- Reaction score
- 136.518
Φαντάζεσαι να έγραφα "Και τα ατάκ γουόλ πίσω, είναι πολύ ωραία πράματα!"? Μόνο συ θα καταλάβαινες, μ@λακία, ε;Τς-τς-τς... αυτοι οι κυλινδροι...attack wall το λεν στο χωριο μου.
Φαντάζεσαι να έγραφα "Και τα ατάκ γουόλ πίσω, είναι πολύ ωραία πράματα!"? Μόνο συ θα καταλάβαινες, μ@λακία, ε;Τς-τς-τς... αυτοι οι κυλινδροι...attack wall το λεν στο χωριο μου.
Μπραβο σου φιλε Γιαννη, μπραβο σου καπετανιε μου!
πολυ ομορφα πραγματα, εντυπωσιακα ηχεια, εντυπωσιακο σετ-απ / κοσμημα για το σαιτ μας και οχι μονο!
Οταν κατεβω Αθηνα κι εχω χρονο, θα χαρω πολυ να το ακουσω!
Ωραιο πραμα τα μεγαλα ηχεια παντως, αλλη κατασταση, αναντικαταστατα θα ελεγα!
Μπραβο και παλι μπραβο μπραβο, ωραιο ιστορικο!
keep on!
Ίδια θα ήταν εμφανισιακά τα ηχεία αυτά στην ενεργή μορφή τους βρε!
Απλώς ξεπερνάνε τα 100 χιλιάρικα ως ενεργά!
Ε, οχι ακριβώς ίδια...Ίδια θα ήταν εμφανισιακά τα ηχεία αυτά στην ενεργή μορφή τους βρε!
Απλώς ξεπερνάνε τα 100 χιλιάρικα ως ενεργά!
Αυτό το κάνει το Foobar2000 σε έναν υπολογιστή. Από εκεί και μετά παίρνεις ένα πολυκάναλο audio interface για να πάρεις 6 αναλογικά κανάλια σήματος να ταΐσεις τους τελικούς. Και ξεχωριστό σήμα για sub, αν θες.Τιμη για το κροσοβερ .https://www.moon-audio.com/bryston-bax-1-digital-crossover.html
Τα οποία παίρνουν το xlr του κάθε καναλιού ( από τον προενισχυτη)και το χωρίζουν σε Τρεις δρόμους ( σε τρία xlr )
Το κάθε ένα από αυτά τα τρία xlr του κάθε καναλιού θα οδηγήσει και έναδρομο σε κάθε τελικο ενισχυτή.
Αυτό έχει μπει στο προγράμμα ....
Το κεντρικό όμως...
Trinnov θα πάρει, όπως λέει και ο τερματογκάζης, και θα πουλήσει όλα τα άλλα που έχει: Dac, Marantz, pro, και το κακό συναπάντημα. Θα έχει και πολυκάναλο προ, και σούπερ dac, και το καλύτερο eq, ακόμα και crossover αν θελήσει να το κάνει ενεργό (υπερβολή κατά την γνώμη μου, προηγείται το κεντρικό και τα surround...και τα atmos ).Ωραίο εξάρτημα αυτό το Bryston.
Trinnov θα πάρει, όπως λέει και ο τερματογκάζης, και θα πουλήσει όλα τα άλλα που έχει, Dac, Marantz, pro, και το κακό συναπάντημα. Θα έχει και πολυκάναλο προ, και σούπερ dac, και τι καλύτερο eq, ακόμα και crossover αν θελήσει να το κάνει ενεργό (υπερβολή κατά την γνώμη μου, προηγείται το κεντρικό και τα surround...και τα atmos ).
Απλώς δεν το ξέρει ακόμα