P
PMC
Guest
Η εταιρία υπάρχει από το 1991.........σχεδόν 29 χρόνια.Εταιριάρα φίλε!! Χρόνια πολλά λοιπόν!!!!![]()
![]()
Έβαλα αυτό το βίντεο που είναι από τα 20 γιατί το βρήκα ενδιαφέρον.....
Σορρυ αν σε μπέρδεψα Στέλιο μου
Η εταιρία υπάρχει από το 1991.........σχεδόν 29 χρόνια.Εταιριάρα φίλε!! Χρόνια πολλά λοιπόν!!!!![]()
![]()
Δηλαδη,κατα τη γνωμη σου,2 τρανσπορτ παιζουν πανω κατω το ιδιο,επειδη φορανε εναν απλο μηχανισμο αναγνωσης;Πχ ενα Blue Sky BD player με ενα Chord Blu MK2?Θεωρητικά, έχει κάποια πλεονεκτήματα το ρουν, και έστω με πολύ μικρή διαφορά, θα πρέπει να παίζει καλύτερα το ρουν.
Βεβαίως η όποια "διαφορά" δεν αξίζει τον κόπο να αποτελέσει αιτία "συγκριτικών ακροάσεων", ώστε να "αποδείξει" κανείς του λόγου το αληθές.
Δεν χρειάζεται.
Λίγη σοβαρότητα χρειάζεται.![]()
Ε αυτο θυμηθηκα!Δηλαδη,κατα τη γνωμη σου,2 τρανσπορτ παιζουν πανω κατω το ιδιο,επειδη φορανε εναν απλο μηχανισμο αναγνωσης;Πχ ενα Blue Sky BD player με ενα Chord Blu MK2?
Βάρα αλύπητα. Ζήτω το Hi End. Κάτω τα Pdf!!!Ε αυτο θυμηθηκα!
Γιατι ο ΝΕ5532 ειναι καινουριος;Παρολα αυτα οι μισοι εδω μεσα τον βγαζουν κορυφαιο!
![]()
Δεν είπαμε ότι ο 5532 είναι κορυφαίος. Είπαμε ότι σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα. Τώρα, αν σε βολεύει να υποστηρίζεις ότι είπαμε το πρώτο, για να φανείς ακόμα μια φορά ειδήμων και όλοι οι υπόλοιποι άσχετοι, τι να πω. Να το κοιτάξεις.Ε αυτο θυμηθηκα!
Γιατι ο ΝΕ5532 ειναι καινουριος;Παρολα αυτα οι μισοι εδω μεσα τον βγαζουν κορυφαιο!
![]()
Δε θελω να βγαλω το θεμα off topic γιατι ειναι απο τα σοβαροτερα θεματα εδω μεσα και θα ηθελα να επιστρεψουμε συντομα στο βασικο περιεχομενο του!Δεν είπαμε ότι ο 5532 είναι κορυφαίος. Είπαμε ότι σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα. Τώρα, αν σε βολεύει να υποστηρίζεις ότι είπαμε το πρώτο, για να φανείς ακόμα μια φορά ειδήμων και όλοι οι υπόλοιποι άσχετοι, τι να πω. Να το κοιτάξεις.
Και εκτός τόπου και χρόνου είναι αυτός που άλλα του λένε και άλλα καταλαβαίνει.Δε θελω να βγαλω το θεμα off topic γιατι ειναι απο τα σοβαροτερα θεματα εδω μεσα και θα ηθελα να επιστρεψουμε συντομα στο βασικο περιεχομενο του!
Λοιπον,δεν ειπατε κορυφαιος αλλα αυτο αφησατε να εννοηθει διοτι τον συγκρινατε με αποδεδειγμενα κατα πολυ ανωτερο μηχανημα,βγαζοντας τον ισαξιο.
Ασχετος δεν ειναι αυτος που αποδεικνυει τον ισχυρισμο του αλλα αυτος που επιμενει χωρις να γνωριζει...
Δε θελω να βγαλω το θεμα off topic γιατι ειναι απο τα σοβαροτερα θεματα εδω μεσα και θα ηθελα να επιστρεψουμε συντομα στο βασικο περιεχομενο του!
Ντροπή σου !![]()
α ρε Γιάνννη.........χαλιά έχουμε βάλει.....οίκτο!
να εύχεσαι να βρω που πετάχτηκε η μύξα![]()
Ωραία ερώτηση αυτή!Φιλε Γιαννη,καλημερα!
Ειχες σκεφτει καθολου και τα Fenestria?
Αν ναι,γιατι τα απερριψες;
Ο αλεξ ζαπαντης όταν είχε έρθει στο σπίτι μου είχε πει ότι θα έπρεπε να είχα πάρει 5 bb5 xlr ενεργάΓια το bb5xbd συμφωνώ και εγώ. Ας άκουγες μόνο δικαναλο μετά
Το ίδιο μιντ έχει .Αν μπορεί να πάει mid των Fenestria στα BB5, τότε θα μιλάμε για το (σχεδόν) απόλυτο.
Nope.Ο αλεξ ζαπαντης όταν είχε έρθει στο σπίτι μου είχε πει ότι θα έπρεπε να είχα πάρει 5 bb5 xlr ενεργά
Ε ρε .....τρελα!
Υ.Γ για τον τέρμα τον γκάζι με πέρασε ?
...