Ποδήλατο

Reaction score
23.993
Τι έπαθες ρε man;
με γλωσσόφαγε αυτή η σακαφιόρα ο μπρέτσους και σναχώθκα , θα πάω στη γιατρέσα σήμερα να με δει , μου κρατάνε και τον ΙΚΑ να δω ποιος είναι αυτός ο ΙΚΑς τώρα.
να σκεφτείς έφτασα ΚΠ ηρεμίας 69 από περίπου 50 που έχω κανονικά...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.970
@xfader & @bretsos & @Sotos65 (για να μην ξεχνιόμαστε!:biggrin:) νιώθω ότι έχετε αφαιρέσει την "ευχαρίστηση" από την ποδηλασία. Δικαίωμά σας και καλά κάνετε εάν αυτό σας ευχαριστεί.
Κοίτα Γιώργη, απ' όταν ασχολήθκα με το ποδήλατο ήξερα ότι υπήρχαν δυνατότητες, το ένιωθα, με έβαζε όμως μεγάλο φρένο η προσαρμογή με το σύνολο και φυσικά τα παραπανίσια μου κιλά. Ότι άποψη έχω για το κόσμο του ποδηλάτου είναι από εκείνο το διάστημα των 3 χρόνων. Μπορεί να έπεσα και σε χάλια παρέες, ήταν όμως αρκετές και το προφίλ ήταν σχεδόν πάντα το ίδιο.
Δεν γνωριζω για τη ποιότητα της παρέας εκεί σακάτ σε εσάς, εδώ Αθήνα και στη Λάρσα πάντως που ασχολήθκα είναι το ίδιο, άρα κάτι δεν πάει καλά με εμάς και όχι με τον γιαλό που αρμενίζουμε...
Ακόμα και άνθρωποι της ίδιας φυσιολογίας είναι αδύνατον να συνυπάρξουν πλέον, ο πραγματικός λόγος είναι γιατί ψωνιζόμαστε και πιστεύουμε ότι είμαστε κάποιοι. Αρχιδι@ είμαστε, κάτι μ@λακες είμαστε που πάμε με το ποδήλατο πέρα, δώθε...
Ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που κατοικοεδρεύουν μέσα στο οικοσύστημα του στράβα, ξέροντας ότι είναι καλοί περνάνε στο next level, παρακολουθούν στενά τους χρόνους και τα segment και βγαίνουν να χτυπήσουν τους χρόνους. Αρρώστια σκέτη, μου το έχουν πει και εμένα, ότι ζω για τα kom. Η αλήθεια είναι πως έχω πάρει αρκετά, για τους παρατηρητικούς όμως, θα δουν ότι λόγο του ρυθμού όταν έχω διάθεση θα πάρω ότι κομ υπάρχει στο διάβα σε βάθος χλμ. και όχι συγκεκριμένα κομμάτια.
Είμαι απίστευτα χαρούμενος όταν χτυπάω τα δικά μου κομ ρίχνοντας επιπλέον τους προσωπικούς χρόνους. Αυτό σημαίνει ότι γίνομαι καλύτερος και μόνο χαρά με δίνει.
Άλλοι είναι ικανοί να φτάσουν σε ακραίες καταστάσεις για ένα και μόνο κομ, λες και δεν θα βρεθεί καλύτερος από αυτούς, πάντα θα υπάρχει καλύτερος από τον καλύτερο ;) Σε αυτή τη κατηγορία θα βρεις μαναχά γυαλιστερούς, άνθρωποι που με τον κάλο που διαθέτουν θα προσπαθήσουν να βγάλουν από τη μύγα, ξύγκι. Θα ρίξουν απίστευτα λεφτά πάνω στο ποδήλατο, θα προσπαθήσουν να μειώσουν τις τριβές, τη αντίσταση και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, θα δώσουν μέχρι και 1000€ για δύο ρουλεμανάκια επειδή ο κατασκευαστής υπόσχετε λιγότερες τριβές, όταν δεν θα έχει μείνει τίποτα άλλο και θα έχουν εξαντλήσει μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια σε όλο το ποδήλατο, θα πιάσουν ότι άλλο σενάριο υπάρχει για να δικαιολογήσουν το ότι κατά βάθος είναι παλτά.
Κάτι άλλο που επίσης μου δίνει χαρά στους δικούς μου στόχους είναι όταν μπορώ να είμαι κοντά στους χρόνους αθλητών, αν ξέροντας δλδ ότι στο κομμάτι που κάνω προπόνηση ήταν κομμάτι αγώνα. Να μπορέσω να τους ξεπεράσω είναι αδύνατον και ούτε πρόκειται ποτέ, ότι είμαι κοντά όμως είναι το θκόμ έπαθλο. Άλλοι έχοντας live segment και συνδρομή στο στράβα θα προσπαθήσουν να πατήσουν ακόμα και τους χρόνους αθλητών, σε κάποιες περιπτώσεις έχουν πιαστεί ακόμα και από αυτοκίνητο για το στόχο αυτό ή παίρνουν τον αέρα από μεγάλα οχήματα, μιλάμε για αρρωστημένα πράματα από μεγάλα παιδιά...
Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, δεν είναι ένας και δγιό, είναι πολλοί, ζουν ανάμεσά μας, γίνεται χαμός!!
Ζώντας και βλέποντας όλες αυτές τις καταστάσεις και σε συνδυασμό με το υπέρμετρο κουτσομπολιό (αυτό ίσως το θίξω κάποια άλλη στιγμή) που να κολλήσω?
Ακόμα και εξηγηθεί κάποιος στο τέλος θα βρεθεί παρεξηγημένος.
Τι εννοώ, ήταν πολλές φορές που έβγαινα με ανθρώπους άλλης φυσιολογίας, έβγαινα επειδή γούσταρα τη παρέα τους, τους είχα όμως ξεκαθαρίσει ότι πέραν του χαλαρού ρυθμού κάποια στιγμή θα φύγω να κάνω τα δικά μου, όμορφα και νοικοκυρεμένα. Δίναμε κάπου ραντεβού να περιμένω ώστε να ξανά βρεθούμε να συνεχίσουμε. Έλα μου όμως που κατά βάθος ζορίζονται, τους έβλεπα και μη με ρωτήσεις, δεν κατάλαβα ποτέ το λόγο...
Γυρνούσαν που λες σπίτι, έπιαναν το κουτσομπολιό με άλλους του συναφιού και από κοινού κατέληγαν ότι είμαι σκάρτος. Ότι είμαι έτσι, γιουβέτσι και κοκορέτσι. Μια, δύο απ'λες και τον πούλο όλοι.
Το μόνος χόρευε και όσο θέλεις πηδα, το ξέρς?
Αυτο ακριβώς!!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.970
με γλωσσόφαγε αυτή η σακαφιόρα ο μπρέτσους και σναχώθκα , θα πάω στη γιατρέσα σήμερα να με δει , μου κρατάνε και τον ΙΚΑ να δω ποιος είναι αυτός ο ΙΚΑς τώρα.
να σκεφτείς έφτασα ΚΠ ηρεμίας 69 από περίπου 50 που έχω κανονικά...

Ψέματα λέει, τον είπα πως άμα πάει ανάβαση Πάρνηθας και με φέρει χρόνο πάνω από 50 λεπτά, να βρει τρύπα να κρυφτεί και με φοβήθκε. :biggrin:

Περαστικά!!

Reaction score
23.993
Πάνω από 42 είπες μην τα αλλάζεις , σιγά μην σκιαχτω να ανέβω , 41.59 για σένα με αφιέρωση και φωτογραφία.

Αλλά με γλωσοφαγες κακουργε για τα μυώδη γυαλιστερά πδαριαμ
Και να ξες δεν τα ξύρισα , αμ πως

Last edited:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.908
Κοίτα Γιώργη, απ' όταν ασχολήθκα με το ποδήλατο ήξερα ότι υπήρχαν δυνατότητες, το ένιωθα, με έβαζε όμως μεγάλο φρένο η προσαρμογή με το σύνολο και φυσικά τα παραπανίσια μου κιλά. Ότι άποψη έχω για το κόσμο του ποδηλάτου είναι από εκείνο το διάστημα των 3 χρόνων. Μπορεί να έπεσα και σε χάλια παρέες, ήταν όμως αρκετές και το προφίλ ήταν σχεδόν πάντα το ίδιο.
Δεν γνωριζω για τη ποιότητα της παρέας εκεί σακάτ σε εσάς, εδώ Αθήνα και στη Λάρσα πάντως που ασχολήθκα είναι το ίδιο, άρα κάτι δεν πάει καλά με εμάς και όχι με τον γιαλό που αρμενίζουμε...
Ακόμα και άνθρωποι της ίδιας φυσιολογίας είναι αδύνατον να συνυπάρξουν πλέον, ο πραγματικός λόγος είναι γιατί ψωνιζόμαστε και πιστεύουμε ότι είμαστε κάποιοι. Αρχιδι@ είμαστε, κάτι μ@λακες είμαστε που πάμε με το ποδήλατο πέρα, δώθε...
Ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που κατοικοεδρεύουν μέσα στο οικοσύστημα του στράβα, ξέροντας ότι είναι καλοί περνάνε στο next level, παρακολουθούν στενά τους χρόνους και τα segment και βγαίνουν να χτυπήσουν τους χρόνους. Αρρώστια σκέτη, μου το έχουν πει και εμένα, ότι ζω για τα kom. Η αλήθεια είναι πως έχω πάρει αρκετά, για τους παρατηρητικούς όμως, θα δουν ότι λόγο του ρυθμού όταν έχω διάθεση θα πάρω ότι κομ υπάρχει στο διάβα σε βάθος χλμ. και όχι συγκεκριμένα κομμάτια.
Είμαι απίστευτα χαρούμενος όταν χτυπάω τα δικά μου κομ ρίχνοντας επιπλέον τους προσωπικούς χρόνους. Αυτό σημαίνει ότι γίνομαι καλύτερος και μόνο χαρά με δίνει.
Άλλοι είναι ικανοί να φτάσουν σε ακραίες καταστάσεις για ένα και μόνο κομ, λες και δεν θα βρεθεί καλύτερος από αυτούς, πάντα θα υπάρχει καλύτερος από τον καλύτερο ;) Σε αυτή τη κατηγορία θα βρεις μαναχά γυαλιστερούς, άνθρωποι που με τον κάλο που διαθέτουν θα προσπαθήσουν να βγάλουν από τη μύγα, ξύγκι. Θα ρίξουν απίστευτα λεφτά πάνω στο ποδήλατο, θα προσπαθήσουν να μειώσουν τις τριβές, τη αντίσταση και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς, θα δώσουν μέχρι και 1000€ για δύο ρουλεμανάκια επειδή ο κατασκευαστής υπόσχετε λιγότερες τριβές, όταν δεν θα έχει μείνει τίποτα άλλο και θα έχουν εξαντλήσει μέχρι τη τελευταία λεπτομέρεια σε όλο το ποδήλατο, θα πιάσουν ότι άλλο σενάριο υπάρχει για να δικαιολογήσουν το ότι κατά βάθος είναι παλτά.
Κάτι άλλο που επίσης μου δίνει χαρά στους δικούς μου στόχους είναι όταν μπορώ να είμαι κοντά στους χρόνους αθλητών, αν ξέροντας δλδ ότι στο κομμάτι που κάνω προπόνηση ήταν κομμάτι αγώνα. Να μπορέσω να τους ξεπεράσω είναι αδύνατον και ούτε πρόκειται ποτέ, ότι είμαι κοντά όμως είναι το θκόμ έπαθλο. Άλλοι έχοντας live segment και συνδρομή στο στράβα θα προσπαθήσουν να πατήσουν ακόμα και τους χρόνους αθλητών, σε κάποιες περιπτώσεις έχουν πιαστεί ακόμα και από αυτοκίνητο για το στόχο αυτό ή παίρνουν τον αέρα από μεγάλα οχήματα, μιλάμε για αρρωστημένα πράματα από μεγάλα παιδιά...
Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, δεν είναι ένας και δγιό, είναι πολλοί, ζουν ανάμεσά μας, γίνεται χαμός!!
Ζώντας και βλέποντας όλες αυτές τις καταστάσεις και σε συνδυασμό με το υπέρμετρο κουτσομπολιό (αυτό ίσως το θίξω κάποια άλλη στιγμή) που να κολλήσω?
Ακόμα και εξηγηθεί κάποιος στο τέλος θα βρεθεί παρεξηγημένος.
Τι εννοώ, ήταν πολλές φορές που έβγαινα με ανθρώπους άλλης φυσιολογίας, έβγαινα επειδή γούσταρα τη παρέα τους, τους είχα όμως ξεκαθαρίσει ότι πέραν του χαλαρού ρυθμού κάποια στιγμή θα φύγω να κάνω τα δικά μου, όμορφα και νοικοκυρεμένα. Δίναμε κάπου ραντεβού να περιμένω ώστε να ξανά βρεθούμε να συνεχίσουμε. Έλα μου όμως που κατά βάθος ζορίζονται, τους έβλεπα και μη με ρωτήσεις, δεν κατάλαβα ποτέ το λόγο...
Γυρνούσαν που λες σπίτι, έπιαναν το κουτσομπολιό με άλλους του συναφιού και από κοινού κατέληγαν ότι είμαι σκάρτος. Ότι είμαι έτσι, γιουβέτσι και κοκορέτσι. Μια, δύο απ'λες και τον πούλο όλοι.
Το μόνος χόρευε και όσο θέλεις πηδα, το ξέρς?
Αυτο ακριβώς!!

Είναι όπως στο σχολείο. Όσο μεγαλώνει η ομάδα της παρέας πάντα θα βρεθεί (τουλάχιστον) ένας που θα παρασύρει κάποιους σε μαλ@κισμένες συνήθειες και πράξεις που λανθασμένα θεωρούνται μαγκιά ή διαφορετικότητα.

Ο πραγματικός μάγκας ξεχωριστός δεν χρειάζεται καμία διαφήμιση ή προσπάθεια επιβολής. Αυτό γίνεται αυτόματα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.970
Είναι όπως στο σχολείο. Όσο μεγαλώνει η ομάδα της παρέας πάντα θα βρεθεί (τουλάχιστον) ένας που θα παρασύρει κάποιους σε μαλ@κισμένες συνήθειες και πράξεις που λανθασμένα θεωρούνται μαγκιά ή διαφορετικότητα.

Ο πραγματικός μάγκας ξεχωριστός δεν χρειάζεται καμία διαφήμιση ή προσπάθεια επιβολής. Αυτό γίνεται αυτόματα.
Το ότι γράφω και συμπληρώνεις δεν θα μας βγει σε καλό, διαβάζουν και μάγισσες που ξέρουν από καλό βουντού :roflmao:
Ας το σταματήσουμε κάπου εδώ, αλλιώς μας βλέπω, εμένα σε κάνα χαντάκι και εσένα με κάνα κομμένο σκελετό πάλι :lolsign:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.908
Το ότι γράφω και συμπληρώνεις δεν θα μας βγει σε καλό, διαβάζουν και μάγισσες που ξέρουν από καλό βουντού :roflmao:
Ας το σταματήσουμε κάπου εδώ, αλλιώς μας βλέπω, εμένα σε κάνα χαντάκι και εσένα με κάνα κομμένο σκελετό πάλι :lolsign:

Τις έχω γραμμένες στα @@ μου. :roflmao: :roflmao:

symos

You're not worthy!
Reaction score
8.247
Γενικά, οι παρέες όλων των ειδών, έχουν μέσα τα άτομα που θέλουν να προωθήσουν τον εαυτό τους με όποιον τρόπο είναι εφικτός.
Η μόνη universal αλήθεια είναι αυτή, για τις παρέες όλων των ειδών. Ακόμα και τις διαδικτυακές.

Σε άλλες παρέες έχεις αυτόν που το παίζει ιστορία λόγω επιδόσεων και θέλει να τον επαινούν (σχεδόν πάντα μονόφθαλμος στους τυφλούς), σε άλλες λόγω εξοπλισμού, αλλού λόγω εμπειρίας, λόγω ομορφιάς, δεν ξέρω. Σε άλλες λόγω ανωτερότητας, ότι εσύ δεν είσαι σαν όλους τους άλλους, είσαι καλύτερος, επειδή δεν ασχολείσαι με αυτά τα χαμερπή που ασχολούνται όλοι οι άλλοι. Και επιζητάς υποσυνείδητα την επιβράβευση που είσαι ανώτερος και δεν σε ενδιαφέρει η επιβράβευση (ε και λιγουλάκι για τις επιδόσεις, μην ξεχνιόμαστε και τελείως).

Το ερώτημα είναι, όλοι αυτοί που κατηγορούμε ότι κάνουν αυτά, έχουν επίγνωση ότι το κάνουν; Ή όχι και απλώς κατηγορούν και αυτοί με τη σειρά τους μια άλλη ομάδα για κάτι άλλο; Πιστεύω σίγουρα το δεύτερο.

Κατά τα άλλα κι εγώ ακοινώνητος είμαι (αλλιώς μάλλον θα είχα μια από τις άλλες παρέες, τις κανονικές 😁), αλλά προσωπικά το αναγνωρίζω ως ντεφώ, όχι ως παράσημο. Όχι επειδή έχω πρόβλημα με αυτό που είμαι ή δεν περνάω καλά, μια χαρά είμαι, ευχαριστώ. Αλλά η κοινωνικότητα είναι ένα επιπλέον skill, γιατί να μην το θέλω (χωρίς να χάσω κάτι άλλο προφανώς); Το να είσαι κοινωνικός, δεν σημαίνει πως πέφτεις στο επίπεδο αυτού που σε μια παρέα αραδιάζει ένα σωρό μαλακίες, αλλά ότι απλά έχεις τον μηχανισμό να τις ανέχεσαι/προσπερνάς (που κι εγώ, όπως κι εσείς, δεν μπορώ να το κάνω) και να κρατάς αυτά που έχουν αξία.

Να, ας πούμε τώρα εγώ αν ήμουν τέτοιο κοινωνικό ον που λέω, σε καμία περίπτωση δεν θα έγραφα όλα τα παραπάνω. Δεν βοηθάει προς τον σκοπό της περαιτέρω κοινωνικοποίησης. :rolleyes:

Reaction score
17.027
Εμένα δεν με ενοχλεί να έχω παρέα, αν έχω και μαζί θα πάω και συζήτηση θα πιάσουμε, περί ανέμων και υδάτων. Τα προγράμματα δεν μου αρέσουν και με αγχώνουν, το να δίνω ραντεβού εκεί και εκείνη την ώρα, επειδή δεν μου αρέσει να καθυστερώ τον άλλο, αγχώνομαι εγώ για να είμαι στην ώρα μου. Το να πρέπει να καθορίσουμε μία διαδρομή, αν θα σταματήσουμε, που θα σταματήσουμε, πόση ώρα, όλα αυτά δεν είναι στο στυλ μου. Εγώ θέλω να πάω όπου πάω, κι όποτε πάω, κι όποτε γυρίσω, κι όπου μου τη βιδώσει να κάτσω (είτε για μπύρες, είτε για να βγάλω φωτό), χωρίς να σκέφτομαι αν αυτό το θέλει κι η παρέα... Επισης παρέα σημαίνει και συντονισμός της ταχύτητας, δεν μπορείς να βγαίνεις με άτομα που έχουν μεγάλη διαφορά από εσένα, είτε πολύ πιο γρήγορα, είτε πολύ πιο αργά... καθυστερώντας ο ένας τον άλλο.

Αν τύχει στο δρόμο παρέα, κανένα θέμα, θα συμβιβαστώ... αλλά εκ των προτέρων με ραντεβού, το αποφεύγω... σπάνιο φαινόμενο! :roflmao: :gamer:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.908
Αλλά η κοινωνικότητα είναι ένα επιπλέον skill, γιατί να μην το θέλω (χωρίς να χάσω κάτι άλλο προφανώς); Το να είσαι κοινωνικός, δεν σημαίνει πως πέφτεις στο επίπεδο αυτού που σε μια παρέα αραδιάζει ένα σωρό μαλακίες, αλλά ότι απλά έχεις τον μηχανισμό να τις ανέχεσαι/προσπερνάς (που κι εγώ, όπως κι εσείς, δεν μπορώ να το κάνω) και να κρατάς αυτά που έχουν αξία.
Είναι λογικό να θεωρείται η κοινωνικότητα ένα επιπλέον skill γιατί τη "χρησιμοποιεί" το 90% του πληθυσμού. Άρα είναι μέρος του παιχνιδιού και εν μέρει της επιτυχίας ενός ανθρώπου στη ζωή του. Περισσότερες γνωριμίες, περισσότερες πιθανότητες για "άκρες".

Απλά, όπως έγραψες, το κατώφλι ανοχής είναι μικρό σε κάποιους (να μη λέμε ονόματα). Όταν "αναγκαστικά" είμαι με παρέες που δεν διάλεξα, π.χ. έξοδος με γονείς συμμαθητών του γιου μου, αντιδρώ με χαβαλέ κράζοντας ουσιαστικά τις οφθαλμοφανείς μαλ@κίες που ακούω. Ειδικά από τις γυναίκες που έχουν άποψη για όλα και σχεδόν πάντα ανόητη.
Το αστείο είναι ότι όλες με θέλουν στην παρέα παρόλο που τις κράζω στα ίσα (με επιχειρήματα).

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.970
Και επειδή κάποιοι θα πουν ότι είμαι υπερβολικός για τη αντικοινωνικοτητά μου, ορίστε, επικοινωνία με φίλο που με ξέρει και με αγαπά, εντέλει πήγα για μπύρα αλλά επειδή είχε προλάβει να πάει κόσμος, με ενημέρωσε ώστε μην τον βρει κάνας μπελάς.
Έκατσα αλλά μπίρα δεν απόλαυσα με κόσμο, έφυγα μετά από λίγο :biggrin:

IMG_20221122_143153.jpg

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.908
Κι ένα τελευταίο.

Ο κουνιάδος μου που δουλεύει στο Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο εδώ και 25 χρόνια, έχει φτάσει στα 3/4 της ιεραρχικής ανόδου. Πριν μερικά χρόνια παιδευόταν μήπως πάρει κάποια από τις διαθέσιμες προαγωγές αλλά τζίφος.

Είναι κι αυτός αντικοινωνικός σύμφωνα με τον μέσο όρο της κοινωνικότητας.

Μου είπε ότι αυτές οι θέσεις με τους πολλούς ισότιμους υποψήφιους είναι καθαρά αποτέλεσμα PR. Αυτοί που τις παίρνουν είναι όσοι μετά τη δουλειά πάνε για ποτό με τους συναδέλφους και τους ανώτερους, που τους κάνουν τραπέζια στο σπίτι τους και άλλα τέτοια. Κι αυτό το έχουν ξεκινήσει από τις κατώτερες θέσεις, στα πρώτα χρόνια της καριέρας τους.

Ο κουνιάδος, μόλις τελειώσει την εργασία του εξαφανίζεται στιγμιαία. :biggrin:

Αυτό, ή το έχεις ή όχι. Αυτά τα άτομα το κάνουν επειδή το γουστάρουν, είναι το φυσικό τους, κι έμμεσα προμοτάρουν το μέλλον τους. Αν δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα σου και το κάνεις με το ζόρι, πάλι θα χάσεις γιατί δεν θα το κάνεις καλά.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.223
Συζητάνε τρεις φίλοι ποιανού ο πατέρας είναι ο πιο αντικοινωνικός.

Λέει ο ένας, ο δικός μου είναι τόσο αντικοινωνικός που κατεβαίνοντας με το ποδήλατο στη δουλειά, βρίζει και τσακώνεται με όλη τη Μεσογείων και τη Κηφισίας που είναι στα αμάξια τους.
Λέει ο άλλος, ο πατέρας μου είναι τόσο αντικοινωνικός, που για να μη μυρίζει καθόλου ανθρώπινες μυρωδιές, ζητάει στο καφέ που πάει να περάσουν πρώτα τον μύλο με χλωρίνη.
Και λέει και ο τρίτος, μήπως μύριζε περίεργα ο καφές την τελευταία φορά;
Ναι...
Του πατέρα μου οι μπάμιες ήταν!

Reaction score
4.587
Μόνος μου ούτε στον παράδεισο, ισχύει στην καθημερινότητά μου, ισχύει και στις ποδηλατάδες μου.

Στα υπόλοιπα που κουβεντιάζετε, πήρα ένα σετ τροχούς για το φιτνες μαβίκ ξίριουμ. Το ελεύθερο κάνει σα μηχανάκι 2χρονο που ρετάρει, δεν έχει καμία σχέση με ήχο ελεύθερου. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα στο δρόμο αλλά είμαι σίγουρος πως θα με εκνευρίζει.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.204
Members
38.303
Νεότερο μέλος
tagar