Παρουσίαση συστήματος... PMC

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.536
Το εντυπωσιακό με τον Τουλ, δεν είναι ότι δεν έκανε ο ίδιος τις μετρήσεις και την ισοστάθμιση στο σεταπ του.

Είναι άλλο: το ότι δεν έκατσε να φτιάξει ηχεία για πάρτη του, αλλά προμηθεύτηκε έτοιμα, του εμπορίου.

Προσωπικά, αν είχα τις γνώσεις και τα κονέ του Τουλ (ιδίως στην χαρμαν), θα έφτιαχνα ηχεία μοναδικά για μένα, επακριβώς στις ανάγκες του χώρου μου..
Ο Τουλ εδώ μας "διδάσκει" όχι πως τα έτοιμα ηχεία είναι καλύτερα αλλά το να είμαστε χαλαροί... και στο κυνήγι του ..."απόλυτου" να μην παθαίνουμε παράκρουση και εμμονές....
Μουσικούλα είναι, το πρώτο σημαντικό είναι να μην ενοχλεί κάτι, πράγμα που λίγο πολύ ακόμα και εμείς με τα σούπερ οικονομικά συστήματα το έχουμε επιτύχει...
"Κατηγορούνται" πολλές φορές μέλη πως έχουν απόκριση "το φιδάκι ο Διαμαντής", πως είναι άμπασοι κλπ κλπ, οι ίδιοι όμως διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους πως ακούνε τέλεια.... ε μια χαρά λοιπόν!!!
Τουλ! (νομίζω κάπου γράφει ή είπε πως είναι υπερβολή και το ...εξειδικευμένο treatment σε οικιακούς χώρους που έχουν τέλος πάντων 2-3 έπιπλα και 2 μπιχλιμπίδια στους τοίχους... αλλά δε μπορώ να το βρω...)

Reaction score
239
Το εντυπωσιακό με τον Τουλ, δεν είναι ότι δεν έκανε ο ίδιος τις μετρήσεις και την ισοστάθμιση στο σεταπ του.

Είναι άλλο: το ότι δεν έκατσε να φτιάξει ηχεία για πάρτη του, αλλά προμηθεύτηκε έτοιμα, του εμπορίου.

Προσωπικά, αν είχα τις γνώσεις και τα κονέ του Τουλ (ιδίως στην χαρμαν), θα έφτιαχνα ηχεία μοναδικά για μένα, επακριβώς στις ανάγκες του χώρου μου..

Κατά 99% θα χρησιμοποιούσα για το πάνω μέρος του φάσματος την κόρνα του Μ2 παντού, σε όλους τους δορυφόρους, και κάποιο μεγάφωνο χαμηλών (από τη γκάμα της JBL) για κάθε θέση, αναλόγως απόστασης ακρόασης.
Έχω και εγώ μια απορία. Γιατί η Χαρμάν δεν βγάζει ένα πρόσσεσορ ανάλογο Τρινόφ. Έχουν Λέξικον, Τζ Μπι Ελ, Σύνθεσής και τα επαγγελματικά κομμάτια στον κάθε τομέα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.210
Ναι, ok, ωραιο το ποστ, συλλογη κομικ να ανταλλαξουμε εχεις τελικα?
Επειδη βλεπω κατι τευχη Λουκυ λουκ να ποσταρονται.
Δεν ανταλλάσσω κόμιξ όπως δεν το κάνω και για...τη ζωή μου. :sneaky:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.018
Έχω και εγώ μια απορία. Γιατί η Χαρμάν δεν βγάζει ένα πρόσσεσορ ανάλογο Τρινόφ. Έχουν Λέξικον, Τζ Μπι Ελ, Σύνθεσής και τα επαγγελματικά κομμάτια στον κάθε τομέα
Το synthesis είναι Trinnov.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.076
Το ντιρακ ως λογισμικό διατίθεται για αγορά σε όλους τους κατασκευαστές, οπότε το βρίσκεις ενσωματωμένο σε πληθώρα συσκευών.

Τα μεγάλα μηχανήματα από Στορμ όντιο, 16+ κανάλια με ντιρακ, με διαφορετικές στάμπες κυκλοφόρησαν κι από άλλες φίρμες.

Το λογισμικό του τρινοβ κυκλοφορεί μόνο στην τρινοβ, ενώ το χαρμαν γκρουπ απ'οτι φαίνεται είναι το πρώτο που το κυκλοφόρησε με τη δική του στάμπα στην κορυφαία σειρά συνθεσις.

Είναι βέβαιο πως οι Γάλλοι δε πουλάνε φτηνά το τομάρι τους, ενώ ταυτόχρονα το θέμα των πιστοποιημένων καλιμπρέιτορ στο ανωτέρω λογισμικό, είναι επίσης στριμωγμένο.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.018

Κατά 99% θα χρησιμοποιούσα για το πάνω μέρος του φάσματος την κόρνα του Μ2 παντού, σε όλους τους δορυφόρους, και κάποιο μεγάφωνο χαμηλών (από τη γκάμα της JBL) για κάθε θέση, αναλόγως απόστασης ακρόασης.
Μ2 θα ήθελε και αυτός, αλλά έφαγε την παντοφλιά και πήρε Revel (Harman φυσικά)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.076
Μ2 θα ήθελε και αυτός, αλλά έφαγε την παντοφλιά και πήρε Revel (Harman φυσικά)
Είναι βέβαιο.

Τα Μ2 δεν τον άφησε η κάργα να τα βάλει παντού, ειδάλλως αυτός ειδικά δε θα επέλεγε κάτι άλλο.

Δικαιολογημένη φυσικά η κάργα, γιατί το Μ2 είναι πολύ κουρσούμι, ασχημόπραμα για λίβινγκ ρουμ.

Ωστόσο, σκέτη η κόρνα με ένα συμμαζεμένο γουφεράκι από κάτω, θα ήταν λουκούμι, κι ευπαρουσίαστο, δε χρειάζεται σώνει και καλά εκείνο το μοσχάρι το γουφερ του Μ2.

Τες πα, και τόσα που κάνει ο παππούς, χαρά στο κουράγιο του.

Reaction score
239
Τα δυο μικρά έχουν Dirac.
Ναι απλα ειναι το αντιστοιχο λεξικον με balanced/rca. Παντα η συνθεσης επερνε λεξικον που ειναι το ιδιο γκρουπ για αυτο δεν ειδα το Τρινοφ
Το ντιρακ ως λογισμικό διατίθεται για αγορά σε όλους τους κατασκευαστές, οπότε το βρίσκεις ενσωματωμένο σε πληθώρα συσκευών.

Τα μεγάλα μηχανήματα από Στορμ όντιο, 16+ κανάλια με ντιρακ, με διαφορετικές στάμπες κυκλοφόρησαν κι από άλλες φίρμες.

Το λογισμικό του τρινοβ κυκλοφορεί μόνο στην τρινοβ, ενώ το χαρμαν γκρουπ απ'οτι φαίνεται είναι το πρώτο που το κυκλοφόρησε με τη δική του στάμπα στην κορυφαία σειρά συνθεσις.

Είναι βέβαιο πως οι Γάλλοι δε πουλάνε φτηνά το τομάρι τους, ενώ ταυτόχρονα το θέμα των πιστοποιημένων καλιμπρέιτορ στο ανωτέρω λογισμικό, είναι επίσης στριμωγμένο.
Aλιμονο. Ασε που μπορει να ειναι και κλειδωμενο και να το δουλευουν μονο επαγγελματιες το συνθεσης

Reaction score
410
Κοιμάται καλύτερα, όποιος ξυπνάει τελευταίος.
Floyd Toole.
"...Εφόσον μπορεί να ξεχωρίσει την κορνέτα από το κλαξον ποδηλάτου..."
Όλοι Οι Υπόλοιποι.
(Σε αντίθετη περίπτωση αποτελεί βορά διερχομένων οχημάτων που οδηγούνται από άσχετους;))

Last edited:

Reaction score
8.881
Το ίδιο θα έλεγα επίσης για κάποιον που λέει ότι μ' ένα ντακ των 200€ και λέει ότι "ακούει καλύτερα" από όλα τα πικάπ...
το ίδιο θα έλεγα για αυτόν που ακούει ισοσταθμένα με τα ενεργά ηχειάκια των 350€ στα 80cm απ τα αυτιά του....αλλά μπορεί και χλευάζει τα harbeth!!!...
το ίδιο θα έλεγα γι αυτόν που κοροϊδεύει κάποιον που αγόρασε ένα ακριβό ic ή ένα καλώδιο ηχείων ή ρεύματος αλλά ο ίδιος τα περισσότερα χρήματα που έχει δώσει για καλώδια δε ξεπερνούν το 10άρικο, όμως "ξέρει" ότι το ακριβό καλώδιο το αγοράζουν μόνο οι μ@λ@κες καθότι αυτός είναι ο έξυπνος..
...το ίδιο θα έλεγα για το τυπάκι που πήρε δύο ενεργά του 1000άρικου και νομίζει ότι "παίζει τις κάλτσες του" και κατακρίνει ένα jadis και άλλες τέτοιες ομορφιές που έχουμε ακούσει κατά καιρούς εδώ!!!
1591629382139.png

Reaction score
11.210
78 εκατοστά αγαπητέ, όχι 80!!
Απόλυτο ισόπλευρο τρίγωνο, συμμετρική τοποθέτηση και άλλα τόσα για sub.
Χρονική ευθυγράμμιση-ενσωμάτωση sub, target curve, ψηφιακή ισοστάθμιση.
2 πραγματάκια από Λαζαράκη πρέπει να τοποθετηθούν κάπου και είμαστε μια χαρά.

Reaction score
15.543
......προσωπικά σε μελλοντικό dedicated έχω πειστεί ότι ένα σωστό ηχείο, σε εντοιχισμό και στην απόσταση-θέση που πρέπει από την θέση ακρόασης ......
γλιτώνεις πάνω από το 60% από αυτό που σου προσφέρει ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα eq...ακόμα και του trinnov
και με ένα sub array ίσως και πολύ παραπάνω
μ@ρη.... ανατριχιασα παλι :p

Reaction score
2.297
78 εκατοστά αγαπητέ, όχι 80!!
Απόλυτο ισόπλευρο τρίγωνο, συμμετρική τοποθέτηση και άλλα τόσα για sub.
Χρονική ευθυγράμμιση-ενσωμάτωση sub, target curve, ψηφιακή ισοστάθμιση.
2 πραγματάκια από Λαζαράκη πρέπει να τοποθετηθούν κάπου και είμαστε μια χαρά.
Με 78 εκατοστά για ρώτα κι εδώ

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.850
μ@ρη.... ανατριχιασα παλι :p
που να έγραφα και για μαραντζ προ και audyssey....θα είχες λερώσει βρακάκι :lol: :lolsign:
Το λογισμικό του τρινοβ κυκλοφορεί μόνο στην τρινοβ,
έχει και σε sherwood :p:roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.892
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan