Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.658
Γιώργη έχω review για το shot 2 σε σχέση με τα Gaerne.
Εξαιρετικό και πολύ αποδοτικό παπούτσι, όπως τα έγραψα τις προάλλες.
ΑΛΛΆ με απίστευτα ξύλινη αίσθηση, δεν είναι προπονητικό παπούτσι, είναι καθαρά Racing, δεν κάνει για κάθε μέρα.
Περίμενα μήπως στρώσει κάπως, παραμένει όμως πολύ σκληρό.
Τa G Stilo-G STL σε σχέση με τα sidi είναι σαν αθλητικό παπούτσι για τρέξιμο, πολύ μαλακά.
Τα sidi είναι πολύ κουραστικά εν ολίγοις για πολύωρες προπονήσεις, αλλά και για σύντομες με πολύ πάτημα.
Εντωμεταξύ στη περίπτωση που θες να τα χαλαρώσεις ελάχιστα πάνω στο ποδήλατο , δεν γίνεται, το ηλίθιο σύστημα σύσφιξης δεν προσφέρει τη ευελιξία και τη μικρό ρύθμιση των boa

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.658
Ο νονός πάλι!! :dance2:
1000012803.jpg

Το icon είναι πολύ καλύτερο στη εφαρμογή από το προκάτοχο, μπαίνει πιο βαθειά μέσα στο κεφάλι, το σύστημα σύσφιξης είναι νέο, κατεβαίνει πιο χαμηλά, φτάνει σχεδόν στο άνω μέρος του αυχένα και συγκρατεί το κράνος πολύ καλύτερα, νέα είναι και τα εσωτερικά μαξιλαράκια.
5 χρόνια καθημερινά με τον προκάτοχο ήταν άμεσα εμφανής οι διαφορές, κατά τα άλλα είναι το ίδιο κράνος.
Μετα τη αποτυχημένη και άβολη αγορά του met rivale ήταν μονόδρομος η αγορά του protone, είναι πραγματικά το πιο άνετο κράνος της αγοράς, με τιμή που τσούζει αλλά είπαμε, παράδες έχουμε, η δόξα μας λείπει!! :biggrin:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
39.334
Να το γυρίσεις πίσω να ζητήσεις Pearl Izumi, τόσο κόπο έκανα να εκπαιδεύσω το chatgpt, πιο δύσκολο και από σκύλο είναι το άτιμο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.658
Να το γυρίσεις πίσω να ζητήσεις Pearl Izumi, τόσο κόπο έκανα να εκπαιδεύσω το chatgpt, πιο δύσκολο και από σκύλο είναι το άτιμο
Η pearl izumi δεν βγάζει κράνη, το λογότυπο που πήρες είναι από το καπελάκι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.658
Κι εγώ έχω μπρε αναδεχτούρι απ' τα Τρίκαλα, τέτοια δε μου ζητάει
Τα πετάλια αυτά τα περιμένω πολλά χρόνια, τον είχα προετοιμάσει και τώρα δεν μπορεί να μου τα αρνηθεί.
Προβλέπω να γονατίζει η favero τη αγορά του βατόμετρου με αυτά τα πετάλια

Reaction score
54
Καλησπέρα στην παρέα. Διάβασα κάπου πως το να στηρίζεις το κινητό σου ως κοντέρ, gps κλπ στο τιμόνι δεν είναι καλή λύση διότι από τα συνεχή τραντάγματα κλπ ο αισθητήρας της κάμερας και άλλες ευαίσθητες συνδέσεις καταπονούνται και τελικά χαλούν.... Έχει κανείς εμπειρία ή πιο ειδική άποψη;

Reaction score
20.309
Το διάβασα κι εγώ πριν μερικές ημέρες, ίσως να ισχύει, αλλά ένα ακόμα θέμα είναι η διάρκεια της μπαταρίας όταν το έχεις συνέχεια σε λειτουργία με ανοιχτή οθόνη και αυτές τις εφαρμογές σε λετουργία. Που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχεις κάπου, σε κάποιο τσαντάκι στο ποδήλατο, κι ένα powerpack που να το τροφοδοτεί, αν δεν θέλεις να μείνει από μπαταρία. Στις μηχανές, τις σύγχρονες τουλάχιστον, υπάρχουν και usb port και πολλοί βάζουν πάνω τα κινητά, σε ποδήλατο είναι αυτοί οι περιοριοσμοί.

Reaction score
54
Το διάβασα κι εγώ πριν μερικές ημέρες, ίσως να ισχύει, αλλά ένα ακόμα θέμα είναι η διάρκεια της μπαταρίας όταν το έχεις συνέχεια σε λειτουργία με ανοιχτή οθόνη και αυτές τις εφαρμογές σε λετουργία. Που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχεις κάπου, σε κάποιο τσαντάκι στο ποδήλατο, κι ένα powerpack που να το τροφοδοτεί, αν δεν θέλεις να μείνει από μπαταρία. Στις μηχανές, τις σύγχρονες τουλάχιστον, υπάρχουν και usb port και πολλοί βάζουν πάνω τα κινητά, σε ποδήλατο είναι αυτοί οι περιοριοσμοί.
Συμφωνώ και σε αυτό, αν και πιο πολύ οι κραδασμοί κλπ με προβλημάτισαν....

Reaction score
20.309
Νομίζω ότι στα ίδια άρθρα που ανέφεραν το θέμα, έδιναν και μια λύση, που είναι και απολύτως λογική. Επειδή το κινητό είναι πλέον ένα πολύτιμο αντικείμενο, όχι μόνο για την αξία του ως αγορά αλλά και λόγω των εφαρμογών του και του περιεχομένου που έχουμε αποθηκευμένο μέσα (εφαρμογές για τράπεζες, gov.gr, κλπ, κλπ, κι φωτογραφίες, βίντεο, κλπ), αν θέλουμε μπορούμε να πάρουμε ένα δεύτερο, όχι ακριβό, που να κάνει αυτή τη δουλειά, αλλά και να πάθει τίποτα η κάμερα ή χαθεί το ίδιο στον δρόμο (όχι τόσο δύσκολο), να μην κοστίσει σε άλλα επίπεδα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.658
Έχω ένα 530 garmin που λειτουργεί κανονικά, έχει όμως ξεκολλήσει η οθόνη.
Αν ψήνεσαι έλα να στο χαρίσω να κάνεις τη δλειάς.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.471
Members
38.457
Νεότερο μέλος
citizen$