Ποδήλατο

Reaction score
16.926
Σε πλυντήριο αυτοκινήτων το πηγαίνεις βρε, και λάμπει έτσι; Τα δικά μου με τίποτα δεν πλησιάζουν τέτοια καθαριότητα και λάμψη, σαν καινούριο! 8-)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.867
Σε πλυντήριο αυτοκινήτων το πηγαίνεις βρε, και λάμπει έτσι; Τα δικά μου με τίποτα δεν πλησιάζουν τέτοια καθαριότητα και λάμψη, σαν καινούριο! 8-)
Εχει να πλυθεί πάνω από δγιό μήνες, απλά δεν έχει φάει βρόχα, έχει πολύ βρώμα αλλά δεν φαίνεται στη φώτο, σκάει και ο ήλιο στις γυαλιστερες επιφάνειες και σε φαίνεται αστραφτερό. Μόνο μετά από βρόχα πλένω ποδήλατο, αλλιώς μένει ετσά και καθαρίζω μαναχά αλυσίδα.

Reaction score
16.926
Ινδονησία; φύγαμε από Κινέζους και πήγαμε σε πιο εξωτικά μέρη τώρα! :geek:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.867
Αγχώθκα γιατί είχα ραντεβού με ένα φίλο από Αθήνα στα Τέμπη. Όπως εντέλει και χρειάστηκε η επικοινωνία. Συνήθως δεν έχω κινητό μαζίμ, τι να το κάνω?
Ούτως η άλλως δεν με αγαπάει κανένας εμένα :biggrin:
Άμα με συμβεί κάτι και ζητήσω βοήθεια θα με πουν "καλά να πάθεις" :roflmao:

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.867
Αυτός είναι πάν από σένα, έκλαψα με τη φώτο πάντως... :roflmao:
Το θκόμ ποδήλατο είναι σαν παιδικό ποδηλατάκι δίπλα στο θκότ :roflmao:

D

Deleted member 50795

Guest
Αγχώθκα γιατί είχα ραντεβού με ένα φίλο από Αθήνα στα Τέμπη. Όπως εντέλει και χρειάστηκε η επικοινωνία.

να τους προσεχς αυτούς…οταν βγαίνουν εκτός πόλης χάνονται …:biggrin:

Reaction score
23.964
δεν έχει σημασία το μέγεθος
(πενήντα)
ρε έχουμε πρόβλημα σε λέω
άμα το πάρω θέλει κανείς τα dura ace;
τα argon τι ρόλο βαράνε;
μλκ μου μάυρο;;;;;; ξήλωμα βάψιμο με το καλημέρα;;;

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
49.867
η 9000 θεωρείτε και είναι πολύ καλή σειρά.
οι τροχοι εχουν απίστευτο φρενάρισμα αλλα μονο με το μαμα τακάκι, ολα τα αλλα τελειώνουν στη πρώτη βόλτα, επισης επειδή τους ειχα παλια αυτούς τους τροχους, εχουν σχεδιαστικό προβλημα στο ελευθερο και απαιτει συχνή συντήρηση και ανταλλακτικά.

Reaction score
23.964
ναι δεν αντιλέγω αλλά η συγκεκριμένη είναι ασημί (μπλιάχ) , compact και ντιζάτη.
θα υπολόγιζα να κρατήσω τροχούς, το θέμα με το ελεύθερο παίζει να έχει λυθεί με κάποια μετατροπή;
πχ

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj