symos
You're not worthy!
- Reaction score
- 8.144
Οκ, άμα τα βρείτε κάπου στη μέση πείτε μου να του πω ποιο gravel να πάρει
(Υ.Γ. Ιδέα δεν έχω!)
(Υ.Γ. Ιδέα δεν έχω!)
Αν το πορτοφόλι αντέχει βάζουμε και τιούμπλες ελαστικά ώστε να μη χρειάζεται να σκεφτόμαστε τα γυαλάκια κι ένα σωρό άλλα επικίνδυνα αντικείμενα στις άκρες των δρόμων.2 όταν τα λεγε ο κρόκος αυτά...
5 μια χαρά σε πάει το 38/34 παντού. Και το 38/11 από την άλλη είναι υπεραρκετό για πετάλι πλατφόρμα, όταν ήμασταν μικροί θα θέλαμε 55/11 με παντόφλα αλλά πλέον πάνω από 45 χαω χωρίς να κουμπώνει στο πετάλι το θεωρώ επικίνδυνο
Για το 4 περιμένω τον μπρετσο
Γιατί να κατέβω....?Εσύ μάλλον δεν πρέπει να κατεβαίνεις καθόλου από το ποδήλατο, δεν φαίνονται φθορές από το έδαφος δηλαδή!
Με τις εκπτώσεις τα Northwave (στο συγκεκριμένο χρώμα που τα πήρα, που μου αρέσει και πολύ έτσι κι αλλιώς - γιατί σε άλλα τα είχαν 40-50 ευρώ πιο πάνω) είχαν την ίδια ακριβώς τιμή με τα Shimano, και αυτά δηλαδή τα πήρα 104 ευρώ. Πάνω στο ποδήλατο δεν είχα πρόβλημα με τα Gaerne, από τη στιγμή που στρώσανε μετά τις πρώτες βόλτες στα πόδια μου, ούτε και ιδιαίτερο στο περπάτημα σε ομαλό έδαφος, πεζοδρόμια, άσφαλτο. Αλλά σε άλλα σημεία είναι ελαφρώς... επικίνδυνο το περπάτημα (και βασικά δε νομίζω ότι αφορά μόνο τα Gaerne αυτό, όλα μου φαίνεται που έχουν παρόμοιο στυλ τακάκια, λίγο πολύ θα γλιστράνε σε τέτοια εδάφη, για αυτό και πήγα σε άλλου τύπου σόλα, που πατάει καλύτερα! ). Τώρα απλά δεν φοριούνται όμως τα Gaerne σε βόλτες έξω, έχουν πολύ μεγάλη φθορά τα τακάκια, αν και για το trainer που σκέφτομαι να τα χρησιμοποιώ, δεν θα έχουν πρόβλημα φαντάζομαι (γιατί κατά τα άλλα, δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο θέμα, με άλλες φθορές).
Κοίτα εδώ, το τακάκι έχει εξαφανιστεί κυριολεκτικά!
View attachment 313441
Ναι, ωραία τα λες, μάλλον όμως δεν πηγαίνεις και σε πάραπολύ ανώμαλα εδάφη, με μεγάλες κλίσεις! Στα όπα όπα το έχεις το scale, κατοικίδιο!Γιατί να κατέβω....?
Το ποδήλατο είναι για να με κουβαλά και όχι να το σέρνω
Καλά, στο παρά τσακ γλιτώσανε... επειδή από μέσα είναι εντάξει!Μπλιάαααααχ!!!
Θα τα είχα πετάξει ...χθες!