Ποδήλατο

Reaction score
23.803
οι μπάμιες κάνουν καλό , ανεβάζουν βατ και σιάχνουν το εντεράκι.
εξακολουθεί να μην είναι επίπεδο αυτό. έχουμε αγώνα και πρέπει να συγκεντρωθώ στον στόχομ

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.358
Μια και μας έπρηξες με το επίπεδο.
Έχω μια χαζιά στη γειτονιά που βγάζει για κατούρημα 3 σκλιά. Και τα τρία με κατουράν τη μοτοσυκλέτα, πχιο συγκεκριμένα τη κουκούλα της μοτοσυκλέτας.
Δεν τη είχα πάρει χαμπάρι, μέχρι που είδα όλο το σκηνικό μια μέρα από το μπαλκόνι.
Τη πρώτη φορά δεν ασχολήθκα, τη δεύτερη φορά και πριν φτάσουν στη μοτοσυκλέτα βγαίνω έξω και με πολύ όμορφο τρόπο (κάτι που δεν συνηθίζω) της είπα να κόψει αυτή τη συνήθεια για τους ευνόητους λόγους. Με αγνόησε επιδεικτικά, με είπε μάλιστα ότι είναι το μέρος τους και ότι δεν έγινε και κάτι ώστε να γίνει θέμα. Έτσι το είχε αυτή στο μυαλό της. Θα σε σιάξω εγώ καλά σκέφκα.
Εντοπίζω που μένει και κάθε φορά που περνάω μπροστά από το σπίτι της με τα ποδάρια, τον βγάζω και της κατουράω τη πόρτα. Με έχουν δει στη γειτονιά και της είπαν ότι εγώ της κατουράω τη πόρτα. Μια μέρα με πέτυχε και με λέει "δεν είναι επίπεδο αυτό κύριε" φεύγοντας της τραβάω και μια τραγανή. Αυτό ήταν, απαλλάχτηκα από τη κακιά συνήθεια των σκλιών της :biggrin:
Ψάξε τώρα εσύ να βρεις επίπεδο σε μένα... :roflmao:

Reaction score
23.803
εντωμεταξύ αυτό με το κατούρημα των σκλιων , στη μηχανή που είναι μεγάλος ο τροχός και το ρουλεμάν ψηλά είναι μικρότερο το κακό, αλλά σε αυτοκίνητο με μικρότερους τροχούς και καθως το σκλί όταν κατουράει σχεδόν σημαδεύει το εσωτερικό του τροχού, υπάρχει πιθανότητα (αν γίνεται συνέχεια ειδικά) να περάσει το τσισάκι στο ρουλεμάν του τροχού.
(καλά την έκανες)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.358
Να!! αυτές οι τεχνικές λεπτομέρειες είναι που σε κάνουν να ξεχωρίζεις εδώ πέρα. :biggrin:

Εγώ τα σκλιά τα αγαπώ πολύ περισσότερο και από τους ανθρώπους, άλλος θα έβγαινε όξω και θα τα τραβούσε κλωτσιές.
Το θκόμ πρόβλημα ήταν η βρώμα όλης της κουκούλας, σαν να μη έφτανε αυτό, επειδή έχουμε και πολλά αδέσποτα γατιά στη γειτονιά, πήγαιναν οι αρσενικοί και ψεκαζαν και αυτοί τη κουκούλα. Ήθελα να πάρω τη μοτοσυκλέτα και πήγαινα κάθε φορά με το λάστιχο, έπλενα τη κουκούλα και τη έβγαζα με γάντια εργασίας.
Άρα το επίπεδο είναι πολύ σχετικό!

Reaction score
19.448
Μια κουβέντα έριξα, πάλι την εhesa τη συζήτηση βλέπω
Εϊναι ταλέντο αυτό που διαθέτεις. Σου έρχεται natural απο ότι έχω παρατηρήσει. :D
εντωμεταξύ αυτό με το κατούρημα των σκλιων , στη μηχανή που είναι μεγάλος ο τροχός και το ρουλεμάν ψηλά είναι μικρότερο το κακό, αλλά σε αυτοκίνητο με μικρότερους τροχούς και καθως το σκλί όταν κατουράει σχεδόν σημαδεύει το εσωτερικό του τροχού, υπάρχει πιθανότητα (αν γίνεται συνέχεια ειδικά) να περάσει το τσισάκι στο ρουλεμάν του τροχού.
(καλά την έκανες)
I liked it that you went all technical on the subject. :D

Reaction score
16.523
Πρόβλημα με τροχούς δεν είχα... αλλά άλλαξα τρία μόνιτορ σε 2 χρόνια από το "σημάδεμα" ενός γάτου μου! :party: :geek:

Reaction score
23.803
μην το γελάς καθόλου, αν έχεις συχνή (πχ στο χρόνο πάνω) φθορά ρουλεμάν τροχού, αν είναι ψαγμένος ο συνεργειατζής σε ρωτάει που παρκάρεις συνήθως, αν του πεις έχω ένα μέρος που το βάζω συχνά στο δρόμο (συμβαίνει αυτό σε κάποιες γειτονιές) σε ρωτάει αν έχει σκυλιά η περιοχή και αν είναι κατουρημένο το μέρος - συνήθως οι απαντήσεις είναι θετικές.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.358
Πρόβλημα με τροχούς δεν είχα... αλλά άλλαξα τρία μόνιτορ σε 2 χρόνια από το "σημάδεμα" ενός γάτου μου! :party: :geek:
Το σημάδεμα λες το ψέκασμα που κάνουν ή με τα νύχια?
Η μπόχα που βγάζει η μυρουδιά αυτή από το ψέκασμα της γάτας δεν υπάρχει. Με κατουράν το κινητήρα, μόλις βάζω μπροστά και ανεβάζει θερμοκρασία παθαίνω δυσπνοια. Από τη μια τα λυπάμαι και τα ταΐζω και από τη άλλη θέλω να τα πνίξω, άσε τα νύχια που βάζουν στο μουσαμά της σέλας...
Ο λόγος που βάζω κουκούλα είναι για να μη αράζουν στη σέλα και βάζουν νύχια.

Reaction score
23.803
Όχι μην τα πνίξεις , αν και έχω αλλεργία στις βρωμογατες, τουλάχιστον σε προστατεύουν από τα ποντίκια που αρέσκονται να τρώνε καλώδια ενίοτε του εγκεφάλου

Reaction score
16.523
Το σημάδεμα λες το ψέκασμα που κάνουν ή με τα νύχια?
Η μπόχα που βγάζει η μυρουδιά αυτή από το ψέκασμα της γάτας δεν υπάρχει. Με κατουράν το κινητήρα, μόλις βάζω μπροστά και ανεβάζει θερμοκρασία παθαίνω δυσπνοια. Από τη μια τα λυπάμαι και τα ταΐζω και από τη άλλη θέλω να τα πνίξω, άσε τα νύχια που βάζουν στο μουσαμά της σέλας...
Ο λόγος που βάζω κουκούλα είναι για να μη αράζουν στη σέλα και βάζουν νύχια.
Ψέκασμα... πάνω στην οθόνη, κατεβαίνει χαμηλά και μπαίνει από το πλαστικό περίβλημα στα κυκλώματα, και μετά από λίγο διάστημα... καπούτ! Τώρα δεν τον έχω αυτόν τον γάτο... την κοπάνησε κάποια στιγμή και δεν ξαναγύρισε.

Reaction score
16.523
Θα έβαζα γελάκι, αν καταλάβαινα τον ειρμό της σκέψης που σε οδήγησε σε αυτή την ακολουθία smileys! :geek: :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.358
Όχι μην τα πνίξεις , αν και έχω αλλεργία στις βρωμογατες, τουλάχιστον σε προστατεύουν από τα ποντίκια που αρέσκονται να τρώνε καλώδια ενίοτε του εγκεφάλου
Κάτι ανθρώπους άνετα τους πνίγω, ζώο δεν έχω πειράξει ποτέ. Τα καλώδια εμένα με τα τρώνε τα σκλιά, ειδικά ένα σέτερ που είχα με έφαγε όλα τα ιντερκονεκτ καλώδια του συστήματος (Κάποια ήταν πολύ ακριβά) καλώδιο ρεύματος από 8 συσκευές δεν πείραξε εντωμεταξύ.
Νευρίασα αλλά δεν τη χτύπησα, ξέρς όταν κάνουν μ@λκια κάθονται σαν τις βρεγμένος γάτες, δεν σαλέυουν και σε κοιτάν με μισάνοιχτα μάτια. Το χαϊδεύα και της έλεγα "γιατί αγάπη μου δεν δαγκωσες κανένα καλώδιο ρεύματος, αυτό έπρεπε να φας πρώτο, να γίνεις κάρβουνο" :roflmao:

Αλλά ρε συ κρόκ, παραμαζευονται νομίζω τα χάλια, έχς αλλεργία και στις γάτες τώρα... Έλεος κάπου :lolsign:
Θα έβαζα γελάκι, αν καταλάβαινα τον ειρμό της σκέψης που σε οδήγησε σε αυτή την ακολουθία smileys! :geek: :roflmao:
Σε πω εγώ (επειδή είμαι φίλος) εννοεί ότι ούτε οι γάτες δεν σε αντέχουν.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.218
Απλά αναρωτήθηκα αν την κοπάνησε οικειοθελώς. :tongue:

Mάλλον bad joke...

Reaction score
23.803
Αλλά ρε συ κρόκ, παραμαζευονται νομίζω τα χάλια, έχς αλλεργία και στις γάτες τώρα... Έλεος κάπου :lolsign:
γιατί ρε φλαράκ, δεν μπορεί μια σημαντική προσωπικότητα του μαραθωνίου και του τριάθλου να έχει ένα-δγυο (παραπάνω από όσα γνωρίζεις) προβληματάκια;

Reaction score
16.523
Bad, bad, pussycat... :roflmao: :geek::gamer:
Απλά αναρωτήθηκα αν την κοπάνησε οικειοθελώς. :tongue:

Mάλλον bad joke...
Η αλήθεια είναι ότι ο wizzy έχει ένα δίκιο... λόγω προβλημάτων με το σπίτι, την κοπάνησε υποχρεωτικώς! :roflmao::party:
Πότε έφυγε, το '19?
Τον Γενάρη φέτος... έλεγα να κάνω πρόβα για το πώς θα φύγει κι ένας άριστος, αλλά δεν έκατσε. Μόνο ο γάτος την πλήρωσε :gamer: :p
Σε πω εγώ (επειδή είμαι φίλος) εννοεί ότι ούτε οι γάτες δεν σε αντέχουν.
Ναι, πάρα πολύ... λέμε γατομαγνήτης είμαι! τόσο πολύ με αντιπαθούν :roflmao: :party:

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.970
Members
38.272
Νεότερο μέλος
xardavelas89