- Reaction score
- 6.208
Μιας και θα πας ηχοεκφραση ρωτα αν εχουν ακομα τα MA Silver 10 τα εκθεσιακα που ειχαν και ακουσε τα οσο μικρη σημασια και αν εχει αυτο μιας και σε καθε χωρο δε παιζουν το ιδιο....
Να τα ακούσεις βέβαια, είναι πολύ καλά. Ίσως είναι λίγο overkill για 35τμ, έχουν πολύ μπάσο και μπορούν να γεμίσουν και μεγαλύτερους χώρους. Μην διανοηθείς βέβαια να τα οδηγήσεις με λάμπες, ούτε με 45W solid-state, τα 2 8ιντσα woofer θέλουν ρεύματα... Δεν είναι τυχαίο ότι η ΜΑ για τα Silver 10, αλλά και για τα μικρότερα 8 προτείνει 80W απόλυτο minimum.Μιας και θα πας ηχοεκφραση ρωτα αν εχουν ακομα τα MA Silver 10 τα εκθεσιακα που ειχαν και ακουσε τα οσο μικρη σημασια και αν εχει αυτο μιας και σε καθε χωρο δε παιζουν το ιδιο....
Θα μπορούσε να εκληφθεί και ως πρόταση (αφου ξερογλύφεσαι)Μια μικρή παράκλιση και από μένα (πρόταση δεν έχω). Αν μπορείς ρώτα τιμή πληρωτέα για τα LS50w.
Καλησπέρα φίλε μου.Μια πολύ καλή λύση στα χρήματα σου είναι τα Dynaudio LYD-48 με κάποιον μικρό περιορισμό στο χαμηλό αλλά με πολύ καλή απόδοση στο υπόλοιπο φάσμα για το budget σου.Με τα υπόλοιπα χρήματα παίρνεις ή κάποιο DAC που σου πρότειναν τα παιδιά η καποιο μεταχειρισμένο που θα βρεις σε ευκαιρία και τέλος.Θα έχεις ένα πολύ απλό σύστημα το οποίο όμως θα ζηλεύουν πολλοί δεδομένων των χρημάτων που θα έχεις δαπανήσει και της απλότητας του συστήματος σου.Στα συν ειναι και τα ρυθμιστικά τονικότητας από πίσω που σίγουρα θα χρειαστείς για το ηχείο που θα βρίσκεται στην γωνία μπας και παίξουν σωστά.
Μα για αυτό έγραψα για περιορισμό στο χαμηλό.Και να παίζει καλά και να παίζει full range σε αυτό το budget δεν.
αυτό είναι near- to midfield monitor for studios ενω θα ακουει απο τα 3 μετρα.
δεν ειναι το χαμηλο. εχει ειδικη διασπορα για να ακους απο το 1μ.Μα για αυτό έγραψα για περιορισμό στο χαμηλό.Και να παίζει καλά και να παίζει full range σε αυτό το budget δεν.
Έχεις κάποια δική σου μέτρηση του ηχείου off axis?Γιατί από τις μετρήσεις που δίνει η εταιρεία αλλά και από τις μονάδες που φοράει εγω δεν διαπιστώνω κάτι τέτοιο.Οποτε δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω την εταιρεία.δεν ειναι το χαμηλο. εχει ειδικη διασπορα για να ακους απο το 1μ.
Αυτό σημαίνει πως λειτουργεί και πιό κοντά, όχι οτι δεν θα παίξει σωστά σε μεγαλύτερη απόσταση.
αυτό είναι near- to midfield monitor for studios ενω θα ακουει απο τα 3 μετρα.
Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιους τέτοιους ενισχυτές;Τα 2 presonus που προτάθηκαν πριν συν 2 jbl lsr 308 (620+360) συν ενισχυτης AV με προενισχυτικά στάδια (συμπεριλαμβάνει και ντακ, ιντερνετικο ραδιοφωνο, bluetooth, κ.λ.π). Σύνολο ίσως και κατω από 2.000, αναλόγως απαιτησεων.
Πολύ όμορφα φαίνονται αλλά δυστυχώς εκτός budget.Klipsch The Fifteens
Με 3 χιλιάρικα περίπου τα παίρνεις όλα!
Mε ένα τηλέφωνο στον Λάιο μαθαίνεις λεπτομέρειες.
Π.χ https://www.avsite.gr/forum/threads...πείας-2-2-χρόνια-εγγύηση.164125/#post-2281154Μπορεί κάποιος να προτείνει κάποιους τέτοιους ενισχυτές;
Θα με ενδιέφερε ο συγκεκριμένος συνδυασμός.Οχι τόσο απαραίτητο με τα jbl αλλά γενικά (ίσως με κάποιο πιο ακριβό πχ focal κτλ).