- Reaction score
- 4.587
Σου βρήκα παράκαμψη (αν δεν τη γνωρίζεις ήδη).Σώτο, η σύνοψη φετο στο στράβα είναι μόνο για αυτούς που πληρώνουν?
Αυτό κατάλαβα...
Σου βρήκα παράκαμψη (αν δεν τη γνωρίζεις ήδη).Σώτο, η σύνοψη φετο στο στράβα είναι μόνο για αυτούς που πληρώνουν?
Αυτό κατάλαβα...
Να πάρς χοντρό καλσόν να αντέξει τις κακουχίες, κρίμα να το σκίσεις στα μεγαλεπιβολα σχέδιαΕγώ φέτος 4800 με λέει , κοντά στον στόχο των 100 την εβδομάδα , ουσιαστικά με άφησε πίσω η γαμωιωσηουρολοιμωξημετονκουβαφαρμακαπουπηρα.
Φέτος έχουμε μεγαλεπιβολα σχέδια , μαραθώνιος , τρίαθλο το έλα να δεις θα γίνει.
Καθόλου, τελείως ξώφαλτσα μάλλον, ο λόγος που δεν έχω ασχοληθεί με tubeless, είναι ακριβώς τα υγρά! Μπελαλίδικη και 'βρώμικη' υπόθεση...Με υγρά έχεις ασχοληθεί?
Δεν είχα καμία ιδέα και άρπαξα ένα λίτρο από ότι βρήκα μπροστάμ.
joe's no flats eco sealant λέγεται, μετά που ασχολήθηκα διαβάζοντας διάφορα όλοι το έχουν για καλό, αλλά εγώ βρήκα ένα μειονέκτημα
Έχει μέσα χοντρά μπιρμπιτσόλια ώστε να κλείνουν τις τρύπες στο ελαστικό, αυτά λοιπόν κατά τη κύλιση τα ακούς, ειδικά στη άσφαλτο, μέχρι να πάρω χαμπάρι τι συμβαίνει είχα τη αίσθηση ότι θέλει ρύθμιση το ντεραγιέ, έτσι ακούγεται κάπως, σαν να θέλει να ανεβάσει ταχύτητα και πρέπει να χαλαρώσεις λίγο το σύρμα.
Ότι και να αποφασίσεις να γίνεις, θέλω να ξέρς ότι θα είσαι ο κρόκος της καρδιάς μας!!Τι γελάς μαρή;
Εγώ φέτος να ξες θα γίνω και μαραθωνοδρόμος και τριαθλητης.
Ρόμπα έχω γίνει τσαλλες φορές άρα δεν αλλάζει κάτι