- Reaction score
- 77.858
Να αλλάξω τον τίτλο σε "Πλυντήριο ρούχων για τη μάνα Φίλου του Φόρουμ με δίχως Πρόσβαση";
Δεν θα βρείς εύκολα με φόρτωση επάνω.Χάλασε το πλυντήριο της μάνας μου. Και θέλει οπωσδήποτε πάλι στενό με φόρτωση από πάνω.
Το πρώτο τέτοιο στο σπίτι ήταν ένα Brandt γαλλικής κατασκευής, κράτησε πάρα πάρα πολλά χρόνια. Αντικαταστάθηκε από Whirlpool, γιατί το Brandt ήταν πια made in Algeria. Το Whirlpool είχε 10 χρόνια εγγύηση. Στα 10μισο ήρθε ο μάστορας. Στα 11 ξαναήρθε και λέει ότι δεν έχει μείνει τίποτα μέσα από κάδο και ρουλεμάν.
Οπότε κοιτάω για αγορά και ανακαλύπτω ότι σχεδόν κανένας δεν φτιάχνει τέτοια πλυντήρια πια. Whirlpool - AEG μου μοιάζουν τα ιδία. Brandt υπάρχουν και επίσης Tesla και Morris και Candy. Το Morris μου κίνησε το ενδιαφέρον για την ενεργειακή κλάση Α. Αλλά πέραν τούτου σε κανένα δεν είδα και ενθουσιώδεις κριτικές. Τι να κάνω;
Της λέω να της πάρω ένα 60αρι (στριμώχνεται) αλλά θέλει τα 20cm χώρου στο μπάνιο για το καλάθι των απλυτων. Και να μην σκύβει...
Το θεμα με τα ανω φορτωσης ειναι οτι μπαινουν εκει που δε χωρανε τα κανονικα πλυντηρια τα οποια ειναι και καλυτερα και φθηνοτερα. Στη περιπτωση μου οι 20 ποντοι θα ηταν μειον απο την πορτα...Θυσιασε 20 ποντους πατωμα και κερδισε ενα ωραιο ραφι 60x60 απο πανω.
Προφανως. Αν δε χωραει ειναι μονοδρομος.εγω εχω παρει αυτο απο το public. Tοτε ετρεχε μια προσφορα με 2 λευκες συσκευες η 2η 50% εκπτωση
Το θεμα με τα ανω φορτωσης ειναι οτι μπαινουν εκει που δε χωρανε τα κανονικα πλυντηρια τα οποια ειναι και καλυτερα και φθηνοτερα. Στη περιπτωση μου οι 20 ποντοι θα ηταν μειον απο την πορτα...
Όλα σχετικά είναι.Μακρια απο morris