Πλαϊνοί ανεμοθραύστες - καλό ή κακό;

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Τους έχω 10 χρόνια, και είναι πολύ εξυπηρετικοί, στις μεγάλες ταχύτητες, 130-140 που ταξιδεύω, όταν πάω Καμμένα (γιατί συνήθως τραβάω και το φουσκωτό και πάω σιγά), πιο πολύ θόρυβο κάνουν τα ελαστικά! εάν με ενοχλήσει πολύ ο θόρυβος, κλείνω τα παράθυρα!

Reaction score
1.300
Στο βιντεάκι οι φίλοι μας έβγαλαν καλύτερους τους Climair ( Έχουν και ABE ) Αλλά εδώ στην Ελλάδα έρχονται μόνο οι φιμέ ...
Δεν είναι πρώτης ανάγκης για μένα και δεν το έχω ψάξει πολύ , παλιά όταν κάπνιζα στο Opel Kadett είχα το χειμώνα τους ελληνικούς Geliplast που απλά κάναν δουλειά για το τσιγάρο. Τι καλοκαίρι τους έβγαζα γιατί το παράθυρο ήταν πάντα ανοικτό.

Reaction score
2.585
Στο βιντεάκι οι φίλοι μας έβγαλαν καλύτερους τους Climair ( Έχουν και ABE ) Αλλά εδώ στην Ελλάδα έρχονται μόνο οι φιμέ ...
Δεν είναι πρώτης ανάγκης για μένα και δεν το έχω ψάξει πολύ , παλιά όταν κάπνιζα στο Opel Kadett είχα το χειμώνα τους ελληνικούς Geliplast που απλά κάναν δουλειά για το τσιγάρο. Τι καλοκαίρι τους έβγαζα γιατί το παράθυρο ήταν πάντα ανοικτό.
Αν βγούν δημιουργείται πρόβλήμα στις τσιμούχες του παράθυρου ή όχι;

Reaction score
30.222
Όλα αυτά δημιουργούν πρόβλημα στις τσιμούχες των παραθύρων, εξ ορισμού.
Όλα αυτά κάνουν θόρυβο , διότι επεμβαίνουν στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου.
Όλα αυτά παράγουν κάποιο είδος άντωσης που με τον καιρό δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει . Υποπτεύομαι ότι θα δημιουργούν μία έξτρα πίεση στο σημείο εφαρμογής τους στην πόρτα που σημαίνει αυξημένες φθορές στην πόρτα , τον επάνω μεντεσέ και άλλα.
Όλα αυτά αν πηγαίνεις γρήγορα στην εθνική θα παράγουν ένα έντονο βουητό. Μιλάω για ταχύτητες πάνω από 140 - 160 . Συνέπεια θα είναι και η αύξηση της κατανάλωσης σε αυτές τις ταχύτητες τουλάχιστον.
Όλα αυτά τα ρημάδια τι τα θέλετε ρε παιδιά?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.863
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork