν φασιστικό έθιμο τότε τι να πω.Μακάρι να το βλέπουμε όλο και ποιο συχνά. Είναι ότι ποιο υγειές να διακομωδούν οι έφηβοι μας φασιστικά έθιμα.
φιξντΜακάρι να το βλέπουμε όλο και ποιο συχνά. Είναι ότι ποιο υγειές να διακομωδούν οι έφηβοι μαςφασιστικάτα έθιμα και την καθεστηκυία τάξη.
Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στη διακωμώδηση και τη γελοιοποίηση. Το πρώτο, το κάνουν έξυπνοι άνθρωποι εκεί που πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει. Το δεύτερο, το κάνουν οι "εξυπνάκηδες", χωρίς να σταθμίζουν παραμέτρους και καταλήγουν να γίνονται ο περίγελος. Αν σε κάποιους δεν αρέσουν οι παρελάσεις, πολύ απλά, μη συμμετάσχουν, δεν είναι υποχρεωτικό. Αν διαφωνούν με τις παρελάσεις, μπορούν να εκφράσουν τη διαφωνία τους με κόσμιο τρόπο και στη τελική, να κινητοποιήσουν το κόσμο για να μιλήσει η πλειοψηφία για το τί θέλουν να γίνει.Μακάρι να το βλέπουμε όλο και ποιο συχνά. Είναι ότι ποιο υγειές να διακομωδούν οι έφηβοι μας φασιστικά έθιμα.
είσαι έφηβος 15χρονος;ΣΩΣΤΑ!
ΑΝ ΒΓΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΠΑΡΕΛΑΣΗ (ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ?)
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ...
Γιατί, είναι υποχρεωτική για όλους τους μαθητές; Δεν έχουν το δικαίωμα να απέχουν, αν δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν;είσαι έφηβος 15χρονος;
το gay parade είναι υποχρεωτική παρέλαση στα σχολεία;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ....είσαι έφηβος 15χρονος;
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ....το gay parade είναι υποχρεωτική παρέλαση στα σχολεία;
δηλαδή μπορούν αυριο να πουν οι μαθητές δεν θελουμε παρέλαση και δεν θα γίνει μαθητική παρέλαση;Γιατί, είναι υποχρεωτική για όλους τους μαθητές; Δεν έχουν το δικαίωμα να απέχουν, αν δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν;