A
amoustakas
Guest
Jiovani καλορίζικα και καλοάκουστα. Είσαι άρχοντας.
εχει audio show στο zhoushan;;;Μπράβο και πολλά respect!
PMC Twenty.26 με Devialet 200 έχω εδώ και 4 χρόνια και δεν σου κρύβω ότι πάλι για PMC θα κινηθώ μόλις τελειώσει η αναζήτηση νέας οικίας....
Τα ηχεία αυτά τα είχα ακούσει στην Κίνα, σε ένα audio show στο Ζουσάν και μου είχαν πέσει τα σαγόνια. Φοβερά πραγματικά!
Είχε γίνει στην καινούργια πόλη το 2013. Και εγώ τυχαία το βρήκα, είχα πάει για immigration formalitiesεχει audio show στο zhoushan;;;
και να μην εχω παει 20 φορες....
Τέλος δρόμου, μπράβο!
Αλλά αφού έφτασες ως εδώ, κάνε και το τελευταίο βήμα.
Αν μου επιτρέπεις μια προσθήκη στη φωτό σου:
Κι εγώ με τη σειρά μου, θα ήθελα να τονίσω όσο το δυνατόν περισσότερο (φανταστείτε bold στον κύβο και γραμματοσειρά Νέο.568) την αναγκαιότητα ενός κεντρικού ηχείου, όμοιων μεγαφώνων με τα κυρίως ηχεία (τερατάκι).
Εκτιμώ, ότι ιδίως τέτοια ηχεία, είναι κρίμα από το θεό να παίζουν χωρίς κεντρικό, ακόμα και μονοφωνικά βινύλια.
Αλήθεια.
χαχα.. Σωστά !!Δεν πάτε καλά.... ακόμα να συνέλθει η γυναίκα μου....
[DOUBLEPOST=1553184297][/DOUBLEPOST]Σιγά σιγά ....κάτι θα γίνει !
[DOUBLEPOST=1553184424][/DOUBLEPOST]
Βάλε ίδια και για Atmos. Κανονικά έτσι πρέπει.Δεν πάτε καλά.... ακόμα να συνέλθει η γυναίκα μου....
Βάλε ίδια και για Atmos. Κανονικά έτσι πρέπει.
Εκεί πάνω ψηλά δεν θα ακούγεται σωστά το κεντρικό. Το ειχα δοκιμάσει και εγώ καποτε και για πολύ καιρό ειχα μείνει με τα στριφόνια στο ταβάνι.
Το “Π” θα κατέβει όσο χρειάζεται, και στο ηχείο θα δοθεί και κλίση προς τα κάτω.Εκεί πάνω ψηλά δεν θα ακούγεται σωστά το κεντρικό. Το ειχα δοκιμάσει και εγώ καποτε και για πολύ καιρό ειχα μείνει με τα στριφόνια στο ταβάνι.
Ναι τα main είναι πολύ ψηλά και αν κατέβει χαμηλά και δεν εμποδίζει την οθόνη μπορει και να δουλέψει. Εγώ δεν το ειχα πετύχει, ήταν έντονη η κατευθυντικοτητα του ήχου. Βέβαια εδώ μιλάμε για αλλη κλάση ηχειων. Φαντάζομαι για να το έχει και κάνει κι ο άλλος θα παιζει.Το “Π” θα κατέβει όσο χρειάζεται, και στο ηχείο θα δοθεί και κλίση προς τα κάτω.
Έτσι το ηχείο θα είναι αρκετά χαμηλά, σχεδόν στο ίδιο ύψος με τα main.
Μια χαρά θα ακούγεται. Καλύτερα από το να είναι στο πάτωμα.
Τς-τς-τς... αυτοι οι κυλινδροι...attack wall το λεν στο χωριο μου.Πςςςςςςςςςςςς
Κι αυτοί οι κύλινδροι από πίσω, είναι πολύ ωραία πράματα!