Περί καλωδίων ρεύματος

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
Λεανδρε οποιος δεν θελει ζυμωσει .......οσο θελεις βροντα...........
ειπες να δοκιμασουμε καμποσους τροπους.......και καποιοι ζυμωνουν ακομα............

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ανέκδοτο
"Ρε Γιάννη σίγουρα θα σου δώσω τα εκατό ευρώ που θα μου δανείσεις, δεν μου έχεις εμπιστοσύνη;
Και ο Γιάννης....την σήμερον ημέρα Κωστή δεν πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη ούτε στον κώλο σου. Το πρωί πήγα να κλάσω και χέστηκα..........."

Ο Γιάννης ειναι έξυπνος.
Γίνετε σαν τον Γιαννη.
Μην πιστεύετε στα ματια σας και στα αυτιά σας. Πλαναστε οικτρά.
Κλεισε τα ματια και τα αυτια σου ενα πρωι και ξεκινα να πας δουλεια πεζος και μας λες τι εγινε :D

minas

Πισιά
Reaction score
3.938
Εάν πάρουμε 10 διαφορετικά καλώδια Ρεύματος , η Ηχείων ,η ιντερκονεκτς με την ιδια διατομή και τα ιδια τεχνικά χαρακτηριστικά στο ιδιο συστημα και στον ιδιο χωρο ΕΝΑ είναι σιγουρο οτι και τα δεκα θα παίξουν ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ .
Ολα τα άλλα ειναι νάχαμε να λεγαμε , η οπως ελεγε και ο συχωρεμενος ο Χαρυ Κλυν Τραγουδια Κολομεγλυφάδας.
Δηλαδή υπάρχουν χαρακτηριστικά ενός καλωδίου που δεν είναι "τεχνικά" αλλά με κάποιον απόκρυφο και άγνωστο τρόπο επηρεάζουν την ηλεκτρική συμπεριφορά του;
Αν όχι, τότε τα διαφορετικά καλώδια έχουν διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά... Το επόμενο συμπέρασμα είναι ότι θα πρέπει να είναι εντοπίσιμα και μετρήσιμα -είτε μικροσκοπικά είτε μακροσκοπικά.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
μηνα εχεις κανα τροπο να κοπιαρουμε καλωδια χιλιαδων και να τα πουλαμε λιγα ευρω..........
αν ναι ανεβασε τα pdf σου.........

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Δηλαδή υπάρχουν χαρακτηριστικά ενός καλωδίου που δεν είναι "τεχνικά" αλλά με κάποιον απόκρυφο και άγνωστο τρόπο επηρεάζουν την ηλεκτρική συμπεριφορά του;
Αν όχι, τότε τα διαφορετικά καλώδια έχουν διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά... Το επόμενο συμπέρασμα είναι ότι θα πρέπει να είναι εντοπίσιμα και μετρήσιμα -είτε μικροσκοπικά είτε μακροσκοπικά.
καλησπέρα κι από μένα,
επειδή το θέμα μας δεν είναι αν μικροσκοπικά ή μακροσκοπικά τα καλώδια διαφέρουν τεχνικά μεταξύ τους, ούτε τον αντίστοιχο εξοπλισμό διαθέτουμε, ούτε και μας αφορά κάτι τέτοιο, αλλά το ηχητικό αποτύπωμα του κάθε διαφορετικού καλωδίου ρεύματος αν υπάρχει και πως επηρεάζει τον ήχο μια συσκευής που τροφοδοτείται μ΄αυτό.
Έχω προσφερθεί να γίνει στο χώρο μου ακρόαση-σύγκριση καλωδίων ρεύματος στις 3/5 το απόγευμα, διαθέσιμος?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
tea λες τωρα..................
τα καλωδια δεν τα βαζουμε στο συστημα μας για να μας φτιαχνουν τον ηχο
αλίμονο....
.τα βαζουμε ως αλλοι εξεταστες στο κρεβατι του πονου........για νεκροψια...
Οπως ελεγε το ανεκδοτο
γιατι οι ποντιοι χτυπανε τα χταποδια ?
για να τους πουν που ειναι τα αλλα.....................

I

iason

Guest
καλησπέρα κι από μένα,
επειδή το θέμα μας δεν είναι αν μικροσκοπικά ή μακροσκοπικά τα καλώδια διαφέρουν τεχνικά μεταξύ τους, ούτε τον αντίστοιχο εξοπλισμό διαθέτουμε, ούτε και μας αφορά κάτι τέτοιο, αλλά το ηχητικό αποτύπωμα του κάθε διαφορετικού καλωδίου ρεύματος αν υπάρχει και πως επηρεάζει τον ήχο μια συσκευής που τροφοδοτείται μ΄αυτό.
Έχω προσφερθεί να γίνει στο χώρο μου ακρόαση-σύγκριση καλωδίων ρεύματος στις 3/5 το απόγευμα, διαθέσιμος?
Μην ασχολεισαι ρε φίλε ,τον χρόνο σου χάνεις. Φιλικά πάντα.:drinks:

Reaction score
1.553
costas EAR Όντως προσπαθώ στο λιγοστό διαθέσιμο χρόνο να μελετήσω και να ξεστραβωθώ υπάρχει μια δυσάρεστη αλήθεια όμως ότι αυτός ο χώρος είναι συνάρτηση πολλών επιστημών και είναι τεράστιο το πεδίο. Και έχω πολλές ελλείψεις, έτσι "κόβω" λίγο δρόμο και ναι ΑΕS rules. Βρίσκεις πολλά και γλιτώνει το πορτοφόλι ακόμα περισσότερα.

Πρόταση link του web της AES να γίνει sticky.
Άντε δείτε και ποιοι μέχρι στιγμής θα είναι τον Οκτώβριο στην Νέα Υόρκη http://www.aes.org/events/147/exhibitors/list.cfm κοινώς έχουν και κάτι να πουν και τολμούν να βρεθούν σε ένα πολύ δύσκολο ρινγκ. Εύκολο κουίζ βρείτε ποιοι δεν πάνε ποτέ.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Το ερώτημα είναι λάθος. Οχι η απάντηση.
Αλλά δεν πρόκειται να το καταλάβετε, όσες φορές και αν εξηγηθεί.
το ερώτημα αγαπητέ ΔΕΝ είναι λάθος, ούτε η απάντηση.
Το βασικό ερώτημα είναι αν δύο διαφορετικά καλώδια ρεύματος, είναι υπεύθυνα για δύο διαφορετικά ηχητικά αποτελέσματα στην ίδια συσκευή.
το ερώτημα ΔΕΝ είναι πιο παίζει καλύτερα, αλλά αν παίζει διαφορετικά.
Παίζει λοιπόν διαφορετικά ναι ή όχι?
Εγώ λέω ναι κατηγορηματικά και βάζω το σπίτι και τον εξοπλισμό μου στη δίαθεση κάθε αμφισβητίαγια σύγκριση καλωδίων.
Εσύ τι πιστεύεις?
παίζουν ή όχι διαφορετικά?
ναι ή όχι?
αυτό μόνο, όλα τα άλλα είναι απλά για λαική κατανάλωση.

minas

Πισιά
Reaction score
3.938
καλησπέρα κι από μένα,
Η προσφορά σου από μόνη της είναι αξιέπαινη, αλλά (σχεδόν σίγουρα) μας χωρίζει και μία θάλασσα. Πάντως προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τα αυτιά μου για να αξιολογήσουν τέτοιες διαφορές. Εκεί προτιμώ να επιστρατεύω όργανα, όπως αυτά που φαντάζομαι ότι έχουν αναφερθεί ήδη στις προηγούμενες σελίδες.

Η επισήμανσή μου ήταν ότι εάν δύο καλώδια ακούγονται διαφορετικά, τότε έχουν εξ' ορισμού διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά.
Ειδικά για κάποιον που θεωρεί ότι ακούει αξιόπιστα τέτοιες διαφορές, θα έπρεπε να είναι εξαιρετικά σημαντικό να εντοπίσει ποια χαρακτηριστικά είναι αυτά που τον ενδιαφέρουν, ώστε να μπορεί τεκμηριωμένα και αξιόπιστα να τα προμηθεύεται.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
αφου στριβουν δια του αραβωνος................δεν τολμανε να ερθουν.........δεν εχουν συκωτια να ερθουν να σε ξεφτυλισουν....
και απλα γραφουν............

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.028
το ερώτημα αγαπητέ ΔΕΝ είναι λάθος, ούτε η απάντηση.
Το βασικό ερώτημα είναι αν δύο διαφορετικά καλώδια ρεύματος, είναι υπεύθυνα για δύο διαφορετικά ηχητικά αποτελέσματα στην ίδια συσκευή.
το ερώτημα ΔΕΝ είναι πιο παίζει καλύτερα, αλλά αν παίζει διαφορετικά.
Παίζει λοιπόν διαφορετικά ναι ή όχι?
Εγώ λέω ναι κατηγορηματικά και βάζω το σπίτι και τον εξοπλισμό μου στη δίαθεση κάθε αμφισβητίαγια σύγκριση καλωδίων.
Εσύ τι πιστεύεις?
παίζουν ή όχι διαφορετικά?
ναι ή όχι?
αυτό μόνο, όλα τα άλλα είναι απλά για λαική κατανάλωση.
Ναι, συχνά παίζουν διαφορετικά, και αυτό εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες.
Πρέπει να εξετάσετε τους παράγοντες:

Πότε παίζουν διαφορετικά;
Πότε δεν παίζουν διαφορετικά;
Γιατί παίζουν διαφορετικά;
Θέλουμε να παίζουν διαφορετικά;

Εξηγήθηκε πολλάκις, αλλά δεν διαβάζετε.

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.290
αφου στριβουν δια του αραβωνος................δεν τολμανε να ερθουν.........δεν εχουν συκωτια να ερθουν να σε ξεφτυλισουν....
Κάλμαρε argi. ;)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
κουλ ειμαι Δημητρη ;)...
απλα το να λεμε...το ιδο συνεχεια ...
και να μην ελεγχουμε στην πραξη ,,,,,καταντα κουραστικο......
ο Λεανδρος προσφερει συστημα και χωρο .....ειναι μια καλη ευκαιρια να δουμε στην πραξη τι ισχυει.........
αλλα δεν υπαρχει ενδιαφερον

Reaction score
30.452
Εντάξει βρε πουλάκι μου.
Το έχουμε εμπεδώσει πως σε ότι αφορά τα καλώδια κατέχεις επτασφραγιστα μυστικά, περισσότερα από όσα κατέχει ο Λιακοπουλος για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών και τα κρυφά χειρόγραφα της Νεκρας Θάλασσας.
Επίσης έχουμε εμπεδώσει πως για κάθε θέμα που συζητιέται έχεις μια ανάλογη ιστορία να διηγηθείς από το παρελθόν με το δικό σου μοναδικό ύφος και τρόπο γραφής. Κάτι σαν τη θεία Λένα με τα παραμύθια της ένα πράγμα...
Πάμε παρακατω τώρα ..

minas

Πισιά
Reaction score
3.938
Πες λοιπόν ότι παίρνω το αεροπλάνο και πάω να ακούσω τα καλώδια. Λέει λοιπόν ο ένας ότι τα ακούει διαφορετικά, λέει κι ο άλλος ότι είναι ίδια. Τί συμπέρασμα θα βγεί;
Επιπλέον, θεωρώ ότι δεν είναι δόκιμο να εμπλακώ στη συζήτηση χωρίς να έχω διαβάσει το σύνολο του θέματος, γιατί είμαι βέβαιος ότι θα επαναληφθούν συζητήσεις που ήδη έχουν γίνει. Έκανα την μόνη παρατήρηση στην οποία πραγματικά δεν περίμενα αντίλογο, γιατί δεν υπάρχει. Εάν δύο καλώδια ακούγονται διαφορετικά, τότε δεν είναι ίδια. Επιπλέον, εάν δύο καλώδια είναι επαρκώς διαφορετικά ώστε να προκαλούν διαφορετικό ηχητιικό αποτέλεσμα, τότε με μεγάλο βαθμό βεβαιότητας μπορούμε να εντοπίσουμε ποιοτικά και ποσοτικά τις διαφορές τους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.552
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM