Πλαϊνοί ανεμοθραύστες - καλό ή κακό;

Reaction score
30.222
Πιτσιλιστήρια με LED!

Τι? δεν έχεις τέτοια? γρήγορα πήγαινε να βάλεις. Στο Juke ειδικά πάνε μούρλια.
Α! και βάλε και led απο κάτω να φωτίζει η άσφαλτος ρε παιδάκι μου.

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.853
- τους πλαϊνούς ανεμοθραύστες τους βρίσκω πρακτικούς διότι οδηγώ πάντα με λίγο ανοιχτά τα παράθυρα ( όχι δεν καπνίζω στο αυτοκίνητο , αν και καπνιστής ) , δεν έχω βάλει όμως , από αισθητικής . . . υποκειμενικά και αναλόγως του οχήματος

Reaction score
30.222
Σε όσα αυτοκίνητα έχουν τέτοια μαραφέτια και έχω μπεί , μού έκανε εντύπωση ο αεροδυναμικός θόρυβος . Ναι μεν δεν βρέχεσαι με το παράθυρο λίγο κατεβασμένο , όπως εγώ στο δικό μου με χαμηλές ταχύτητες , αλλά ο θόρυβος θόρυβος. Οπτικά για μένα είναι κακάσχημα. Φυσικά σε όποιον αρέσουν !!!
Α! και τώρα που το θυμήθηκα σε κάποια αυτοκίνητα δημιουργούν πρόβλημα στις τσιμούχες των παραθύρων.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
146.240
Εγώ λολαίνομαι άμα βλέπω μπλε μωβ φως κάτω από το όχημα μες στη νύχτα! Είναι μακράν το καλύτερό μου, μου φεύγει μυξα...

Reaction score
27.918
ΚΑΤ ΕΜΕ ΟΙ ΑΝΕΜΟΘΡΑΥΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΑΡΙΦΕΣ ΔΗΛ ΠΟΛΗ ΚΑΙ
ΜΙΚΡΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ.
ΟΠΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΙΑ.
[DOUBLEPOST=1484576634][/DOUBLEPOST]
Αισθητικά με ενοχλούν πχ οι χοντρές με κολάν
ΜΕΝΑ ΜΕ ΓΚ@ΒΛΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΛΕΥΚΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΕ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ.:D:D:D

Last edited by a moderator:

Reaction score
27.918
Το καλύτερο είναι ο μεγάλος πρόσθετος κεντρικός καθρέπτης, hands down :D
ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΞΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΟΠΩΣ Ο
ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ ΕΙΧΕ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ.
ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ.
ΟΤΑΝ "ΧΑΛΑΡΩΝΕ" ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑ ΛΑΣΤΙΧΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΙΣ
ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΥΛΟΤΕΣ.:o:D;)
[DOUBLEPOST=1484577084][/DOUBLEPOST]ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΧΛΟ
ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΟΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ
ΤΟ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙ ΝΑ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΙΣ ΚΥΛΟΤΑ ΠΟΥΤ@ΝΙΤΣΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΛΕΕΙ....
"ΠΑΛΙ Μ0yΝΙ ΕΓΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ"...:D:D:D

Last edited by a moderator:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.942
Aν δε βάλεις στην πόρτα αυτό το προβολάκι που προβάλει στον δρόμο την μάρκα, δεν κάνεις τίποτα.

Car-Door.jpg

Και φυσικά να μην ξεχνάμε το must σε ένα καθώς πρέπει όχημα, δηλ. τις ζάντες με Led που προγραμματίζονται να κάνουν σχέδια κατά την περιστροφή τους.

pimpstar.jpg

Να κι ένα βιντεάκι demo με οδηγίες χρήσης του συστήματος.

Y

Yiannis_B

Guest
Ακόμα και στα 260, το έχω λίγο κατεβασμένο το παράθυρο, δεν μου αρέσει ποτέ τελείως κλειστό. :rolleyes:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
110.187
Aν δε βάλεις στην πόρτα αυτό το προβολάκι που προβάλει στον δρόμο την μάρκα, δεν κάνεις τίποτα.
Ο Καστρουνής ξέρει άραγε να τον καλιμπράρει αυτόν; :)

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.428
Θα προτιμουσα να υπηρχαν τα τριγωνα παραθυρακια, οπως παλαια, παρα αυτοι οι... ανεμοβαζουρες! Ειχα βαλει παλιοτερα για αερισμο το καλοκαιρι (τοτε κλιματισμο ειχαν μονον τα... υπουργικα), ωραιοι ηταν και στα μετρα του αυτ/του, αλλα πανω απο τα 60χαω σφυριζαν και βουιζαν. Το φθινοπωρο πηραν δρομο..

Reaction score
1.300
Οι ανεμοθραύστες λοιπόν έρχονται σε ποιότητες και ποιότητες...
Οι Ελληνικοί Geliplast οι Πολωνικοί Heco οι Αγγλικοί Climair κτλ κτλ ...

Κάπου έχω και το περιοδικό της Adac Motorwelt όπου κάνει συγκριτικό ανάμεσα σε 3-4 μοντέλα....

Αυτό που κάνουν αυτά τα μαραφέτια πρέπει να το χρειάζεσαι και να το χρειάζεται το αυτοκίνητό σου.
Δηλαδή όταν κινείσαι με μεγάλη ταχύτητα έχουν αναλόγως το μοντέλο θόρυβο όχι πολύ αλλά το καταλαβαίνεις.
Όταν το όχημά σου δεν έχει καλό Water management όπως το Audi A3 τότε με νερά στην οροφή και μια μικρή στροφή έχοντας το παράθυρο ανοικτό όλο το νερό μπαίνει μέσα από το παράθυρο. Με τους ανεμοθραυστες αυτό δεν γίνεται !
Δημιουργούν ωραία υποπίεση και τραβάει όμορφα τον καπνό αν καπνίζεις μέσα στο αυτοκίνητο.

Εγώ θα έβαζα στο δικό μου αλλά θα έβαζα τους καλύτερους ( 50 €) καθώς μου αρέσει ο φρέσκος αέρας το χειμώνα και δεν τρέχω πάνω από 110-120 Χαω στην Εθνική για να με ενοχλούν.

Για περισσότερες πληροφορίες ένα βιντεάκι από τους φίλους μας

Reaction score
2.585
Οι ανεμοθραύστες λοιπόν έρχονται σε ποιότητες και ποιότητες...
Οι Ελληνικοί Geliplast οι Πολωνικοί Heco οι Αγγλικοί Climair κτλ κτλ ...

Κάπου έχω και το περιοδικό της Adac Motorwelt όπου κάνει συγκριτικό ανάμεσα σε 3-4 μοντέλα....

Αυτό που κάνουν αυτά τα μαραφέτια πρέπει να το χρειάζεσαι και να το χρειάζεται το αυτοκίνητό σου.
Δηλαδή όταν κινείσαι με μεγάλη ταχύτητα έχουν αναλόγως το μοντέλο θόρυβο όχι πολύ αλλά το καταλαβαίνεις.
Όταν το όχημά σου δεν έχει καλό Water management όπως το Audi A3 τότε με νερά στην οροφή και μια μικρή στροφή έχοντας το παράθυρο ανοικτό όλο το νερό μπαίνει μέσα από το παράθυρο. Με τους ανεμοθραυστες αυτό δεν γίνεται !
Δημιουργούν ωραία υποπίεση και τραβάει όμορφα τον καπνό αν καπνίζεις μέσα στο αυτοκίνητο.

Εγώ θα έβαζα στο δικό μου αλλά θα έβαζα τους καλύτερους ( 50 €) καθώς μου αρέσει ο φρέσκος αέρας το χειμώνα και δεν τρέχω πάνω από 110-120 Χαω στην Εθνική για να με ενοχλούν.

Για περισσότερες πληροφορίες ένα βιντεάκι από τους φίλους μας

Εμένα είναι Heko.
Ποιοί είναι οι καλύτεροι που λές;
Η αλήθεια είναι ότι δεν κάνουν πολύ θόρυβο... Απλά ακούγεται κάτι.
Πιό πολύ θόρυβο κάνουν τα ελαστικά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.863
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork