Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Παναγιώτη θενκς.όπως τα λες είμαι και εγώ αλλά το Μ σε aeron είναι εφαρμοστό.
Πήρα αυτό
σε Μ και είναι σφίκτικο στα χέρια , ίσως ανοίξει βέβαια αλλά θα δούμε.Aeron Lab Equinox Jersey
Buy your dhb Aeron Lab Equinox Jersey - Jerseys from Wiggle. Our price . Free worldwide delivery available.www.wiggle.co.uk
στον κορμό χωράει και ένα κοντομάνικο base αλλά μέχρι εκεί.
τώρα αυτό που λες οτι είναι μπουφανάκι ίσως να είναι λίγο πιο ευρύχωρο.
Σιμο εχω καιρό που ψάχνω αντικαταστάτη του κίτρινου, έπαιξαν πολλά σενάρια για αλλαγή κατηγορίας σε aero, κοιτούσα κυρίως προς αυτή τη κατεύθυνση χωρίς όμως να έχω αποκλείσει τους σκελετούς για ανηφόρα, διαθέσιμα ποδήλατα δεν υπάρχουν ούτε για δείγμα ως τόσο αυτή τη περίοδο.Ναι, αυτό το είδα και -προς Θεού- δεν θα περίμενα κάτι λιγότερο από τον @bretsos
Απλά να μας πει δυο λόγια παραπάνω βρε παιδί μου, τι σκοπούς έχει.
Μεγειά γίγαντα Χρήστο ευχομαι καλά ασφαλή και γρήγορα χιλιόμετρα!!!βγηκε πολύ ωραίο πάντως το άτιμο, προσεγμένο περιποιημένο και έτοιμο να κατακτήσει τα της Αττικής αλλά και τα θκάμας τα ντόπια βουνά και ευθείες!!!Ετοιμο, κάναμε και τη πρώτη δοκιμαστική προπόνηση. View attachment 231552
Δεν φαίνεται να είναι "απάτη" (με την έννοια να παραγγείλεις κάτι και να μην το στείλουν), αλλά σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για τις αγορές σου, ειδικά για προϊόντα (π.χ. ρούχα) που ίσως χρειαστούν επιστροφή/αλλαγή:Έχει κανείς άποψη για το https://www.365rider.com/ ? Έχει κάποιες εξαιρετικά χαμηλές τιμές που μοιάζουν ύποπτες. Αν μπορώ να καταλάβω βρίσκεται στην ισπανία άρα δεν έχει δασμούς κτλ.
Campagnolo zonda 343€ τελική. Κάτι δε με ψήνει όμως, δεν ξέρω.Δεν φαίνεται να είναι "απάτη" (με την έννοια να παραγγείλεις κάτι και να μην το στείλουν), αλλά σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη επιλογή για τις αγορές σου, ειδικά για προϊόντα (π.χ. ρούχα) που ίσως χρειαστούν επιστροφή/αλλαγή:
![]()
365rider is rated "Excellent" with 4.4 / 5 on Trustpilot
Do you agree with 365rider's TrustScore? Voice your opinion today and hear what 11,972 customers have already said.www.trustpilot.com
Καλά κάνεις και είσαι καχύποπτος, προϊόντα του είδους που βγαίνουν σε προσφορά έχουν αισθητικό ή λειτουργικό πρόβλημα.Campagnolo zonda 343€ τελική. Κάτι δε με ψήνει όμως, δεν ξέρω.
Το παράξενο είναι πως έχει όλα τα προϊόντα σε σημαντικά χαμηλότερες τιμές και τρέχει και ένα κουπόνι με -10% λόγω χριστουγέννων. Πχ fulcrum racing 4 στα 289€ στην πόρτα σου, 80€ φθηνότερα από γουίγκλΚαλά κάνεις και είσαι καχύποπτος, προϊόντα του είδους που βγαίνουν σε προσφορά έχουν αισθητικό ή λειτουργικό πρόβλημα.
Παθών με τους campagnolo shamal όπου επέστρεψα λόγο παράκεντρης λειτουργίας του πίσω hub.