Πλυντήριο ρούχων για Φίλο του Φόρουμ με δίχως Πρόσβαση

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
77.858
Να αλλάξω τον τίτλο σε "Πλυντήριο ρούχων για τη μάνα Φίλου του Φόρουμ με δίχως Πρόσβαση";

Reaction score
304
και εμεις απο brandt σε whirlpool και ξανα brandt. ολα ανοιγομενα απο πανω. μια χαρα κανενα προβλημα

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.111
Χάλασε το πλυντήριο της μάνας μου. Και θέλει οπωσδήποτε πάλι στενό με φόρτωση από πάνω.
Το πρώτο τέτοιο στο σπίτι ήταν ένα Brandt γαλλικής κατασκευής, κράτησε πάρα πάρα πολλά χρόνια. Αντικαταστάθηκε από Whirlpool, γιατί το Brandt ήταν πια made in Algeria. Το Whirlpool είχε 10 χρόνια εγγύηση. Στα 10μισο ήρθε ο μάστορας. Στα 11 ξαναήρθε και λέει ότι δεν έχει μείνει τίποτα μέσα από κάδο και ρουλεμάν.
Οπότε κοιτάω για αγορά και ανακαλύπτω ότι σχεδόν κανένας δεν φτιάχνει τέτοια πλυντήρια πια. Whirlpool - AEG μου μοιάζουν τα ιδία. Brandt υπάρχουν και επίσης Tesla και Morris και Candy. Το Morris μου κίνησε το ενδιαφέρον για την ενεργειακή κλάση Α. Αλλά πέραν τούτου σε κανένα δεν είδα και ενθουσιώδεις κριτικές. Τι να κάνω;
Της λέω να της πάρω ένα 60αρι (στριμώχνεται) αλλά θέλει τα 20cm χώρου στο μπάνιο για το καλάθι των απλυτων. Και να μην σκύβει...
Δεν θα βρείς εύκολα με φόρτωση επάνω.
Τα έχουν ψιλοκαταργήσει.
Ψάξε μήπως και βρείς στην Γαλλία Γερμανία.
Δεν κάνω πλάκα.

TGD

Reaction score
9.836
Δεν είναι τόσα πολλά στην πράξη. Πρώτον γιατι το Skroutz έχει το ίδιο μοντέλο πολλές φορές σε διάφορα καταστήματα με ελάχιστα διαφορετικό κωδικό. Και δεύτερον γιατί πολλά πλυντήρια είναι ίδια με άλλο ταμπελακι. Πέρασα μια βόλτα από τη γειτονιά και Indesit με Whirlpool είχαν ακριβώς τον ίδιο κάδο. Κλικ μου έκανε το Candy (κλάση Α) και το AEG (με τη θήκη του απορρυπαντικού στη βάση κι όχι στο καπάκι). Brandt είχε μόνο το φθηνότερο μοντέλο χωρίς οθόνη. Whirlpool και Indesit διαφημίζουν 10 χρόνια εγγύηση στα ανταλλακτικά, αλλά αναρωτιέμαι για τους αστερίσκους!

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.147
Πηγα απο παλιο Brandt σε Candy και το μετανιωσα.
Σφυριζε σαν αεριωθουμενο και αρχισε να χαλαει μετα απο 3-4 χρονια.
Το πηρα αποφαση οτι τα επανω φορτωσης ειναι ειδικου σκοπου που οι κατασκευαστες δε δινουν μεγαλη σημασια. Ολη η τεχνολογια ειναι στα εμπροσθιας φορτωσης.
Θυσιασε 20 ποντους πατωμα και κερδισε ενα ωραιο ραφι 60x60 απο πανω.

Reaction score
304
εγω εχω παρει αυτο απο το public. Tοτε ετρεχε μια προσφορα με 2 λευκες συσκευες η 2η 50% εκπτωση
Θυσιασε 20 ποντους πατωμα και κερδισε ενα ωραιο ραφι 60x60 απο πανω.
Το θεμα με τα ανω φορτωσης ειναι οτι μπαινουν εκει που δε χωρανε τα κανονικα πλυντηρια τα οποια ειναι και καλυτερα και φθηνοτερα. Στη περιπτωση μου οι 20 ποντοι θα ηταν μειον απο την πορτα...

Last edited:

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.147
εγω εχω παρει αυτο απο το public. Tοτε ετρεχε μια προσφορα με 2 λευκες συσκευες η 2η 50% εκπτωση

Το θεμα με τα ανω φορτωσης ειναι οτι μπαινουν εκει που δε χωρανε τα κανονικα πλυντηρια τα οποια ειναι και καλυτερα και φθηνοτερα. Στη περιπτωση μου οι 20 ποντοι θα ηταν μειον απο την πορτα...
Προφανως. Αν δε χωραει ειναι μονοδρομος.
Μακαρι να ηταν καλυτερα τα ανω φορτωσης γιατι το φορτωμα-ξεφορτωμα ειναι πολυ πιο ευκολο.
Αλλα δυστυχως (ή ευτυχως) εχουν επικρατησει τα αλλα.

Reaction score
1.026
Μακρια απο morris. Δεν υπάρχει τέτοια μαρκα. Δεν υπαρχει υποστηριξη και ανταλλακτικά. Ειναι σα να λέμε turbox.

Εχω brandt και hoover 3ετιας και 4ετιας αντιστοιχα. Και τα δυο δουλεύουν καλά. Το brandt εμφανισε σκουριες στα καπακια στην 5ετια. Το hoover ειναι σαν καινουργιο. Χωρίς κραδασμούς, με πολλές στροφες στο στύψιμο. Το hoover είναι παραπονιαρικο στο στύψιμο και με την παραμικρή αφορμή, δε θα στυψει (λογω ανομοιομορφου φορτιου υποτίθεται). Και τα δύο εχουν συνδεση με κινητο (nfc ή wifi) που δεν χρησιμοποιησα.

Χαρισα και ενα hoover t0850 25ετιας γιατι το βαρεθηκα. Δε χαλαγε ο καδος με τιποτα. Δεν ειχε ισχος σκουριας στα καπακια. Ειχε χαλασει ο ρυθμιστης στροφων και το ειχα κανει fixed στροφες.

Εχω και εμπροσθιας φορτωσης lg 12ετιας που αλλαξα αξονα πέρσι (αυτο δουλευω συνεχως) και candy 3ετιας του κουτιου που φαινονται οι επιρροες των Κινέζων στις κακωδιωσεις.

Reaction score
421
Μακρια απο morris
Όλα σχετικά είναι.
Εγώ έχω αυτό το πλυντήριο-στεγνωτηριο 12kg εδώ και 15 χρόνια
περίπου.

Δεν έχει πάθει τίποτα
Για τα ανταλλακτικά που λες δεν το γνωρίζω γιατί πολύ απλά δεν χρειάστηκε.
Βέβαια κάποιο οικονομικό μοντέλο μπορεί να είχε προβλήματα.
Οπότε δεν νομίζω ότι έχει να κάνει τόσο με την μάρκα.
Όλες οι εταιρείες βγάζουν τα οικονομικά μοντέλα και την premium σειρά.
Με την έλλειψη των ανταλλακτικών είναι γενικό πρόβλημα.
Εδώ 3 ετών sub της jbl και μου είπαν στην αντιπροσωπεία ότι δεν έχει υποστήριξη ανταλλακτικών.
Το καλό με τις ηλεκτρικές συσκευές είναι ότι υπάρχουν πολλά ιμιτασιον ανταλλακτικά. Λάστιχα, αντιστάσεις, αμορτισέρ, σωληνακια κλπ

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.221
Members
38.432
Νεότερο μέλος
Αριστος