Ποδήλατο

Reaction score
23.828
Κάνα δυο μπροστά μου από μεγάλες ομάδες τα δώσανε πίσω τα νούμερα και δεν ξεκίνησαν, άλλοι δεν ήρθαν καθόλου. Εγώ πήγα με τον Κώστα από την ομάδα , με λέει αν δεν κόψει μέχρι την κορυφή στο κατέβα επιστρέφω και αυτό έκανε. Εγώ σκέφτηκα αφου κατέβηκα όρθιος ας πάω και το ισαδακι, σε καμιά ώρα μπορεί να κόψει (κλαιν μαιν) και το συζητάμε για δεύτερο ανέβα. Με πρόλαβε ο χρόνος. Έρχεται ένα μηχανάκι από τους αληταρχες με λέει είσαι εκτός χρόνου, όχι φίλε εκτός τόπου ήμουνα το εκτός χρόνου προέκυψε (δεν το κατάλαβε ότι χάθηκα) και με λέει όταν φτάσεις μην πας προς τα πάνω στρίψε Ραφήνα να παραδόσεις το τσιπ.

D

Deleted member 50795

Guest
Οι διοργανωτές πρέπει νά ταν τρελά αστροπελέκια...:biggrin:

Last edited by a moderator:

Reaction score
16.555
Γκραν για φούντο ήταν αυτό όπως φαίνεται! Φουντάρισμα στα νερά!

Εγώ έκανα το δικό μου Gran Fondo πάντως, με τη ησυχία μου και το MTB, και με μπυρίτσα! Ο καιρός εδώ κάτω μια χαρά, μόνο αέρας ως συνήθως όλο αυτό το διάστημα.

Screenshot 2023-06-18 at 20-50-34 Kissamos - Kalyviani (Afternoon MTB Ride) Ride Strava.png

Reaction score
23.828
IMG_20230618_201550.jpg
IMG_20230618_201553.jpg
IMG_20230618_201601.jpg

Μπράβο γαρμιν μπράβο. Το νερό πέρασε ανάμεσα από το μαύρο διακοσμητικό φιλμ και το κρύσταλλο. Η αδιάβροχη κόλλα ήταν ανάμεσα στο κέλυφος και το μαύρο φίλμ.
Νταξει ή έχεις ποιότητα ή δεν έχεις.
Τα έβγαλα για πλύσιμο στέγνωμα, προφανώς θέλει οθόνη πλέον για να κολλήσει σωστά γιατί με μαύρο μαρκαδόρο δεν το λες επιτυχία.
Τεσπά θα φτιαχτεί πιστεύω αλλιώς θα πεταχτεί, αλλά δεν γουστάρω για τέτοια χαζαμαρα να δωκω 400+ για ένα 1030 (που έχει μεγαλύτερη οθόνη)

Reaction score
16.555
Στεγανοποίηση του κ@λ@... και στο δικό μου είχε μπει νερό (όχι εσωτερικά στο κύκλωμα, μόνο στην οθόνη), και έμειναν και κάποιες σκιές στην οθόνη. Κι όταν βρέχει γίνονται μεγαλύτερες. Αλλά δεν θυμάμαι αν μπήκε νερό πριν ή μετά που το είχα ανοίξει για να φτιάξω την κεραία GPS που με πέσιμο δεν ακουμπούσε όπως είχε φανεί στις επαφές :cautious: :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.408
Εγω ειμαι από τους τυχερούς, το θκόμ 530 έχει φάει τουλούμια νερό και αποδείχτηκε παλικάρι. Το μόνο που κοιτάω πάντα είναι το πορτάκι να είναι καλά κλεισμένο.
Αν έπαιρνα σήμερα καινούριο κρόκ θα πήγαινα προσωπικά για το 540 solar

Reaction score
16.555
Εγώ μάλλον το 1040 θα έπαιρνα (αν και δεν βολεύει στο MTB) ή το 840 (αν πέσει η τιμή του ανάλογα με το 1040, έχει επίσης και τα κουμπάκια πλέον και touch screen, οπότε όλα σε ένα).

Το πορτάκι της USB από το πολύ άνοιξε κλείσε έσπασε στο δικό μου (αυτό που το κρατάει πάνω στο Garmin) και δεν το βάζω καθόλου (αφού και να το βάλω πλέον, σίγουρα θα χαθεί κάποια στιγμή).

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.408
όσον αφορά τη garmin σαν υποστήριξη με τα τελευταία firmware updates με συμβαίνει Τούτο στο ρολόγι.
Υπάρχουν και άλλα παράπονα, αυτο ομως με τη μπαταριά έμενα με καίει, ελπίζω να κάνει κάτι γρήγορα

Reaction score
16.555
Δεν μπορεί να πάει πίσω σε προηγούμενο firmware; Στα edge, τουλάχιστον μέχρι τη σειρά που έχουμε, μπορεί να πάει με χειροκίνητη εγκατάσταση, αλλά χάνονται βέβαια όλες οι ρυθμίσεις.

Reaction score
23.828
Εγω ειμαι από τους τυχερούς, το θκόμ 530 έχει φάει τουλούμια νερό και αποδείχτηκε παλικάρι. Το μόνο που κοιτάω πάντα είναι το πορτάκι να είναι καλά κλεισμένο.
Αν έπαιρνα σήμερα καινούριο κρόκ θα πήγαινα προσωπικά για το 540 solar
Σε αυτά τα λεφτά και λιγότερα βρίσκεις 1030 plus όμως. Μια σειρά δεδομένων παραπάνω

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.408
Δεν μπορεί να πάει πίσω σε προηγούμενο firmware; Στα edge, τουλάχιστον μέχρι τη σειρά που έχουμε, μπορεί να πάει με χειροκίνητη εγκατάσταση, αλλά χάνονται βέβαια όλες οι ρυθμίσεις.
δεν ξερω αμα γινεται Σωτο και γενικα δεν ασχολουμε με τετοια πραγματα που απαιτούν να βγαλεις τα ματια σου διαβάζοντας οδηγους.
Παραπροψέ εστειλε τη 26.00 και εκανε μια προσπάθεια εψέ με μια επιπρόσθετη αναβάθμιση χωρίς επιτυχία.

Σε αυτά τα λεφτά και λιγότερα βρίσκεις 1030 plus όμως. Μια σειρά δεδομένων παραπάνω
αμα εχς di2 λύνονται ολα τα προβληματα με τις σελιδες και τις επιπλεον πληροφοριες.

Reaction score
23.828
Μακελειό

41 τερμάτισαν 21 dnf 40 φεύγα δεν ξεκίνησαν καν.
Χρήστου! Στη μέση είμαι!

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.408
Άμα έριχνε χαλάζι μπορεί να έβγαινες και πρώτος :roflmao:

Κοίτα τι πήρα, με τη θήκη νοικοκυρεμένα πράματα
IMG_20230619_204515.jpg
IMG_20230619_204605.jpg

Τόσα χρόνια ποδηλασία δεν είχα ποτέ mini tool, με το mtb πλέον ήταν απαραίτητο.
Έχει τα πάντα, υστερεί λιγάκι σε εργονομία αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο στο δρόμο.

pro mini tool

Reaction score
23.828
το λοιπόν (όπως έλεγε και ο Παντελής ο κυπραίος με το ηνγγλέζικον διαβατήριον) και ενώ περιμένω ένα παλικάρι να με πει τι κοστίζει για να φτιαχτεί το 530 και επειδή με έπιασε μια αυτή (δεν το λέω), με δεδομένο οτι η 8150 di2 έρχεται σε εξόχως ενδιαφέρουσα τιμή (χωρίς δισκοβραχίονα), σκέφτηκα να βρω και εγώ ένα πλαίσιο rim brake και να ασχοληθώ με την πάρτη του.

υπάρχουν διάφορες σκέψεις , καινούριο/μεταχειρισμένο από μαγαζιά , από ιδιώτες, πχ κάποιο emonda, κάποιο dogma , κάποιο oltre , κάποιο look, κάτι τεσπά να με κινήσει το ενδιαφέρον χωρίς να δώκω 5000 για ένα πλαίσιο μόνο.
υπάρχουν τα pinarello, υπάρχουν όμως και τα chinarello
πχ

ενώ δεν αποκλείουμε και την περίπτωση αυθεντικού κινέζικου πλαισίου

καμιά ιδέα;

Reaction score
16.555
629 δολάρια το Pinarello; Pinarello θα είναι άραγε ή Binarello... :geek:

Σε τέτοια επιλογή, chinarello ή yoleo, φυσικά yoleo (νομίζω ότι τσίμπησαν αρκετά την τιμή, τα θυμάμαι κάποια κατοστάρικα πιο κάτω). Την yishun πρώτη φορά την βλέπω. Το θέμα είναι πόσο κοστίζει συνολικά, αν τυχόν δεν περιλαμβάνονται τελωνεία κλπ, και πόσο χρόνο θα κάνει η αποστολή.

Reaction score
23.828
yolleo έχει αποθήκη στας ευρώπας , οι άλλοι 2 θένε τελωνείο , πες 35% φέσι.
βέβαια τα yolleo πάνε πολύ κοντά τιμολογιακά στα "επώνυμα" (σχετικό το πολύ κοντά αλλά δεν είναι η διαφορά που θα φαινόταν για κινεζιά)

Reaction score
16.555
Και η Winspace (επίσης China) έχει καλή φήμη για τα πλαίσια της, και ευρωπαϊκή αντιπροσωπεία, με τιμές ίδιες σχεδόν με τα yoleo (παλιότερα ήταν πιο ακριβή, αλλά την έφτασε... η yoleo! ).

Μόνο που δεν βλέπω πλαίσιο rim πλέον...

Edit: Από ό,τι βλέπω το SLC έχει επιλογή rim ή disc...

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.408
Εξαιρετικό πλαίσιο για όλες στις συνθήκες, αυτό θα τσίμπαγα αν δεν είχε το vertigine σε τιμή χώμα τότε που ψώνισα. Είναι di2 ready.
Θα σιάξεις ένα απίστευτα ελαφρύ σύνολο με αυτό το πλαίσιο, έχει σαφώς πχιο επιθετική γεωμετρία από αυτό που έχς τώρα και είναι πολύ ικανό σκαρφαλωτήρι
z5doxFi.jpg

Όπως θα πααίντς για σπίτι, σταμάτα και ρίξε μια ματιά, επειδή είσαι και τάπας έχει και σε άλλα χρώματα σε small
Πάρε μια φώτο και το θκόμ, έτοιμο για περιπέτειες από αύριο, να κάνουμε καμιά προπόνηση της προκοπής
IMG_20230621_171417.jpg

Last edited:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.997
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell