Ποδήλατο

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.968
Σώτο στα λινκ που σε έβαλα παραπάν είναι αυτά με το ενισχυμένο πλαϊνό, για να αντέχει σε πέτρες και τέτοια. Τα θκάμ τα επέλεξα στη κατηγορία Lite, δεν έχουν τόσο ενισχυμένα πλαϊνό άρα είναι ελαφρύτερα και δουλεύουν καλύτερα στη απόσβεση κραδασμών. Με σαμπρέλα πήγαινε στα Lite καλύτερα, αλλιώς θα είναι αρκετά σκληρή η αίσθηση στη καβαλα.
Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με το ποσό extreme τύπος είσαι :biggrin:
Εγώ που είμαι κότα στο χώμα θέλω άνεση!

Reaction score
17.018
Καλά δεν τρελαίνομαι και για κραδασμούς, άσε που χάνεις και τον έλεγχο αν είναι πολλοί.... οπότε ίσως τα lite να ειναι η καλύτερη επιλογή.

Βέβαια από την άλλη, καλύτερα λιγη σκληράδα, παρά τρύπες στις σαμπρέλες οπως στα schwalbe! :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.968
Καλά δεν τρελαίνομαι και για κραδασμούς, άσε που χάνεις και τον έλεγχο αν είναι πολλοί.... οπότε ίσως τα lite να ειναι η καλύτερη επιλογή.
Δεν είναι μόνο αυτό, αν είσαι κανίβαλος με το ενισχυμένο πλαϊνό και λίγο παραπάν αέρα δεν βρίσκει εύκολα το στεφάνι στις πέτρες ώστε να καταστραφει, με σαμπρέλα όμως και ενισχυμένο ελαστικό θα είναι κάπως σκληρή η αίσθηση όπως καταλαβαίνεις, δουλεύει και η σαμπρελα ως προς αυτό.
Ετοιμάζομαι να παραγγείλω από ένα ζευγάρι γάντια (το ένα με κοφτά δάκτυλα για θερινές εξορμήσεις και το άλλο με κανονικά (αλλά όχι για πολύ κρύο, έτσι κι αλλιώς δε βγαίνω με ψύχος)) :)
Επίσης ψάχνομαι για κάποια επιλογή ως υπόστρωμα στο RoS Castelli Perffeto Goretex μπουφάν.
Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη ;)
Θα σε προτείνω ότι έχω δουλέψει και είμαι ευχαριστημένος

Κοντά

Μακριά

Base για χειμώνα-καλοκαίρι

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.968
Τότε δεν θες τίποτα κάτω από το περφετο αρκεί να είσαι σε κατάσταση προπόνησης και όχι βόλτας. Πάνω από τους 15 θα έχεις σίγουρα ανοιχτούς αεραγωγούς μη σου πω και ανοικτό φερμουάρ.
Και εγώ θεωρούσα ότι χρειαζόταν ένα υπόστρωμα αλλά ισχύει (ξανά) ότι έχει πει ο Χρήστος, δεν θέλει τίποτα.
Για κατω από 10 το συζητάμε αν είναι βράδυ πχ ή σε σκοτεινό μέρος ή έντονη συννεφιά.
Εδώ στη Λάρσα κάνει κρύο Παναγιώτ, εσυ καλά τα λες, εδώ εκτός από κρύο έχει πάντα αρκετή υγρασία οπότε το base είναι απαραίτητο, τύπου vest τουλάχιστον να κρατάει ζεστό το κορμό, τα χέρια πχιός τα γαμει...

Reaction score
5.446
Μήτσου είναι και ο έρωτας εδώ :biggrin:
Κάντς καθολου ποδήλατο ή γεμίζεις μαναχά λουκάνικα? :biggrin:
Χρηστάρα δεν κάνω τίποτα...τιποτα λέμε...
Μονάχα φαΐ αυτές τις μέρες...

Reaction score
23.992
Εδώ στη Λάρσα κάνει κρύο Παναγιώτ, εσυ καλά τα λες, εδώ εκτός από κρύο έχει πάντα αρκετή υγρασία οπότε το base είναι απαραίτητο, τύπου vest τουλάχιστον να κρατάει ζεστό το κορμό, τα χέρια πχιός τα γαμει...
Είπε 10+ βαθμούς το παλικάρι, θα έβαζες εσύ base με 11 και 14 βαθμούς;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.968
Χρηστάρα δεν κάνω τίποτα...τιποτα λέμε...
Μονάχα φαΐ αυτές τις μέρες...
Καλά Κάντς, έρχετε χιονιάς, έχουμε και ενεργειακή κρίση, μάζεψε λίπος να το αντέξεις :lolsign:

Reaction score
4.587
Έχει να κάνει με το πόσο κρυώνει ο καθένας. Εγώ ούτε μακριά γάντια δε θα έβαζα με +10 κα οριακά είμαι για κοντό ή μακρύ παντελόνι.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.968
Τι παλικάρι είναι από τη Λάρσα, εδώ σαπάν βάζω με το περφέτο base vest, ακόμα και με 10°+ η υγρασία καταφέρνει να σε διαπερασει. Μη το μπερδέυς με το κλίμα της Αθήνας. Το πρωί εδώ στάζουν όλα κάθε μέρα, βαράς δοντάκια

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.968
Έχει να κάνει με το πόσο κρυώνει ο καθένας. Εγώ ούτε μακριά γάντια δε θα έβαζα με +10 κα οριακά είμαι για κοντό ή μακρύ παντελόνι.
Το περφέτο όσο και να κρυώνεις κάνει σοβαρή δλειά, αρκεί να πατάς και να κρατάς σταθερή ένταση. Τελειώνεις προπόνηση και το μπουφάν είναι σχεδόν στεγνό, καταφέρνει να σε κρατάει ζεστό και να στεγνώνει ταυτόχρονα. Τα ζεστά μπουφάν χωρίς gortex σε ένταση γίνεσαι λάσπη (ακόμα και στο κρύο) και όταν το βγάζεις είναι 5 κιλά από το ιδρώτα.
Όσο για τα μακριά γάντια δεν είμαι οπαδός για ένα και μοναδικό λόγο, χάνω τη αίσθηση από τις μανέτες και τα κουμπιά, αυτό σε μια γρήγορη κατάβαση μπορεί να είναι αρκετά επικυνδυνο, οπότε και στο κρύο κοντά και ας κρυώνουν λίγο τα ακροδάχτυλα. Μόνο σε πολύ κρύο, ίσιωμα και τέμπο βάζω μακρύ γάντι

Reaction score
44
Το wiggle είναι αγγλικό site, αλλά υπολογίζει στην αγορά τα περί φόρων, τελών, φπα, οπότε ό,τι βλέπεις είναι τελική τιμή.
Θέμα με τελωνειακά επιπλέον τέλη υπάρχει;

Reaction score
17.018
Αυτό εννούσα παραπάνω, τα βάζουν όλα στην τιμή που βλέπεις. Έρχεται στο σπίτι, χωρίς άλλες χρεώσεις.

Q1: Will I have to pay anything extra like duties at customs?

A1: No, the price you see at checkout is the final price you pay. All taxes and duties have already been applied to your order. You will not be required to pay import tax or duty when your order arrives at customs.

Βέβαια κάποια πράγματα δεν συμφέρουν από το wiggle πλέον, γιατί με όλα αυτα βγαίνουν ακριβότερα σε σχέση με τα άλλα e-μαγαζιά. Αλλά αξίζει το ψάξιμο, γιατί πάντα μπορείς να βρεις κάτι φθηνότερο εκεί, όπως ρούχα ας πούμε.

Last edited:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.968
ή τα παπούτσα που πήρα τελευταία και ακόμα τα περιμένω, τι διαολο, με τα ποδάρια τα φέρνει αυτή η dpd?

Reaction score
17.018
Γιορτές γαρ... :rolleyes:

Btw, έκανα την παραγγελία για τα λάστιχα, ένα Μ κι ένα Η, όπως και για το road, και διάφορα άλλα μικροπράγματα με την ευκαιρία, από bike24.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.968
Και τα κολλάν που είχα πάρει το καλοκαίρι Σώτο της dhb από wiggle έκαναν κάτι λιγότερο από μήνα. Μετά το μπρέξιτ και τη συνεργασία με τη dpd γ@μήθκε η φάση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.201
Members
38.303
Νεότερο μέλος
tagar