- Reaction score
- 30.222
Πιτσιλιστήρια με LED!
Τι? δεν έχεις τέτοια? γρήγορα πήγαινε να βάλεις. Στο Juke ειδικά πάνε μούρλια.
Α! και βάλε και led απο κάτω να φωτίζει η άσφαλτος ρε παιδάκι μου.
Πιτσιλιστήρια με LED!
Καλέ, αυτό έχει και μπλε τσουτσούνι!Κι αν θέλεις κάτι πιό εξαντρίκ: http://oil-stores.gr/ΔΙΑΚΟΣΜΙΤΙΚΗ-ΤΑΠΑ-ΒΑΛΒΙΔΑΣ-ΤΡΟΧΟΥ-ΜΕ-LED-ΜΠΛΕ

ΜΕΝΑ ΜΕ ΓΚ@ΒΛΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΛΕΥΚΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΕ ΚΥΤΑΡΙΤΙΔΑ.Αισθητικά με ενοχλούν πχ οι χοντρές με κολάν
ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΞΙ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΟΠΩΣ ΟΤο καλύτερο είναι ο μεγάλος πρόσθετος κεντρικός καθρέπτης, hands down![]()
ΞΕΧΝΑΣ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.Όχι τα καλύμματα στα καθίσματα, τα ζάρια στον καθρέφτη ή η γούνα στο τιμόνι;![]()
Σιγά που δεν θα σου άρεσε.Εμένα μου αρέσει αυτό το φως-σήμα BMW στις πόρτες.

Ο Καστρουνής ξέρει άραγε να τον καλιμπράρει αυτόν;Aν δε βάλεις στην πόρτα αυτό το προβολάκι που προβάλει στον δρόμο την μάρκα, δεν κάνεις τίποτα.
Εμένα είναι Heko.Οι ανεμοθραύστες λοιπόν έρχονται σε ποιότητες και ποιότητες...
Οι Ελληνικοί Geliplast οι Πολωνικοί Heco οι Αγγλικοί Climair κτλ κτλ ...
Κάπου έχω και το περιοδικό της Adac Motorwelt όπου κάνει συγκριτικό ανάμεσα σε 3-4 μοντέλα....
Αυτό που κάνουν αυτά τα μαραφέτια πρέπει να το χρειάζεσαι και να το χρειάζεται το αυτοκίνητό σου.
Δηλαδή όταν κινείσαι με μεγάλη ταχύτητα έχουν αναλόγως το μοντέλο θόρυβο όχι πολύ αλλά το καταλαβαίνεις.
Όταν το όχημά σου δεν έχει καλό Water management όπως το Audi A3 τότε με νερά στην οροφή και μια μικρή στροφή έχοντας το παράθυρο ανοικτό όλο το νερό μπαίνει μέσα από το παράθυρο. Με τους ανεμοθραυστες αυτό δεν γίνεται !
Δημιουργούν ωραία υποπίεση και τραβάει όμορφα τον καπνό αν καπνίζεις μέσα στο αυτοκίνητο.
Εγώ θα έβαζα στο δικό μου αλλά θα έβαζα τους καλύτερους ( 50 €) καθώς μου αρέσει ο φρέσκος αέρας το χειμώνα και δεν τρέχω πάνω από 110-120 Χαω στην Εθνική για να με ενοχλούν.
Για περισσότερες πληροφορίες ένα βιντεάκι από τους φίλους μας