Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.286
Μαϊμού, το δίσκο πως σε αρέσει να τον ακούς?
Απο τη καλή γιά απ'την ανάποδη?

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.673
... δεν εχω καποια απορια.. αλλα λεω οτι περισσοτερο θα εμπιστευομουν τους ποδηλατες σε στησιμο πικαπ ... :dontmentionit:
Μαϊμού, το δίσκο πως σε αρέσει να τον ακούς?
Απο τη καλή γιά απ'την ανάποδη?
απο το mp3... 8-)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.673
καλε αστειευομαι... (γνωριζω την υπαρξη του προιοντως...θα το ειχα αγορασει, αν ασχολιομουν περισσοτερο..ή σοβαροτερα :dontmentionit: ) edit: οπ! εσυ εισαι.. χαχα... μπραβο Αθανασιε ! :D
καλα το λεω, οτι οι ποδηλατες ειστε κρυφα αστερια εδω μεσα! 🙇‍♂️

Reaction score
24.173
σας έχω ξαναπεί αυτήν την εβδομάδα οτι λατρεύω τα bxp ;
τι γμτ τακάκια , τρομερή αίσθηση και δύναμη , επιπλέον δείχνουν να αντέχουν αρκετά στην πόλη (που ξεπάτωσα τα μαύρα swiss stop σε 2000χλμ).
το πίσω πλέον μπορώ να το τερματίσω φτάνοντας στο ανεπαίσθητο drift (αυτό που κινείται ο τροχός +-5εκ απο την ευθείας τείνοντας να μπλοκάρει)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.286
σας έχω ξαναπεί αυτήν την εβδομάδα οτι λατρεύω τα bxp ;
Μας το είχες πει μια άλλη βδομάδα ότι σε άρεσαν

τι γμτ τακάκια , τρομερή αίσθηση και δύναμη , επιπλέον δείχνουν να αντέχουν αρκετά στην πόλη
Είναι πραγματικά φοβερά τακάκια, αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι πως σε δυνατές καταβάσεις από τις υψηλές θερμοκρασίες σκληραίνουν παραπάνω, μετά χάνουν σε αίσθηση και δύναμη, σταματάει η φθορά τους, τσιρίζουν και είναι για πέταμα.
Άμα δεν τα αλλάξεις θα συνεχίσεις να έχεις φρένα πατώντας πιο δυνατά τις μανέτες αλλά θα τρώνε δυσανάλογα το στεφάνι.
Αν τώρα τα δουλεύεις όπως εσύ φαντάζομαι πως δεν θα αντιμετωπίσεις κάτι ανάλογο.
Στη θκιάμ περίπτωση τα έβγαλα χωρίς ιδιαίτερη φθορά γιατί είχα τα παραπάν προβλήματα, έβαλα τα μαύρα και βρήκα ξανά τη υγιάμ, θα έλεγα πως τα μαύρα είναι καλοκαιρινά και τα Bxp χειμωνιάτικα.

το πίσω πλέον μπορώ να το τερματίσω φτάνοντας στο ανεπαίσθητο drift (αυτό που κινείται ο τροχός +-5εκ απο την ευθείας τείνοντας να μπλοκάρει)
Αυτό ας το σχολιάσει άλλος :lolsign:

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.992
Τα mountain είναι τρακτέρ, δεν καταλαβαίνουν τίποτα και πάνε παντού. Απλά είναι ποιο ζόρικα σε φορτίο από ότι μια κούρσα. Στο θέμα βουνό, στην αρχή θα απολαύσεις τις βόλτες στο χωματόδρομο, σιγά σιγά θα γίνουν στάνταρ συνήθεια και θα θελήσεις το κάτι παραπαν.

Κάτι μονοπάτια περίεργα θα τα βάλεις στο μάτι, κάποια βγαίνουν άνετα, κάποια θέλει να είσαι παλαβός. Εντάξει κάτι σκάλες και τέτοια εντάξει, εκεί γελάς απλα. Έως τώρα στη δίκη μου πορεία 2 θέματα π.χ. που με δυσκολεύουν είναι η άνοδος σε δύσκολα σημεία με χοντρή πέτρα κάτω, διότι αν είσαι όρθιος σπινιαρει σαν τρελο και πρέπει να είσαι καθιστός που χάνεις δυναμη και κάτι βουνό κατηφόρες με πάνω από 20% + κατηφόρα που δεν τρελενομαι καθόλου.

Κατα τα αλλά οι νορμαλ καταβάσεις είναι ταμάμ και πολύ νόστιμες. Χωράφια, νορμαλ μονοπάτια κτλ τα σπάνε. Ε στα δύσκολα καμια φορά περνεις και το ποδήλατο στην πλάτη για κάποια ώρα, part of the game. Έτσι έχω γυρίσει τον Υμηττο πέρα δώθε, αλλά σε κάποια σημεία που έχουν πίστες οι downhillers εντάξει, δεν είμαι για τέτοια, ούτε καν, άλλο χόμπι!!:lolsign::tongue:

Reaction score
2.324
Αυτά του λέω και εγώ με 1 φορά που έχω πάει χώμα (αλλά πήγα όλο το πακέτο). Να ψωνίσει δλδ ποδήλατο για μονοπάτι από τώρα... κατηγορία trail με διαδρομή ανάρτησης μπροστά έως 140mm (για αρχή).
Έως τώρα στη δίκη μου πορεία 2 θέματα π.χ. που με δυσκολεύουν είναι η άνοδος σε δύσκολα σημεία με χοντρή πέτρα κάτω, διότι αν είσαι όρθιος σπινιαρει σαν τρελο και πρέπει να είσαι καθιστός που χάνεις δυναμη και κάτι βουνό κατηφόρες με πάνω από 20% + κατηφόρα που δεν τρελενομαι καθόλου
Το πρόβλημα δεν είναι η καθιστή θέση αλλά το ότι τα πόδια σου πρέπει να έχουν και antispin δλδ δεν κλειδώνεις σε μία δύναμη αλλά μεταβάλεις συνεχώς το πεταλάρισμα κρατώντας παράλληλα ισορροπία και προσέχοντας που πατάει το λάστιχο κλπ σκότωμα κανονικό... το οποίο σε κάνει τούμπανο βέβαια... γιαυτό βλέπουμε τελευταία ολοένα και περισσότερους από mtb και cyclocross να διαπρέπουν στις κούρσες σε μονοήμερους ειδικά.
Γενικότερα η άσκηση στο mtb είναι στο μονοπάτι... ακόμη και στο κατηφορικό οι κραδασμοί πάλι σε φτιάχνουν

Last edited:

Reaction score
24.173
ματιζντομπου
αλουμίνιο και την άκουσε έτσι; και να πει κανείς οτι πέφτεις σε λακούβες...

Reaction score
2.324
Το έσφιξες πολύ Χρήστο... το έχω πάθει με gopro τύπου υποδοχές που δεν είναι απόλυτα συμβατές δλδ υπάρχει κενό δεκάτων του χιλιοστού ανάμεσα στις διχάλες οπότε και ασκείται συνεχώς τάση στο σφίξιμο που σε συνδυασμό με τους κραδασμούς θα την κάνει την δλειά...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
50.286
Το είχα αρκετά σφιχτό Σάκη γιατί από τους κραδασμούς του δρόμου έπεφτε ο φακός

Reaction score
17.389
Είμαι περίεργος, όταν σχεδιάζουν έτσι τις βάσεις, σε αυτή τη θέση προς το πίσω μέρος του φακού (και δεν είναι μόνο η garmin, ούτε μόνο σε φακούς το κάνουν αυτό), δεν περιμένουν ότι αυτή η τοποθέτηση δεν είναι και πολύ ιδανική, μακριά από το κέντρο βάρος του φακού και ότι έτσι μπορεί να δημιουργηθεί πιο εύκολα κάποιο πρόβλημα;

Παρόμοιες περιπτώσεις...

Last edited:

Reaction score
24.173
έλα ντε!
ντάξει είναι ένα θέμα το βάθος ειδικά αν μιλάμε για στήριξη κατά μήκος του λαιμού αλλά από την άλλη δεν διακιολογείται να θέλεις σφίξιμο τόσο ώστε να μην αλλάζει κλίση ο φακός.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.330
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent