Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.625
οχι, που να τους ξέρω, δημοτικά και ηπειρώτικα ακούω αφού!! :biggrin:

Σε άλλα νέα, θα κάνω ζέσταμα εδώ
1000012778.jpg

Στο καπάκι ξεκινά ο αγώνας, πιστεύω ότι θα ξεπεράσει τις 3.000 συμμετοχές έως το απόγευμα, όλα τα μπιστόλια που ακολουθώ έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Θα γίνει σφαγή, θα πέσουν κορμιά...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.219
ας τα αυτά , αύριο 18.00 η ώρα σε περιμένω στο event που έβαλα παραπάν.
Σιγά σιγά, νεαρέ! Όλα στην ώρα τους.
View attachment 368852

... απορώ πώς δεν μου ήρθε πρώτο -πρώτο ως ιδέα

Μέχρι και ο Doug Clifford απορεί!
Ίσως το πιο εμπνευσμένο/πετυχημένο δημιούργημα, μέχρι στιγμής!
Ποιοί είναι αυτοί οι άπλυτοι?
Λίγα τα λόγια σου για τους CCR, βλάχο! :biggrin: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.625
Λίγα τα λόγια σου για τους CCR, βλάχο! :biggrin: :roflmao:
Μπές μωρή κότα στο rouvy και ιδίος όμμασι θα νιώσεις το ρητό "όπου λάχει εμείς οι βλάχοι" :biggrin: :lolsign:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.299
Μου φαίνεται ότι οι CCR ταιριάζουν στον Μπρετσου περισσότερο από όσο πιστεύουμε, καθώς καίτοι βέροι Καλιφορνέζοι, το έπαιζαν ντιπ καραβλαχοι του Μισισιπή, bayou φάση κλπ, όπως και το φυντανι μας εδώ που ομολόγησε ότι έκανε πιάνο και τοις οίδε πόσες ακόμη σαλονάτες δραστηριότητες μικρός, ενώ τώρα μας το παίζει τσοπαναραίος

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.625
Δεν το παίζω, είμαι!!
Βλάχος γεννιέσαι δεν γίνεσαι, ούτε προσπαθείς να είσαι.
Τους άπλυτους όμως δεν τους ήξερα, και τώρα που τους άκουσα, δεν μ'άρεσαν ντίπ!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.625
Λοιπόν, πέραν της πλάκας, ο λόγος που σε έπρηξα να πάρεις μέρος στον αγώνα είναι επειδή τέτοια official event στήνει το rouvy πολύ σπάνια, τελευταία φορά ήταν θυμάμαι πριν 4-5 μήνες.
Γίνεται ζωντανή κάλυψη στο youtube και μπορείς αργότερα να κάτσεις να δεις το αγώνα, δίνει και πολλούς μπόνους ώστε να καταφέρεις να αναβαθμίσεις τη εμπειρία όσον το δυνατόν πχιο γρήγορα αγοράζοντας εξαρτήματα για το ποδήλατο - avatar που τρέχεις.
Με τα νέα τροχάκια που απέκτησα τις προάλλες, πιστεύω πως θα τα καταφερω πολύ καλά σήμερα, γενικά εν ολίγοις είναι πολύ ανταποδοτικό να τρέχεις σε τέτοιους αγώνες, γιαυτό και δεν γίνονται συχνά.
Το να αποκτάς καινούρια εξαρτήματα είπαμε βοηθάει, αλληλεπιδρά μέσω της εφαρμογής στο trainer και υπάρχει διαφορά.
Πχ. Έτρεξα 2 event όσο τους έχω, με τις ίδιες επιδόσεις πατούσα λιγότερα watt/kg. Πολύ σημαντικό όταν θες να είσαι ανταγωνιστικός σε αυτού του είδους τις πλατφόρμες και ειδικά με τα τούμπανα που έχω μπλέξει

Last edited:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.299
Ε όχι ρε συ!

Πάρε αυτό που ταιριάζει και για τους δρόμους και τις στροφές

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.219
Λοιπόν, πέραν της πλάκας, ο λόγος που σε έπρηξα να πάρεις μέρος στον αγώνα είναι επειδή τέτοια official event στήνει το rouvy πολύ σπάνια, τελευταία φορά ήταν θυμάμαι πριν 4-5 μήνες.
Γίνεται ζωντανή κάλυψη στο youtube και μπορείς αργότερα να κάτσεις να δεις το αγώνα, δίνει και πολλούς μπόνους ώστε να καταφέρεις να αναβαθμίσεις τη εμπειρία όσον το δυνατόν πχιο γρήγορα αγοράζοντας εξαρτήματα για το ποδήλατο - avatar που τρέχεις.
Με τα νέα τροχάκια που απέκτησα τις προάλλες, πιστεύω πως θα τα καταφερω πολύ καλά σήμερα, γενικά εν ολίγοις είναι ανταποδοτικό να τρέχεις σε τέτοιους αγώνες, γιαυτό και δεν γίνονται συχνά
Το κατάλαβα ρε, από την πρώτη φορά που το εξήγησες. :)

Σου είπα, μια απόφαση είναι, θα γίνει. Δεν μου ταιριάζει πολύ ο αγωνιστικός "προσανατολισμός" του Rouvy, ίσως για αυτό να διστάζω λίγο περισσότερο.

Κακά τα ψέματα, στο TrainerRoad είμαι στο comfort zone μου και δύσκολα θα "μετακομίσω" αλλού.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.625
Ε όχι ρε συ!

Πάρε αυτό που ταιριάζει και για τους δρόμους και τις στροφές

Εγώ στις γρήγορες καταβάσεις που κάνω με το ποδήλατο στα ακουστικά ακούω αυτό το πότ πουρί από Τασούλα.
Τάπα πάω!! :biggrin:

Το κατάλαβα ρε, από την πρώτη φορά που το εξήγησες. :)

Σου είπα, μια απόφαση είναι, θα γίνει. Δεν μου ταιριάζει πολύ ο αγωνιστικός "προσανατολισμός" του Rouvy, ίσως για αυτό να διστάζω λίγο περισσότερο.

Κακά τα ψέματα, στο TrainerRoad είμαι στο comfort zone μου και δύσκολα θα "μετακομίσω" αλλού.
Ρε μάστορα, το ότι θα πάρεις μέρος σε αγώνα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σε βγει το λάδι, θα πας όπως θα πήγαινες συνήθως, θα βρεις το γκρουπάκι που σε ταιριάζει και θα μείνεις με αυτούς.

Reaction score
1.215
Εσύ σώσε και κάνε rouvy, κοίτα δω τι έχουμε αύριο, κοίτα συμμετοχές, έχει και πολλές παράδες ως ανταμοιβή.
Αυτούς τους official αγώνες τους στήνει η πλατφόρμα και γίνεται πάντα σφαγή View attachment 368779
Έχω δηλώσει και εγώ αλλά με την ελάχιστη προπόνηση που έχω κάνει θα βολτάρω τελευταίες θέσεις...
1700 είναι σήμερα;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.625
Έχω δηλώσει και εγώ αλλά με την ελάχιστη προπόνηση που έχω κάνει θα βολτάρω τελευταίες θέσεις...
1700 είναι σήμερα;
Σε είδα ότι δήλωσες, 17:15 έχει ζέσταμα σε ένα κομμάτι της ίδιας πίστας 12km με λίγα υψομετρικά και 18:00 είναι ο αγώνας.

Last edited:

Reaction score
22.304
Εγώ στις γρήγορες καταβάσεις που κάνω με το ποδήλατο στα ακουστικά ακούω αυτό το πότ πουρί από Τασούλα.
Τάπα πάω!! :biggrin:

Ρε μάστορα, το ότι θα πάρεις μέρος σε αγώνα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να σε βγει το λάδι, θα πας όπως θα πήγαινες συνήθως, θα βρεις το γκρουπάκι που σε ταιριάζει και θα μείνεις με αυτούς.
Δεν έχει μουσική το Rouvy ακόμη ;

Να τους πείς να έχουν και την Τασούλα στις επιλογές, στο finish τουλάχιστον.

:D:D

Για τον Abe : :D

Last edited:

Reaction score
22.304
Την ξαδέρφη ζητώ, τις δικές του αμυγδαλές μου δείχνει
Αφού δεν σου βάζει την ξαδέρφη ... δες αυτήν προσωρινά : :D Πρόσεξε και τι λέει.

Να μας φύγει και απο το μυαλό η φωτό του Μπρέτσου. :D

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.625
Μλκ τι έγινε... Κυριολεκτικά πόλεμος!!
Μέχρι το τέλος πήγαινα τρένο με τα τούμπανα, στα τελευταία 400 μέτρα με piposan...
Καλά ήταν, πολύ καλή προπόνηση, μόνο 340 watt avg :biggrin:

1000012786.jpg
1000012788.jpg

Reaction score
1.215
Μλκ τι έγινε... Κυριολεκτικά πόλεμος!!
Μέχρι το τέλος πήγαινα τρένο με τα τούμπανα, στα τελευταία 400 μέτρα με piposan...
Καλά ήταν, πολύ καλή προπόνηση, μόνο 340 watt avg :biggrin:

View attachment 368922 View attachment 368923
Προέκυψαν θέματα και δεν πρόλαβα. αλλά βλέπω πανικός

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.454
Members
38.456
Νεότερο μέλος
Seeyou