- Reaction score
- 297
Δηλαδή ένα σύστημα που να εισάγει τα λιγότερα δυνατά errors of omission, κατά πρώτο λόγο, και errors of commision κατά δεύτερο.Νίκος Τσαρουχάς said:δεν είναι άλλο από το σύστημα αναφοράς...
Δηλαδή ένα σύστημα που να εισάγει τα λιγότερα δυνατά errors of omission, κατά πρώτο λόγο, και errors of commision κατά δεύτερο.Νίκος Τσαρουχάς said:δεν είναι άλλο από το σύστημα αναφοράς...
Ορθότερη διαδικασία για να ανακαλύψω τι? Τι μου αρέσει η πως πρέπει να ακούγεται?Νίκος Τσαρουχάς said:Ευχαριστούμε για την τοποθέτηση, μόνον που το ζητούμενο στο παρόν θέμα δεν έχει να κάνει ούτε με τις απόλυτες κρίσεις μηχανών (δεν θα εφεύρουμε κανέναν τροχό), ούτε φυσικά με την εύρεση του... "φυσικότερου" ακούσματος. Έχει να κάνει με την εύρεση της "όσο το δυνατόν" ορθότερης διαδικασίας σύγκρισης δύο συσκευών, όχι φυσικά για να εισαχθεί αυτή στον βιομηχανικού τύπου παραγωγό συγκριτικών που είναι πλέον τα περιοδικά, αλλά για χρήση του AVSite και των μελών της. Φυσικά είναι δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι με ΚΑΝΕΝΑΝ τρόπο δεν μπορεί να βγει ένα αξιόπιστο συγκριτικό συμπέρασμα για δύο ή περισσότερες συσκευές. Αν είναι έτσι βέβαια, αναρωτιέμαι τι κάνεις σπίτι σου. Παίζεις μονά ζυγά?...
Καλησπέρα...
Μπορείς και κανένα από τα δύο. Συγκριτικά όμως νομίζω ότι είσαι σε θέση να πεις αν το ένα είχε καλύτερη ανάλυση, πιο σφιχτό μπάσο ή περισσότερα πρίμα.Αντώνης K. said:Ορθότερη διαδικασία για να ανακαλύψω τι? Τι μου αρέσει η πως πρέπει να ακούγεται?
Πολύ ωραία. Ευκαιρία να μάθουμε όλοι μαζί τους σωστούς τρόπους πραγματοποίησης αυτού του "ακούσματος". Την διαδικασία που λέγαμε.Αντώνης K. said:Τι κάνω εγώ? φυσικά εμπιστεύομαι την άποψη μου για το συγκεκριμένο άκουσμα με συναίσθηση ότι μπορεί να κάνω και λάθος το οποίο πιθανών θα αποδειχτεί μετά από μακροχρόνιες ακροάσεις.
Αυτό ισοδυναμεί με το να κρίνει κάποιος άλλος για το δικό σου σύστημα και μάλιστα εξ αποστάσεως... Πιστεύω ότι γνωρίζεις τον νόμο του Μέρφι ε?Αντώνης K. said:Τα μόνα ζυγά είναι μια πολύ αξιόπιστη μέθοδος αφού έχεις ίσες πιθανότητες σωστού η λάθους.