Ποδήλατο

Reaction score
23.776
το θέμα είναι οτι θα πήξουμε στην πρώτη και θα με πάρει χαμπάρι ο άλλος που δεν τρώει γρούν και θα μα κράξ

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.677
Θα σου φέρει χυμό από μπάμιες να πιεις (σαν το μαγικό φίλτρο του Αστερίξ!) και θα φάνε όλοι τη σκόνη σου!

Reaction score
16.481
Συνάντηση με άγρια (ή και όχι) ζώα, καμιά εμπειρία θα αναφέρετε όλοι σας ;

Σκυλιά, φίδια, αρκούδες, αγριοκάτσικα κλπ ; :D
Ούτε αρκούδες έχουμε εδώ κάτω, ούτε αγριοκάτσικα στους δρόμους (ελεύθερα κοπάδια από πρόβατα και κατσίκες, μπόλικα όμως - τα είδες και στο βίντεο, τρέχανε λες και πήγαινα να τα... σφάξω! :gamer: :roflmao: )... φίδια ακίνδυνα (μόνο σκοτωμένα έχω δει από αμάξια), σαύρες όμορφες, σκατζόχοιρους, κοράκια μπόλικα (μάλλον κουρούνες και καρακάξες πιο συγκεκριμένα), σκοτωμένες νυφίτσες και ασβοί από αμάξια (αυτά που λέμε ζουρίδες και άρκαλους στην Κρήτη). Τα πιο επικίνδυνα, μετά τους... οδηγούς βέβαια :party: - είναι τα σκυλιά, δεν ξέρεις τι σκέφτονται για σένα! :rolleyes::geek:

Reaction score
16.481
το θέμα είναι οτι θα πήξουμε στην πρώτη και θα με πάρει χαμπάρι ο άλλος που δεν τρώει γρούν και θα μα κράξ
Και τι να κάνς, να κάτσ να σκάσ; :geek: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.293
και 2200 θετική , μην την αφήνουμε απέξω, θα φριξτουσκλι

Κανόνισε να βγεις τελευταίος...
Αν συμβεί, διέγραψε το λογαριασμό, άλλαξε τηλ. αριθμό και μετακόμισε κάπου πολύ μακριά, θα πρότεινα σε άλλη ήπειρο, μη πω πλανήτη καλύτερα :biggrin:

Reaction score
23.776
άκου να σε πω
όπου διαγωνίστηκα δεν βγήκε ποτέ τελευταίος. ακόμα και στο κολύμπι στο 3αθλο βγήκα 5ος απο το τέλος (είχε και άλλα ποδήλατα στην ζώνη αλλαγής)
οπότε τελευταίος ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ , ντάξ;
έχω κάνει και υπολογισμό στο χρόνο που ως γνωστόν θα πέσω έξω, αλλά κάτω απο 4 ώρες θα είμαι

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.293
Είμαι σίγουρος ότι θα τα πας καλά, σε παρακολουθώ αθόρυβα και βλέπω ότι έχεις ανέβει σε σχέση με παλιότερα.
Οι απειλές είναι μέρος της εκπαίδευσης. Καλό είναι να υπάρχουν, όταν θα πας να παραδόσεις πνεύμα θα τις σκέφτεσαι και ως δια μαγείας θα βγάζεις βατ ;)
κανόνισε όμως να βγεις τελευταίος... :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.293
Ως γνωστό δεν παίρνω μέρος σε αγώνες, δεν έχω πάρει ποτέ.
Θα γράψω όμως τη εμπειρία που έζησα στη ανάβαση Κισσάβου τις προάλλες με το Σάκη.
Επειδή απαγορεύουν εξωσχολικούς να είναι μέσα στο γκρουπ (ούτε καν κοντά) ήμουν πολύ πίσω πατημένος ώστε να μη τους χάσω και φύγουν μακριά. Ο σκοπός ήταν να συναντηθώ στη ανηφόρα με τα παιδιά, όπως και έγινε. Επειδή όμως ήταν δύσκολο να συμβαδίσω με το ρυθμό αυτό, άνοιξα και πήγα με το θκόμ ρυθμό. Ανεβαίνοντας πέρασα αρκετό κόζμο, σταμάτησα λίγο πριν το τερματισμό σε ένα κομβικό σημείο και περίμενα το Σάκη κάνα δεκάλεπτο. Συνεχίσαμε παρέα στα τελευταία πέντε ανηφορικά χλμ, τερματίσαμε, έκατσα κάνα εικοσάλεπτο και τα είπαμε λίγο στο τερματισμό και έπειτα ξεκίνησα το κατηφορικό δρόμο της επιστροφής. Ενώ κατέβαινα και για τα πρώτα 5χλμ, συνάντησα πολλούς που ακόμα ανέβαιναν. Ένιωσα κάπως περίεργα να σε πω τη αλήθεια, ανάμικτα συναισθήματα...
Οποτε όπως καταλαβαίνεις είναι πολύ δύσκολο να βγεις τελευταίος.

Reaction score
23.776
όλα γίνονται και τελευταίος βγαίνεις και πιο πάνω.
όπω έχει πει και μια μεγάλη φυσιογνωμία του τριάθλου και του μαραθωνίου , πολλά πράγματα είναι δύσκολα, λιγότερα είναι ακατόρθωτα.

γενικά έχω σαν στόχο να βρίσκομαι στη μέση. Αυτό γενικά βγαίνει αλλά άλλες φορές όχι τόσο. Πάντα μέσα στον αγώνα βρίσκω κάτι να με τραβήξει λίγο πιο μπροστά (εκτός από τον Πόρο που για να βρώ κάποιον με το που βγήκα από το νερό πέρασαν 20 λεπτά μοναξιάς).

γενικά οι δρομικοί αγώνες μαζεύουν πολύ κόσμο (και καλά κάνει) οπότε έχεις από όλα τα επίπεδα , άρα οι δικές μου δυνατότητες δίνουν σχετικά υψηλή κατάταξη.
Στο ποδήλατο που δεν είναι τόσο εύκολο να συμμετέχεις (δελτία, ιστορίες και φυσικά να έχεις ποδήλατο) το συνολικό επίπεδο σε έναν αγώνα είναι συγκριτικά υψηλότερο οπότε εκεί δυσκολεύομαι.
στο 3θλο που είναι εξεζητημένη κατάσταση οι συμμετοχές είναι λιγότερες και καλύτερες οπότε εκεί πάω προς τον πάτο (αλλά δεν τον ακουμπάω). Σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχει δίπλα σου κάποιος που μπορείς να τον περάσεις και να δώσεις το κάτι παραπάνω από όσο θα έδινες αν πήγαινες μόνος.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.293
Αυτό που σκεφτόμουν να σε πω τη αλήθεια ήταν το ταξίδι που έφαγαν στη μάπα από τη άλλη άκρη της Ελλάδας για να βγουν τελευταίοι με μεγάλη διαφορά κιόλας.
Μέχρι να κατέβω όλο το βουνό, αυτό σκεφτόμουν...
Όπως και να έχει, για αυτή τη ανάβαση άξιζε!!
Για κάποιους πάλι είναι κάτι σαν αγρουουρισμός

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
36.085
Σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχει δίπλα σου κάποιος που μπορείς να τον περάσεις και να δώσεις το κάτι παραπάνω από όσο θα έδινες αν πήγαινες μόνος.

...και όπως έλεγε παλιό σοβιετικό ανέκδοτο για τον τελικό όπου ο Αμερικανός νίκησε τον Σοβιετικό,
'ο αθλητής μας βγήκε δεύτερος, ο Αμερικανός προτελευταίος!'

Reaction score
19.438

Reaction score
16.481
Ναι, επειδή το εξάντλησε το παλιό, στα... 100-200 χμ που έκανε το διάστημα που το είχε... Χρειάζεται μια αλλαγή, το βαριέσαι το παλιό :geek: :gamer:

D

Deleted member 50795

Guest
Σωτο, πως το κόβεις του πάει ή κανα κουρσάκι θά ταν καλύτερο?:geek:

Reaction score
16.481
Για κανά ηλεκτρικό θα τον έκοβα πιο πολύ... μέχρι να μας δείξει κάποια διαδρομή 40-50χμ με αυτό, ότι την κατάφερε χωρίς πρόβλημα! :party: :gamer: :roflmao:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak