Περί οθόνης

Reaction score
383
καλημερα θελω να στησω ενα προβολεα στην αυλη του εξοχικου για ταινιες το βραδακι , εχω πανι , μπορω να βρω να αγορασω μονο βαση για να τοποθετησω το πανι ? δηλαδη κατι σαν δυο τριποδα

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.065
καλημερα θελω να στησω ενα προβολεα στην αυλη του εξοχικου για ταινιες το βραδακι , εχω πανι , μπορω να βρω να αγορασω μονο βαση για να τοποθετησω το πανι ? δηλαδη κατι σαν δυο τριποδα
Όταν λες "πανί", είναι στηριγμένο κάπου; Σε κάποιο τελάρο π.χ. που το κρατάει τεντωμένο; Ή σκέτο πανί τυλιγμένο/διπλωμένο; Στη δεύτερη περίπτωση δεν αρκεί να το στηρίξεις σε 2 τρίποδα ή κάτι αντίστοιχο.

Reaction score
383
OXI
Όταν λες "πανί", είναι στηριγμένο κάπου; Σε κάποιο τελάρο π.χ. που το κρατάει τεντωμένο; Ή σκέτο πανί τυλιγμένο/διπλωμένο; Στη δεύτερη περίπτωση δεν αρκεί να το στηρίξεις σε 2 τρίποδα ή κάτι αντίστοιχο.
ειναι πανι σκετο καραβοπανο 110 '' και θελω να το στηριξω σε βαση για εξωτερικο χωρο οχι σε τοιχο

symos

You're not worthy!
Reaction score
9.065
Πάρε μία έτοιμη σαν κι αυτή:

Για να φτιάξεις κάτι να στηρίξεις το δικό σου πανί, θα σου κοστίσει κι αυτό αρκετά, θα παιδευτείς πάρα πολύ και το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο καλό.

Έχει και στο Temu αντίστοιχες λίγο πιο φθηνές ή (αν είσαι ΟΚ να πέσεις στις 100 ίντσες) αρκετά πιο φθηνές.

Reaction score
831
OXI

ειναι πανι σκετο καραβοπανο 110 '' και θελω να το στηριξω σε βαση για εξωτερικο χωρο οχι σε τοιχο

51 ευρώ κι επέλεξε αποστολή από Ευρώπη (αποστέλλεται από Τσεχία).
Παραδίδεται Ελλάδα από ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (συνήθως).

Reaction score
383
ευχαριστω θα το κοιταξω κριμα που δεν εχουν 100' θα το προτιμουσα

Reaction score
831
Υπαρχει και 100αρι αλλα δε το εχει ετοιμοπαραδοτο αυτο τον καιρο.

Όταν το βάλει, με τον εκπτωτικό κωδικός BG7004a7 το παιρνεις καπου 33 νομίζω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.804
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός