Abessalom
Βαρώνος
- Reaction score
- 36.120
Μη διαβάζετε τη συγκεκριμένη σελίδα, εδώ και μήνες μας ζαλίζει με επικεφαλιδες για πινακίδες στα ποδήλατα ανοίγεις και γράφει, στην Αγγλία άρα ίσως κάποτε κι εδώ. Ουστ και μπλοκ.
Τι εννοείς , ζήσανε λιγότερο από τα dura ace ;Και εγώ κομπλέ είμαι, μετά από αρκετή χρήση είναι κομπλέ το μπουφάν ακόμα, αυτό όμως που έβγαλε τα λεφτά και πλέον με κάνει αποταμίευση είναι το vest. Το Perfetto vest το έχω δουλέψει πολύ περισσότερο, με ένα μακρυμάνικο body fit από μέσα και το αμάνικο από πάν είμαι κομπλέ στους 13-14°min έως και τους 20°
Edit.
Ήθελα να ενημερώσω για κάτι άλλο και όλο το ξεχνώ.
Τα κεραμικά ρουλεμάν της moquai άρχισαν να πνέουν τα λοίσθια, είχα ένα θόρυβο στη drive μεριά, τώρα ξεκίνησε και από τη άλλη, ωστόσο δεν έχει πάρει τζόγο ο δισκοβραχίονας.
Επειδή το σώμα της μεσαίας τριβής είναι φοβερή υλοποίηση θα βγάλω και θα αλλάξω μαναχά τα ρουλεμάν.
Καλή επιτυχία Γιώργη!Λοιπόν, σύμφωνα την λίστα εκκίνησης της διαδρομής του L'Etape Cyprus (13/11/2022), οι συμμετοχές ανέρχονται στις 184 για τη διαδρομή των 136χλμ.
Εάν τερματίσω εντός των πρώτων 80, θα είμαι ευχαριστημένος.
Είναι λάθος η οπτική σου. Δεν μπορείς να συγκρίνεσαι με τους άλλους συμμετέχοντες από τη στιγμή που δεν τους γνωρίζεις. Μπορεί να είναι πολύ δυνατοί αθλητές, σε εντελώς άλλες κατηγορίες από σένα. Εσύ πρέπει να κοιτάς να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, αντίπαλός σου είναι ο εαυτός σου. Και φυσικά την όποια επίδοση θα την συγκρίνεις με τους ποδηλάτες της ίδιας κατηγορίας (ηλικιακής, προπονητικής κτλ).Λοιπόν, σύμφωνα την λίστα εκκίνησης της διαδρομής του L'Etape Cyprus (13/11/2022), οι συμμετοχές ανέρχονται στις 184 για τη διαδρομή των 136χλμ.
Εάν τερματίσω εντός των πρώτων 80, θα είμαι ευχαριστημένος.
Από τον Άγιο ΠέτροΜετά τη ζώνη 5 γράφει ζητάς βοήθεια;
Χθεσινή με δυνατά ξεσπάσματα στη ζώνη 5άμα φτάσει η Χρίστους ζώνη 5 πάρε αυτοκίνητο να τον προλάβεις
Ναι δεν το είχα ξανακάνει, και πήγε καλά. Μάλιστα τσίμπησε και το vo2 max καπάκι μετά τη προπόνηση!Μάριε είδα που σήμερα επιδίωξες αερόβια ζώνη 2.
Η ζώνη αυτή είναι κυρίως η εύκολη αερόβια, για καλύτερα αποτελέσματα προσπάθησε να μείνεις στη ζώνη 3.
Η θκιάμ σημερινή καθαρά αερόβια πχ.
View attachment 269756
Εξπρέσο σκέτο, παίρνω ένα χαρμάνι από ένα καφέ στη Λάρσα, όξινος του κερατά.Τι καφέ πίνεις και πιάνεις τέτοιες στροφές;
οι ζώνες του strava προκύπτουν από όπου και του garmin , από τον μέγιστο ΚΠ , αν δεν τον έχεις ορίσει ίδιο και στα δύο θα βγάζει διαφορετικά.Ναι δεν το είχα ξανακάνει, και πήγε καλά. Μάλιστα τσίμπησε και το vo2 max καπάκι μετά τη προπόνηση!
Είχα πάει με την κατηγοριοποίηση του Strava. Τώρα που έβαλες της Garmin είναι λίγο διαφορετικό.
View attachment 269759
View attachment 269758
Φαινετε πως η ζώνη 2 του Strava είναι η ζώνη 3 του garmin. Θα το βάλω στο προγραμμα, είμαι περίεργος να δω τι θα προσφέρει σε σε σχέση με το πλακωμα που εκανα κάθε φορά. Τι αποτελέσματα έχεις δει να προσφέρει αυτή η προπόνηση?
Υστ. Abessalom, έχει κάνει πολύ χειρότερα
Αυτό έχει μια λογική, δεν έχω συνδρομή στο στράβα, δεν το γνωρίζω γιατί δεν τις εμφανίζει στους τζαμπάζηδεςοι ζώνες του strava προκύπτουν από όπου και του garmin , από τον μέγιστο ΚΠ , αν δεν τον έχεις ορίσει ίδιο και στα δύο θα βγάζει διαφορετικά.