leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.113
1) πικάπ/βραχίονα/κεφαλή των 5000€ έχεις ακούσει, το δικό μου!Δεν έχεις πει και το αντίθετο όμως, ότι ένα ντακ των 300€ θα παίξει καλύτερα ( που θα παίξει ) απο ένα πικάπ αντίστοιχης αξίας... Όσο για τα πικάπ των 5000€, κανόνισε καμία ακρόαση για ένα τέτοιο, να ακούσω τί χάνω!
Ως προς την υπόθεση ότι φωτογράφιζες τον Κώστα, λάθος μου, συγνώμη. Όσο γι'αυτόν που σκάει 1000€ για ένα ic, ενώ δεν έχει ασχοληθεί με τα πιο ουσιώδη, σίγουρα έχει πάρει λάθος δρόμο. Τώρα, αν είναι κορόιδο ή όχι, δεν είμαι εγώ αυτός που θα τον κρίνω.
Θεωρώ ότι αρχικά είναι θέμα γούστου. Όντως υπάρχουν άνθρωποι που τη βρίσκουν με χροιές, με χρωματισμούς και δεν θέλουν την ουδέτερη αναπαραγωγή. Δεν είναι κατακριταίο. Απο την άλλη όμως, αφήνοντας στην άκρη το γνωστό φύσημα στο οποίο αναφέρεσαι ως προς τα ενεργά ( δεν διαφωνώ πως θα με ενοχλούσε, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί και σε ένα κλασικό σύστημα,ε? ), ένα σύστημα ενεργών ηχείων πληροί αρκετές απο τις προϋποθέσεις για σοβαρή και αρκετά κοντά στην ουδέτερη αναπαραγωγή.
2) δεκτή η συγνώμη
3) Νίκο σε παρακαλώ, συνελθε!!
Σ' αυτή τη κατηγορία τιμής που έχω αναφερθεί, το φύσημα είναι... πταίσμα!
Ακούς Αλεξίου και νομίζεις ότι είναι η.. Αλεξία!!...για ποια ουδετερότητα μιλάς??
Είπαμε.. για ροζ θόρυβο καλά είναι!!
Ότι πληρώνεις παίρνεις Νίκο!!...
Δυστυχώς..