Πλυντήριο ρούχων για Φίλο του Φόρουμ με δίχως Πρόσβαση

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.133
Ναι το καλώδιο επέκτασης είναι ΚΑΥΚΑΣ 2,5 μέτρα.
Οι δε , σωλήνες του φώτη του υδραυλικού . :roflmao:
Οταν χρειάζεται παίρνει και ζεστό νερό από το boiler .

TGD

Reaction score
9.874
Κι εγώ του έχω ανεξάρτητη γραμμή από τον πίνακα. Αμ' πώς;
εγω εχω παρει αυτο απο το public. Tοτε ετρεχε μια προσφορα με 2 λευκες συσκευες η 2η 50% εκπτωση
Απ' ότι είδα, τα Brandt με οθόνη φτιάχνονται στην Κίνα. Τα φθηνά χωρίς οθόνη στην Αλγερία. Το made in France το έχουμε ξεχάσει προ πολλού.
Το shortlist μέχρι στιγμή έχει το Brandt και το Indesit, άμα δεν χρειάζεται την οθόνη. Θα πάρω την μάνα μου μια βόλτα να δει αν την ικανοποιούν σε θέμα ευχρηστίας. Αλλιώς το Whirlpool μπαίνει στο παιχνίδι ξανά. ΚΙ επειδή θέλουν και καινούργια τηλεόραση, θα δω μπας και πέσει καμιά γενναία έκπτωση ταυτόχρονα.

Last edited:

TGD

Reaction score
9.874
Τελικά παραγγείλαμε Whirlpool, αλλά ανεβήκαμε κλάση. Το TDLRB 7232BS EU. Λέει ότι έχει μοτέρ ZEN (direct drive αντί για ιμάντα) για λιγότερο θόρυβο και κραδασμούς. Και είπαν ότι είναι Σλοβάκικο κι όχι Κινέζικο.

Reaction score
314
Να βγει γερό και να το χαρεί η μητέρα σου.
Δε καταλαβαίνω το πρόβλημα με τα made in china. Και τα iPhone εκεί γίνονται αλλά όλοι τα αγοράζουν. Και ίσως πάνω από το 50% των εξαρτημάτων του πλυντηρίου που συναρμολογείται στη Σλοβακία

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.216
Τελικά παραγγείλαμε Whirlpool, αλλά ανεβήκαμε κλάση. Το TDLRB 7232BS EU. Λέει ότι έχει μοτέρ ZEN (direct drive αντί για ιμάντα) για λιγότερο θόρυβο και κραδασμούς. Και είπαν ότι είναι Σλοβάκικο κι όχι Κινέζικο.
Εύχομαι να το ευχαριστηθείτε για χρόνια!

• Like
Reactions: TGD

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.266
Members
38.438
Νεότερο μέλος
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΒΟΥΚΛΗΣ