Ποδήλατο

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.120
Μη διαβάζετε τη συγκεκριμένη σελίδα, εδώ και μήνες μας ζαλίζει με επικεφαλιδες για πινακίδες στα ποδήλατα ανοίγεις και γράφει, στην Αγγλία άρα ίσως κάποτε κι εδώ. Ουστ και μπλοκ.

Reaction score
23.845
Τα 'παμε αυτά τα ξηγησαμε όμορφα

Ααα χρηστουυυυυ έβγαλε προσφορές η παστέλι, έχει περφετο το προηγούμενο 139 -15% και διάφορα άλλα ! Όποιος προλάβει ! (Έκλεισα γκαρνταρόμπα για χειμώνα , σε 2 χρόνια πάλι)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.453
Και εγώ κομπλέ είμαι, μετά από αρκετή χρήση είναι κομπλέ το μπουφάν ακόμα, αυτό όμως που έβγαλε τα λεφτά και πλέον με κάνει αποταμίευση είναι το vest. Το Perfetto vest το έχω δουλέψει πολύ περισσότερο, με ένα μακρυμάνικο body fit από μέσα και το αμάνικο από πάν είμαι κομπλέ στους 13-14°min έως και τους 20°

Edit.
Ήθελα να ενημερώσω για κάτι άλλο και όλο το ξεχνώ.
Τα κεραμικά ρουλεμάν της moquai άρχισαν να πνέουν τα λοίσθια, είχα ένα θόρυβο στη drive μεριά, τώρα ξεκίνησε και από τη άλλη, ωστόσο δεν έχει πάρει τζόγο ο δισκοβραχίονας.
Επειδή το σώμα της μεσαίας τριβής είναι φοβερή υλοποίηση θα βγάλω και θα αλλάξω μαναχά τα ρουλεμάν.

Last edited:

Reaction score
23.845
Και εγώ κομπλέ είμαι, μετά από αρκετή χρήση είναι κομπλέ το μπουφάν ακόμα, αυτό όμως που έβγαλε τα λεφτά και πλέον με κάνει αποταμίευση είναι το vest. Το Perfetto vest το έχω δουλέψει πολύ περισσότερο, με ένα μακρυμάνικο body fit από μέσα και το αμάνικο από πάν είμαι κομπλέ στους 13-14°min έως και τους 20°

Edit.
Ήθελα να ενημερώσω για κάτι άλλο και όλο το ξεχνώ.
Τα κεραμικά ρουλεμάν της moquai άρχισαν να πνέουν τα λοίσθια, είχα ένα θόρυβο στη drive μεριά, τώρα ξεκίνησε και από τη άλλη, ωστόσο δεν έχει πάρει τζόγο ο δισκοβραχίονας.
Επειδή το σώμα της μεσαίας τριβής είναι φοβερή υλοποίηση θα βγάλω και θα αλλάξω μαναχά τα ρουλεμάν.
Τι εννοείς , ζήσανε λιγότερο από τα dura ace ;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.453
7.000 χλμ. τα έχω κάνει μαναχά, προφανώς και ήταν κινέζικα του κερατά.
Η DA μεσαία τριβή που είχα, είχε κάνει πάνω από 45.000 χλμ. και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Στη θκιάμ περίπτωση η shimano δεν βγάζει μεσαία τριβή για τις διαστάσεις του dedacciai.
Όταν γυρίσω Αθήνα θα ξεπρεσάρω τα ρουλεμάν και θα τα αντικαταστησω με κάποια της προκοπής, ίσως όχι πάλι με κεραμικά, έχω αρχίσει να πιστεύω πως εννοώ παίζουν και καλύτερης ποιότητας, ότι και να βάλεις στη μεσαία τριβή και ειδικά άμα βγάζει κανείς βάτ, δεν θα αντέξουν για πολύ. Θα κοιτάξω κάτι σε ατσάλι, αλλά της προκοπής όπως είπα.
Μια καλή λύση για μακροζωία στη συγκεκριμένη εφαρμογή είναι τα ρουλεμάν κωνικής έδρασης της Enduro

Last edited:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.691
Λοιπόν, σύμφωνα την λίστα εκκίνησης της διαδρομής του L'Etape Cyprus (13/11/2022), οι συμμετοχές ανέρχονται στις 184 για τη διαδρομή των 136χλμ.

Εάν τερματίσω εντός των πρώτων 80, θα είμαι ευχαριστημένος.

Reaction score
5.436
Λοιπόν, σύμφωνα την λίστα εκκίνησης της διαδρομής του L'Etape Cyprus (13/11/2022), οι συμμετοχές ανέρχονται στις 184 για τη διαδρομή των 136χλμ.

Καλή επιτυχία Γιώργη!

Reaction score
4.587

Είναι λάθος η οπτική σου. Δεν μπορείς να συγκρίνεσαι με τους άλλους συμμετέχοντες από τη στιγμή που δεν τους γνωρίζεις. Μπορεί να είναι πολύ δυνατοί αθλητές, σε εντελώς άλλες κατηγορίες από σένα. Εσύ πρέπει να κοιτάς να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, αντίπαλός σου είναι ο εαυτός σου. Και φυσικά την όποια επίδοση θα την συγκρίνεις με τους ποδηλάτες της ίδιας κατηγορίας (ηλικιακής, προπονητικής κτλ).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.453
Μάριε είδα που σήμερα επιδίωξες αερόβια ζώνη 2.
Η ζώνη αυτή είναι κυρίως η εύκολη αερόβια, για καλύτερα αποτελέσματα προσπάθησε να μείνεις στη ζώνη 3.
Η θκιάμ σημερινή καθαρά αερόβια πχ.
Screenshot_2022-11-11-15-34-12-411-edit_com.garmin.android.apps.connectmobile.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.453
Μετά τη ζώνη 5 γράφει ζητάς βοήθεια;
Από τον Άγιο Πέτρο :biggrin:
άμα φτάσει η Χρίστους ζώνη 5 πάρε αυτοκίνητο να τον προλάβεις
Χθεσινή με δυνατά ξεσπάσματα στη ζώνη 5
Screenshot_2022-11-11-16-20-21-745-edit_com.garmin.android.apps.connectmobile.jpg

Μετά το χθεσινό, σταμάτησαν τα τρίζουν τα ρουλεμάν στη μεσαία τριβή, σήμερα δεν έκανα κιχ :roflmao:

Last edited:

Diylover

Φτιάχτε ενεργά!!!
Reaction score
1.991
Μάριε είδα που σήμερα επιδίωξες αερόβια ζώνη 2.
Η ζώνη αυτή είναι κυρίως η εύκολη αερόβια, για καλύτερα αποτελέσματα προσπάθησε να μείνεις στη ζώνη 3.
Η θκιάμ σημερινή καθαρά αερόβια πχ.
View attachment 269756
Ναι δεν το είχα ξανακάνει, και πήγε καλά. Μάλιστα τσίμπησε και το vo2 max καπάκι μετά τη προπόνηση!

Είχα πάει με την κατηγοριοποίηση του Strava. Τώρα που έβαλες της Garmin είναι λίγο διαφορετικό.

32A6F2DF-E599-4B55-B60A-4A3177FF000C.jpeg

139F6693-DD4B-4B11-9178-74AFE21DDDB0.jpeg

Φαινετε πως η ζώνη 2 του Strava είναι η ζώνη 3 του garmin. Θα το βάλω στο προγραμμα, είμαι περίεργος να δω τι θα προσφέρει σε σε σχέση με το πλακωμα που εκανα κάθε φορά. Τι αποτελέσματα έχεις δει να προσφέρει αυτή η προπόνηση?

Υστ. Abessalom, έχει κάνει πολύ χειρότερα :lolsign:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.453
Τι καφέ πίνεις και πιάνεις τέτοιες στροφές;
Εξπρέσο σκέτο, παίρνω ένα χαρμάνι από ένα καφέ στη Λάρσα, όξινος του κερατά.

Μάριε, Εγω πααίνω με το garmin, αυτό έχω μπροστάμ και με αυτό δουλεύω. Όταν λέω καλύτερα αποτελέσματα εννοώ πως είναι το εύρος συνήθως μιας αποκατάστασης από πάτημα. Αυτό στη θκιάμ περίπτωση, στη θκιάς βοηθάει να σιάξεις καρδιοαναπνευστικο. Η εύκολη αερόβια δεν βοηθάει κάπου, είναι σαν να πεταλάς στο Τροκαντερό με καφέ στο χέρι.
Αρα σύμφωνα με το garmin είσαι οκ!!

Last edited:

Reaction score
23.845
Ναι δεν το είχα ξανακάνει, και πήγε καλά. Μάλιστα τσίμπησε και το vo2 max καπάκι μετά τη προπόνηση!

Είχα πάει με την κατηγοριοποίηση του Strava. Τώρα που έβαλες της Garmin είναι λίγο διαφορετικό.

View attachment 269759

View attachment 269758

Φαινετε πως η ζώνη 2 του Strava είναι η ζώνη 3 του garmin. Θα το βάλω στο προγραμμα, είμαι περίεργος να δω τι θα προσφέρει σε σε σχέση με το πλακωμα που εκανα κάθε φορά. Τι αποτελέσματα έχεις δει να προσφέρει αυτή η προπόνηση?

Υστ. Abessalom, έχει κάνει πολύ χειρότερα :lolsign:
οι ζώνες του strava προκύπτουν από όπου και του garmin , από τον μέγιστο ΚΠ , αν δεν τον έχεις ορίσει ίδιο και στα δύο θα βγάζει διαφορετικά.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.453
οι ζώνες του strava προκύπτουν από όπου και του garmin , από τον μέγιστο ΚΠ , αν δεν τον έχεις ορίσει ίδιο και στα δύο θα βγάζει διαφορετικά.
Αυτό έχει μια λογική, δεν έχω συνδρομή στο στράβα, δεν το γνωρίζω γιατί δεν τις εμφανίζει στους τζαμπάζηδες

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads