- Reaction score
- 8
Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα τη πολύτιμη βοήθειας σας για την αγορά ενός αξιόλογου HiFi (ενισχυτή-ηχεία).
Τα χαρακτηριστικά της περίπτωσης μου ειναι τα εξής
Budget :2500€
Χώρος 35 τ.μ με τραπεζαρία (ενιαίος)
Αποστάσεις
Μεταξύ ηχείων : 2,5 με 3 m
Απο πίσω τοίχο : 0,5m
Απο τον ακροατή :2,5 με 3 m
Όπως έγραψα και στον τίτλο αγαπάω σχεδόν ολα τα είδη μουσικής αλλά μου αρέσει ιδιαίτερα η Rock - Blues (ακούω και Jazz βέβαια)
Μου αρέσει σαν ενισχυτής αρκετά ο aiolos plus του τσακιριδη , αλλά σαν ηχεία μέχρι στιγμής έχω ακούσει
-Audio physics (δεν θυμάμαι πια)
-Rois Status 8.4
-Focal Chorus 816V
Μου άρεσαν τα Focal περισσότερο.
Για αρχή θα παιζω απο laptop υψηλής ανάλυσης αρχεία και ύστερα σκέφτομαι να μπω στο χώρο του βινυλίου.
Θέλω να πάρω κάτι που θα ειμαι ευχαριστημενος απο την αρχή γιατί δεν διάθετω ούτε το αυτί (μουσικά εννοώ) ούτε και τα χρήματα να αλλάζω μηχανήματα συνεχώς.
Σας ευχαριστω για τον χρόνο σας και τις γνώμες σας!
Θα ήθελα τη πολύτιμη βοήθειας σας για την αγορά ενός αξιόλογου HiFi (ενισχυτή-ηχεία).
Τα χαρακτηριστικά της περίπτωσης μου ειναι τα εξής
Budget :2500€
Χώρος 35 τ.μ με τραπεζαρία (ενιαίος)
Αποστάσεις
Μεταξύ ηχείων : 2,5 με 3 m
Απο πίσω τοίχο : 0,5m
Απο τον ακροατή :2,5 με 3 m
Όπως έγραψα και στον τίτλο αγαπάω σχεδόν ολα τα είδη μουσικής αλλά μου αρέσει ιδιαίτερα η Rock - Blues (ακούω και Jazz βέβαια)
Μου αρέσει σαν ενισχυτής αρκετά ο aiolos plus του τσακιριδη , αλλά σαν ηχεία μέχρι στιγμής έχω ακούσει
-Audio physics (δεν θυμάμαι πια)
-Rois Status 8.4
-Focal Chorus 816V
Μου άρεσαν τα Focal περισσότερο.
Για αρχή θα παιζω απο laptop υψηλής ανάλυσης αρχεία και ύστερα σκέφτομαι να μπω στο χώρο του βινυλίου.
Θέλω να πάρω κάτι που θα ειμαι ευχαριστημενος απο την αρχή γιατί δεν διάθετω ούτε το αυτί (μουσικά εννοώ) ούτε και τα χρήματα να αλλάζω μηχανήματα συνεχώς.
Σας ευχαριστω για τον χρόνο σας και τις γνώμες σας!