Ultra Audio
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 2.590
Τόση εμφανή διάχυση έχουν, είπαν να βάλουν και λίγη απορρόφηση στα πρίμα.Το χαλί πάντως χάλια!
Ελάτε κ. Μάρκου, μην είστε τόσο αυστηρός! Ξέρουν τα παιδιά τι κάνουν...Μα τώρα τι σόι ανάμειξη είναι αυτή ; ATC με GENELEC ;
Σε IMMERSIVE ; που πρέπει να είναι όλα τα ίδια ρε φίλε ;
Δεν είναι το Home cinema του μαστρομήτσου αλλά studio στο Nashville.
Ελεος !
Έτσι και σκοντάψεις και πέσεις σε κανένα "τοίχο" το λιγότερο να χάσεις κανένα μάτι ."Bryan Pennington, Senior Field Applications Engineer at #Dolby is in Studio C tuning the room. We’re getting ready for the Mix Immersive Music Production event May 20 in Nashville! "
Βρε ουστ αποδώ! Ιερόσυλε!
View attachment 291617 View attachment 291618 View attachment 291619
Ξέχασες εμένα που βλέπω τόσα ατσια μαζεμένα και έχω έναν.Πάντως ένα ψυχολογικό το έχετε παλικαράκια μου καλά. Ε;
Ένα κάποιο θέμα ανάγκης επιβεβαίωσης, ε;
Έλα μεταξύ μας τώρα.
Βλέπει ο ένας διάχυση all over και αγαλλιάζει η ψυχούλα του. Ένα φτερούγισμα το νιώθει, μπαίνει στο δικό του και λέει μέσα του "φάλες, εγώ και το Nashville μόνο".
Ο άλλος πάλι, βλέπει άνω του ενός πλυντήρια (εεε, subwoofers συγνώμη) και παίρνει τα πάνω του. Ξυπνά ο Καναδός μέσα του ένα πράμα. Όχι ο Τζάστιν, ο άλλος ο Φλόιντ, Φλούιντ πως τον λεν.
View attachment 291638
Ta Brands δεν υπολογίζονται. Διαφορετικά πράγματα.Ξέχασες εμένα που βλέπω τόσα ατσια μαζεμένα και έχω έναν.
Νταξ, και με τα τζενελεκ έχω αλλά πιο μικρό.
Δεν κάνεις για ψυχολόγος.Πάντως ένα ψυχολογικό το έχετε παλικαράκια μου καλά. Ε;
Ένα κάποιο θέμα ανάγκης επιβεβαίωσης, ε;
Έλα μεταξύ μας τώρα.
Μα και αυτές δεν είναι δεδομένες, αν το πάμε έτσι.Δεν κάνεις για ψυχολόγος.
Το σημαντικό είναι να μην περνούν λανθασμένες πληροφορίες από αστοιχείωτους σε αναγνώστες που για τον ένα ή τον άλλο λόγο δεν έχουν την δυνατότητα να τις τεκμηριώσουν μόνοι τους.
Οπότε εάν κάποιος επιμένει σε αντιεπιστημονικές απόψεις πρέπει να αντιμετωπίζεται. Όχι για να πειστεί αυτός, αλλά για να μην παραπλανούνται οι υπόλοιποι αναγνώστες.
είπες την μεγάλη αλήθεια..Και πάλι όμως ως σύνολο δεν λέει κάτι στον ακροατή καθώς αποτελούν χώρους δημιουργίας όχι ακρόασης.
Εννοώ δεν λέει κάτι ως λύση για οικιακή ακρόαση.είπες την μεγάλη αλήθεια..
θα διαφωνησω όμως , στο ότι «δε λέει κάτι».
σαφώς και λέει κάτι, απλά αυτό το κάτι δεν είναι εφικτό στην καθημερινότητα του μέσου ακροατή.