- Reaction score
- 24.290
το θκόμ δεν τολμώ να το ζυγίσω στην κατάσταση που είναι , πρέπει να ξεπερνάει εύκολα τα 9 κιλά.
Αχα! Εσυ είσαι αυτος που μπαινει με τα Gaerne στο γραφείο!εγώ είμαι πλέον daily commuter (ναουμ) , μην το δεις και με τίποτα φτερά στους τροχούς να κρατάνε τα νερά.
Ευτυχώς τα πουλάνε και χωρίς brand decals γιατί δεν θα χαιρόμουν πολύ να "μοστράρω" ποδήλατο Γιαλελέλι.Προσωπικός φιλτράρεται πάρα πολύ η καθημερινή μετακίνηση με ποδήλατο στη δλειά.
Το τελευταίο χρόνο κάτι έχει αλλάξει, υπάρχει πολύ αυτοκίνητο στους δρόμους, οι ταχύτητες συγκρίνονται άνετα με αυτές της F1 με τους οδηγούς να επιλέγουν τις αγωνιστηκες γραμμές και μη δίνοντας καμία σημασία στους ποδηλάτες.
Έρχονται από πίσω και σε πατάνε κόρνες, πολύ βιασύνη...
Τεσπα, αφήνω αυτό ως τροφή για συζήτηση
Είναι μια πχιοτική κινεζιά
View attachment 225249
![]()
Carbon Bicycle Frames | Road Disc Brake Bikes | Bike Wheels China
We are China based manufacturer and worldwide supplier of Carbon Bikes, Bike Wheels, Bike Frames, Road Disc Brake Bike, Carbon Bicycle Frames, carbon rims, handlebars, forks, saddles and accessories lights etc.www.yoeleobike.com
Με τέτοιο φωτισμό που κουβαλάς και αυτές σε είδαν....Πέρσυ ανέβαινα υμηττουλη βράδυ (βασικά κυρίως βράδυ ανέβαινα υμηττουλη) αλλά μέχρι αλεπούδες είδα
Αν τελικά το πάρεις, σου έχω δωρεάν συνδρομή ενός μηνός στο TrainerRoad να σε περιμένει.Ευχαριστώ! Ναι, όπως είπα κι εγώ θα προτιμούσα roller, αλλά όσα έχω δει είναι ελαφρώς πανάκριβα, όπως και το δικό σου. Οπότε είπα να κινηθώ σε κάτι πιο απλό και ελπίζω να με καλύψει. Αν το πάρω τελικά θα σας πω εντυπώσεις!